Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet bebekimmmmmmmmmm,görmüştümmmmmmmm
cicekcikkkkkk fikfikçibaşıııııııııııı fikfikten bıkmak yoookk kaydirigubbakcemile3

sağol çok sağol allah razı olsun parmak olayını yumurtlamadan sonra 2 kere yaptım bende fazla kurcalamak istemiyorum ama işte merak ahh ahhh neyse yapmıcam varsa zaten testlerde çıkacaktır

slm kızlar bende bugünkü testimi yapmaya gidiyorum. şu akrobatik hareketleri bi eşime söyliyim gülme krizi tutarsa yapamayız ama neyse deniycem yinede sırnaşık şey

Hosgeldin scubcumm
ay sormayinn, bizde dün koptuk gülmekten özellikle ben ; )))))))))
bizde de öyle değişik akrobatik hareketler olduda ev işinden fırsat kalmadı söylemeye. beni bir aldı gülmek cok komiktiiiii ahhaha.
bu nazlı bebişlerimiz bir gelseler bizde kurtulsak bunlardan yaaaaa )

ayol bizimki yanlışlıkla oldu ama siz baya akrobatlık yapıyosunuz sanırım ohh dökülen dökülene Şeniz
ve testimi yaptım geldim sanırım ben dün yumurtladım çünkü yanılmıyorsam çizgi dünkinden birascık daha silik gibi düşüşe geçmiş gibi bölemi oluyo kıslar bu yumurtladıktan sonra renk hemenmi silikleşiyo yavaş yavaşmı

[
UMUTLU LıSTEMıZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ıLK TEST TARıHı - ÇıFT ÇıZGı YAKALANAN TARıH

1.idil - ßekLemede

2.Bebekelover- 08.09.2009 teste başladı :teytey:

3.Aica- 11.09.2009 teste başladı :teytey:

4.ıronik - 10.09.2009 Teste başladı :teytey:

5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede

6.Scuba - 08.09.2009 Teste başladı :teytey:

7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.

8.loneliness - kırmızı kartlı :1no2:

9.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.

10.Suhenza- 14.09.2009 teste başladı :teytey:

11. SeciL_ipek - 15/09/2009 teste başlayacak :teytey:

12- Sblkmbsr- 07/09/2009 Teste başladı. :teytey:

13- sincap - 09.09.09 testlere başladı :teytey:

14-SadeceMeyra- beklemede

15. Sade80 - 17.09.2009 testlere başlayacak :teytey:

16. Marall - kırmızı kartı beklemede

17. aysellim - 11.09.09 testlerine başladı :teytey:

18. benimo - 11.09.09 testlerine başladı :teytey:

19. DamlaUmut -11.09.2009 testlerine başladı :teytey:

HAMıŞLERıMıZZZ

1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:
14- TIFF :CüvCüv:
15- fiona :CüvCüv:

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende artık yapıcam bu testlerden 11 ayımız bakalım ovulasyon testlerini sipariş ettim yarın elimde olur reglim biter bitmez başlıycam şekerler vatana millete hayırlı olsun

hoşgeldin arkadaşım ..çiçekçik sen daha önce kullanmamışmıydın... ben iki ay ara verdim şu sitede en mantıklısı ovl.test kullanmak. en azından önemli günleri biliyorsun. ve takviyeler tabiki. ben bayramdan sonra bal+tarçın +çörekotuna devam edeceğim ve kocişe de kürler boş durmak yok.. inş. hiçbirine gerek kalmaz...........

kızlar benide eklermisiniz listenize......

Aica canım arka sayfalara yazmıştım ama görmedin sanırım.. beni de eklermisin listeye...

04/09 adet başlangıcım...... beklenmeyen adet tarihim 27/09
11/eylül 8.gün ov.test tek x
12/eylül 9.gün ov.test tek x
13/eylül 10.gün ov.test silik çift çizgi x
14/eylül 11.gün
15/eylül 12.gün

sağol canım aynı anda yazdık galiba........... :) kalp kalbe karşıdır derler.. hepimizin kalbi aynı şey için atıyor bundna olsa gerek...

ooh valla herkes bir akrobasi tutturmuş gidiyor. biz misyoner takılıyoruz anacım sakin sakin :hulya: sonrasında bacaklar hooop duvara o kadar yani. ben de bu akşam akrobasi deniycem belki faydası olur :lepi:

yok bebem biz bilerek yaptık :kedi:
daha doğrusu kocişş ilişkimize biraz aksiyon katmak istediiii tabi o an ben koptumm,ben kopunca kocişde koptuuu kaydirigubbakcemile3 bizde dışarı falan cıkma olmadı yanii hepsini tuttuk içerdee :kedi:
yavas yavas silikleşiyor kuzucummm. iyide sen hemen bir gunmu yumurtladın? ben 3gün yumurtladım sanırım 3gün peşpeşe görmüştüm çizgiyiii. sonrası silikleştiiii çift çizgi yavas yavass :umursamaz:

ooh valla herkes bir akrobasi tutturmuş gidiyor. biz misyoner takılıyoruz anacım sakin sakin :hulya: sonrasında bacaklar hooop duvara o kadar yani. ben de bu akşam akrobasi deniycem belki faydası olur :lepi:

Bebekciiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
deneyinnnn değişik değişik şeyler denemekte fayda varrr , belkim bebişte var olurrr

valla şuan ben beklemedeyim.. çift çizgiyi görene kadar kılımı kıpırdatmam :dilcikar: ama o 2. çizgiyi bi kopkoyu göreyim o zamanda bütün apartmanı yıkarım alimallaah! :sm_cool:

ay ne bilim cnm cumartesi bişi yoktu dün epey belirgindi çizgi ama kontrol çizgisindende daha koyu değildi hatta çok çok az daha açıktı dedim heralde bu daha koyulaşır yeni başladı o yüzden akşamda hiç önemsemedim şamataya vurdum işi e şimdi yaptım dünkinden daha açık gibi eğer testte bi yamukluk yoksa atmadım eve gidince dünkiyle karşılaştırıcam bakim
ahhh yavrularım kirli sepetinde şimdiiiii mafoldumben

,
hay ben o akrobasi yapan bacağımı ne edeyim emi bak kaçtı bebişler dışarı hepsi çarşafa tosladı bugünde silikleşti çizgi göz göre göre gitti yaa yapsana adam gibi işini klava:

hepsi kaçmamıştır sen merak etme canikom. hem bir tanesi bile içinde kalmış olsa görevini yapar. yeter ki bu ay kısmetinde olmuş olsun yavru kuşuuuum.

Bebekciiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
deneyinnnn değişik değişik şeyler denemekte fayda varrr , belkim bebişte var olurrr

deniycem uleeeyn. bu gece dolaptan üstüne atlıyım mı adamımın ne yapayım.. ama sonuç hüsran olmasın sonra sırnaşık şey

ayy kızım kopartıyorsun sen beni bugün. demek kirli sepetine attın yavrucakları hain anne ne olcak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…