Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

SİLİK ÇİZGİ HEP ÇIKIYOR ÖNEMLİ OLAN DİĞER ÇİZGİ KADAR KOYU ÇIKTIĞI GÜN

Allahim tamamina erdirsin cnnmm

Merhaba arkadaşlar, ben birkac yildir doğum kontrol hapi kullaniyordum, geçtiğimiz ay biraktim ve biraktigim ay denemelere basladik. Bugün beklenen adet tarihimdi fakat henüz olmadim ama mens belirtileri 10 gundur devam etmekte. Bugun iyice de artti. Dun idrarda gebelik baktim negatifti, 3 gün önce de kan bakmistim ki genelde birkaç gün önce pozitiflik varsa kanda gorulur, ama o da negatifti. Muhtemelen bu gece ya da yarin olabilirim sanirim. Haplarin etkisiyle olmuş olabilir diye düşünüyorum. Netten ovul.testi siparis ettim, mens.im baslasa biter bitmez kullanmaya baslamali miyim, yoksa 10.günü beklemeli miyim?

bende reglim biter bitmez başladım belki erken bi yumurtlama olurda kaçrırım diye 2 gündür yapıyorum şimdilik negatif

bende reglim biter bitmez başladım belki erken bi yumurtlama olurda kaçrırım diye 2 gündür yapıyorum şimdilik negatif
Normalde periyod uzunlugun nedir? Henuz erken olmali pozitifi görmek icin ama ben de biter bitmez baslicam sanirim, dediğin gibi kacirmamak adina. Umarim dogru gunleri yakalayip iyi değerlendirebiliriz

Normalde periyod uzunlugun nedir? Henuz erken olmali pozitifi görmek icin ama ben de biter bitmez baslicam sanirim, dediğin gibi kacirmamak adina. Umarim dogru gunleri yakalayip iyi değerlendirebiliriz
aslında erken tabi,30 günde bir oluyorum.ama elimde baya bi ovulasyon testi var gün be gün farkı görmek için yapyorum

aslında erken tabi,30 günde bir oluyorum.ama elimde baya bi ovulasyon testi var gün be gün farkı görmek için yapyorum

Bence cok mantıklı :) ben de 50li test siparis ettim gunde 2 kez yapicam. En azindan 1 ay boyunca ovulasyonun nasil ilerledigini takip edip fikir edinebilirim. Gerci dedigim gibi haplarin etkisiyle onumuzdeki bikac ay surebilir duzenin oturmasi ama neyseki bu testler var gunun hangi saatleri testi yapiyorsun?

10. ve20:00 saateri arası uygun ama ben 14,30da yapıyorum 12:00 da hormonlar en üst seviyede oluyomuş burdan okuduğum kadarıyla

10. ve20:00 saateri arası uygun ama ben 14,30da yapıyorum 12:00 da hormonlar en üst seviyede oluyomuş burdan okuduğum kadarıyla

Hmm ona da dikkat etmek gerek ama sanirim ben sabah 8.30 ve aksam 8 gibi yapabilirim calistigim icin. Ben bir de ilk idrarla yapilmamasi gerektigini okudum, cok yogun olmasi sebebiyle. Tabi bir de min. 2 saat oncesinde cok sivi tuketmeme kaidesi de var. Bu sicak gunlerde sivisiz kaldigimiz dk.yok ama ne yapalim katlanicaz inşallah onumuzdeki ay hayirli haberler aliriz

yapımı kolay aslında iş yerinde lavobada yapabilirsin tabi müsaitse.2saat sıvı tüketmeme olayı çoook sıkınt oldu bana bugün.hatta burdaki arkadaşlar 3 veya 4 saat diyolar 2.5 saat durabildim.umarım başarabiliriz bu ay tek dileğim

Gerci evet yapabilirim, ama isin yogun oldugu günlerde su icmeye bile firsat bulamadigimiz oluyor. Ayni saatleri tutturamazsam diye endiseliyim.
aksamlari da yapiyor musun testi? Ayrica 4 saat de cok uzun yahu ama olabildigince dayanmaliyiz
yaa ben daha 2 ay öncesine kadar Rabbim ne zaman isterse verir bebisi, ben korunsam da olacagi varsa olur diyodum, ama bu psikolojiye girince resmen psikopata bagladim bikac farkli gebelik testi alip ust uste yapip durdum bikac gun boyunca. Kan testleri de cabasi..

o kadar kafana takma olacağı bir gün vardır elbet..akşam yaptm 1 kez bilmeden 8 den sonra yaptım bi daha yapmam tabi

Allhim karnimiza verdigi bebislerimizi kucagimiza almayida nasip etsin insaallh uzulme cnm hersey Allhtn elden hic bisey gelmiyo rabbim tasiyamiycamiz yuk vermesin

Amin, insallah. Gebe duasi kabul olurmus
Evet canim :) inanin isteyen herkese nasip etsin rabbim ben bunu surekli syluyrm kendime dua ederkende diydum beniml beraber kim istiyo bekliysa onlarada nasip et diye benm catlama sorunm vardi hapla doktorumdanda Allh razi olsun rabbimede şükür ler olsn o insani bana sebeb göndermiş

İnşallah kızlar inşallah Rabbim hepimizin kalbine göre versin.. Bugün ikinci gün ben çok kötüyüm hafif bi mide bulantısı halsizlik karnımda agrı falan kafamı kaldırıcak halim yok anlıcanız.. Sonu hüsranla bitmez inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…