Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Fotograf da koydm

kizlar birsey sorucam 19 temmuz koyu olan gunu degerlendiremedm ama ondan onceki vesonraki gunleri degerlendrdm . koyu olan gunu ddegerlendiremedm icin tutma ihtimali yok sanirim

Eklentiler

• 20150721_184220.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 248
  • 20150721_184220.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 248
kizlar birsey sorucam 19 temmuz koyu olan gunu degerlendiremedm ama ondan onceki vesonraki gunleri degerlendrdm . koyu olan gunu ddegerlendiremedm icin tutma ihtimali yok sanirim
Cnm umutsuz olma....Ben bu ay 3. kez deniyorum bakalım....Her seferinde koyu olduğu zaman çalışma oldu lakin RABBIM yazmamış demekki....Ayrıca zaten koyu görünce ertesi gün yapmak gerekiyomuş...Hakkımızda hayırlısı...

hayirlisi canim .. insallah beklenmedik anda oluverir bebislerimiz

Yumurtlama öncesindeki 72 saat ve sonrasındaki 48 saat aralığında yapmaya özen gösterin. Sperm hücresinin yaşam süresi 72, yumurta hücresinin ise 24-48 saattir. Hatta çok nadir olsada kadınlarda 2-4 saat arası bir yaşamı oluyormuş yumurtanın. Bizimde 3. deneme bu ay beklemedeyiz bakalım Allahım herkese nasib eder inşallah hayırlısı...

selam millet ben 7. ayımda ilk kez ovulasyon(laboquick)denemesi ile sanırım hamileyim.adete 2 gün var ama ben 3günden beri çift çizgiler görüp duruyorum.hemde yanında hediye gelen ucuz test günler öncesi belli etti. ovülasyon testide hamile olunca çift çıkıyomus ya, yaptım aynen öyle oldu!!!!

Eklentiler

• 20150720_200708.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 207
  • 20150721_084630.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 237
Hayırlı olsun canım...HAMİLESİNNN TABİİKİ

merhaba arkadaşlar bizde 3 aydır korunmuyoruz henüz bişeycik yok. sanırım yumurtlamamı yanlış hesaplıyorum bana yardımcı olur musunuz?

merhaba arkadaşlar bizde 3 aydır korunmuyoruz henüz bişeycik yok. sanırım yumurtlamamı yanlış hesaplıyorum bana yardımcı olur musunuz?
Selam... internetten hesapliyorsan genelde 9. 12. Gunler arasi yumurtlama cikiyor fakat doktorla yaptigim takipte 12. 19. Gunler yumurta olusuyor. Bence garanti olmasi açısından 9. Gunle 19. Gun arasini iyi degerlendir :)

Selam... internetten hesapliyorsan genelde 9. 12. Gunler arasi yumurtlama cikiyor fakat doktorla yaptigim takipte 12. 19. Gunler yumurta olusuyor. Bence garanti olmasi açısından 9. Gunle 19. Gun arasini iyi degerlendir :)
haklısın aslında bende takvimim diye bir uygulama var onu indirmiştim. onun yoğun dediği haftaya daha çok özen gösteriyorduk. geçen ay bişey olmadı ya erken yumurtladım ya geç bakalım yine her iki günde bir yapmak en iyi çözüm olcak sanırım.

aynen biz 1 yildir cocuk istiyoruz. Ilk 3 4 ay hic yumurta takibi yapmadim sonra olmayinca 4 5 ay internetten yumurtlama tarihimi hesaplayarak denedik yine olmadi gecen ay doktor catlatma ignesi icin 12. Ve 13. Gunleri verince internete gore daha erken günleri hesapladigimizi farkettim. Bu ay doktorun verdigi tarihlere gore de hamilelik olmadi gerci ama saglik olsun :) kısmet önümüzdeki aylara inşallah

Rabbimin işi işte istediğimiz kadar hesap yapalım o ne zaman ol derse o zaman olcak ama bizlerde sabırsızlanıyoruz hemen olsun istiyoruz.
vajinismusluydum onunla uğraştım 9 ay kadar o çok yıprattı. atlattım hiç korunmadık 3 aydır da deniyoruz acaba bi sorun mu var hissine kapılıyorum çoğu zaman.

hayırlı olsun :) kaç günde oluyodun soğukates regli? Bide döngün boyunca baktın mı ovulasyon testine ? Yımurtlamadan sonra tek çizgiye döndü mü testler? Ben 25 günde oluyorum adetime 9 gün var yumurtlama testinde ikinci çizgi silik ama hala var .

slm twity 26 güne bi oluyodum.adet olduğum günün 7.günü başladım.(3 gün sürer reglm) gün geçtikçe siilik çizgiler koyulaşmaya başladı.11.gün baya aynı koyulukta gibi oldu.anladımki ertesi gün yumurtam çatlıcak. yinede çift çizgi günü ilişki oldu.ertesi gün baktım çizgi silikleşmiş yine oldu:)) sonra testler yek çizgiye dönmeye baslayınca başkada yapmadım taaaki adete 3 ün kalaya kadar. gebelikte ve ovu testinde ikiside aynı koyulukta çıkınca anladım işte...

Döngümü
Döngümüz hemen hemen aynı bende bikaç gün kala yapaym artık bari . İkinci çizgiler koyumuydu canım silik mi ?

Allah dogru zamanu geldiğinde hepimize anneligi nasip etsin inşallah... 3 ay az bi vakit paniklemek icin. Moral ve motivasyonunu yuksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…