- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.221
kıssslar bu çiçekcik var ya yeni hamişlerden tiff in kankası. tiff fikfikçi başıydı çiçekciği geçici olarak yerine atadı ama çiçekcik daha şimdiden fikfik den usanmış. kıssss tiff görürseklava: valla :)))))))
Allah razı olsun, Allah dularını kabul etsin canım.
haklısın mutlaka bu parmak yönetminin bir açıklaması vardır ama tecrübeli kişilerin yapmasıyla bizlerinki farklı olabilir. bence çok dikkatli ol yaparken e mi canım...
bu arada yeni işin hayırlı uğurlu olsun. meleğin de gelir inşallah. herşey tamamlanmış olur...
merhaba kızlar bende artık yapıcam bu testlerden 11 ayımız bakalım ovulasyon testlerini sipariş ettim yarın elimde olur reglim biter bitmez başlıycam şekerler vatana millete hayırlı olsun
sağol canım aynı anda yazdık galiba........... :) kalp kalbe karşıdır derler.. hepimizin kalbi aynı şey için atıyor bundna olsa gerek...
ayol bizimki yanlışlıkla oldu ama siz baya akrobatlık yapıyosunuz sanırım ohh dökülen dökülene Şeniz
ve testimi yaptım geldim sanırım ben dün yumurtladım çünkü yanılmıyorsam çizgi dünkinden birascık daha silik gibi düşüşe geçmiş gibi bölemi oluyo kıslar bu yumurtladıktan sonra renk hemenmi silikleşiyo yavaş yavaşmı
,sibel yavru kuşum akrobasi ustam. yavaş yavaş silikleşiyor. en azından bende öyle oldu canikom.
ooh valla herkes bir akrobasi tutturmuş gidiyor. biz misyoner takılıyoruz anacım sakin sakin :hulya: sonrasında bacaklar hooop duvara o kadar yani. ben de bu akşam akrobasi deniycem belki faydası olur :lepi:
yok bebem biz bilerek yaptık :kedi:
daha doğrusu kocişş ilişkimize biraz aksiyon katmak istediiiitabi o an ben koptumm,ben kopunca kocişde koptuuu kaydirigubbakcemile3 bizde dışarı falan cıkma olmadı yanii hepsini tuttuk içerdee :kedi:
yavas yavas silikleşiyor kuzucummm. iyide sen hemen bir gunmu yumurtladın? ben 3gün yumurtladım sanırım 3gün peşpeşe görmüştüm çizgiyiii. sonrası silikleştiiii çift çizgi yavas yavass :umursamaz:
,
hay ben o akrobasi yapan bacağımı ne edeyim emi bak kaçtı bebişler dışarı hepsi çarşafa tosladı bugünde silikleşti çizgi göz göre göre gitti yaa yapsana adam gibi işiniklava:
Bebekciiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
deneyinnnn değişik değişik şeyler denemekte fayda varrr , belkim bebişte var olurrr
ay ne bilim cnm cumartesi bişi yoktu dün epey belirgindi çizgi ama kontrol çizgisindende daha koyu değildi hatta çok çok az daha açıktı dedim heralde bu daha koyulaşır yeni başladı o yüzden akşamda hiç önemsemedim şamataya vurdum işi e şimdi yaptım dünkinden daha açık gibi eğer testte bi yamukluk yoksa atmadım eve gidince dünkiyle karşılaştırıcam bakim
ahhh yavrularım kirli sepetinde şimdiiiii mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?