- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.201
mesajım yukarıda kaldı sanırım güncelliyim :):teytey::teytey:
yazdıklarını okudum canım ama ne diyceğimi bilemedim.. umarım hamilesindir.o rahime dokunma olayını hiç duymadığım için yorum da yapamıyorum.. 5-6 gün daha sabredersen sanırım net sonucu testle öğrenebiliceksin..
haklısın yanlış olabilir canım ben bunu savunmak istemem ve kimsenin de benim yüzümden denemesini istemem elimi intimitle yıkıyorum önce birde eskiden ebeler bu şekilde anlarlarmış sitede çok karşılaştım bunu yapanlarla doğruluğunu onaylıyorlar zaten hamilelik varsa elinle rahme dokunamıyorsun hani bu bebek varsada zarar verirmi bilmiyorum bu açıdan ama ilk duyupta uyguladığımda rahmime dokunduğumda şaşırmıştım gerçekten yani varlığını buu şekilde bilmiyordum ama şimdi yok psikolojik olabilir tabi ama kendimi çok kaptırmış değilim umudum var evet çok hemde ama olmazsa rabbim izin vermemiş demektir hayal kırıklığına uğramayacağım inşallah çok fazla ama bu akıntı olayı psikolojik olamaz çünki somut bişi ağrılarda somut ama bu psikolojik bir getiri olabilir ki adette olabilirim ama akıntılarım çok ilginç daha önce böle olmadı çünki
aha işte benim adım çıktı azgın diye gelgelelim bakınız ayçacım yoğun tempo diyor, kurudum burda diyor anlayanaaaa kaydirigubbakcemile3 ay hep gülelim inşalla kızlar böyle allah neşemizi bozmasın, bu arada bana en yakın yumurtlayanda ayçaymış hadi bacım dayan bikaç gün daha
canikomm benim adım zaten cıkmıstı gecen aydan kaydirigubbakcemile3 bosver sen bu cadılarıııııııııı calısmana bak :kedi:
daha yumurtlayamadım ama yakın önceki gunlere nazaran bugun daha cok belirgin 2.çizgi. bugun 12.günüm,13.14.15.günler bulmustum gecen ay kırmızıları kaydirigubbakcemile3
hem oruc,hem ev isi,hemde ince iş yoruuor beni sırnaşık şey hihoyyyt
merhaba kızlar bende artık yapıcam bu testlerden 11 ayımız bakalım ovulasyon testlerini sipariş ettim yarın elimde olur reglim biter bitmez başlıycam şekerler vatana millete hayırlı olsun
bişi daha ya mucib rabbimizin duaları kabul eden anlamında ismidir dualarımızı kabul etmesi için bu ismi zikredebiliriz şifa vermesi için ya şafi diye tesbih çekebliriz inşallah ya mucib allah dualarımızı kabul etsin
merhaba kızlar bende artık yapıcam bu testlerden 11 ayımız bakalım ovulasyon testlerini sipariş ettim yarın elimde olur reglim biter bitmez başlıycam şekerler vatana millete hayırlı olsun
bende iki saat sonra tekrar bi test yapıcam bakayım ne durumda çizgiler biz senle hem yakın hemde aynı gidiyoz 13 te buldum bende kırmızıyı yani dün bugün bakcam tamammı devammı diye,
bu ramazan benide kuruttu ayçacım ben bu saydıklarının üstüne bide çalışma hayatı offff diyorum artık neyseki ince işleri boşladım bu ay çekilmiyo ramazanda ne demiştim tüm maneviyatımla oruçluyum hehe yerimseniben
merhaba cicekcik.Hosgeldinn a.s.
umarım testler ugur getirir sende hamiş oluverirsin en kısa zamanda :1hug:
hoşgeldiin çiiçeeeekiiimm..opuyorumnanaktan sen de al bacıım bu testlerden!yapması bilem zevkli kaydirigubbakcemile3 inşallah hayırlı sonuçlar olurr :Saruboceq:
seni hatırladım canım,hosgeldin tekrar aramıza.
saydıgın belirtiler insallah adet belirtisi degil de hamilelik belirtisidir.
bu parmak sokup bakma uygulamasını bende okumustum ama ne biliyim korkmusutm ben allah korusun bebekiminde dedigi gibi mikrop falan kapabilinir.
sağol canım dualarımdan hatırlamışsındır ne bileyim hep dua etmek istiyorum ve herkesin etmesini ve bebeğine kavuşmasını istiyorum siz yapmayın yineden bebek varsabişi olursa buna sebep olmaktan korkarım ama dr lar düşük yapan bir kadına kanaması olunca elle kontrol ediyorlarmış rahim aşağıyamı geldi acaba diye birisi yazmış okudum kadın birebir yaşamış düşük yaparken dr parmağıyla kontrol etmiş inşallah vardır allah büyüktür olmazsada en azından rabbim bana bi işe girmeyi nasip etti 2 haftadır çalışıyorum en azından tedavi olma imkanım olur maddi olarak
hoşbulduk tatlım opuyorumnanaktan bakalım tatlımı değilmi görcez gelsinlerde bi elimee kaydirigubbakcemile3
ben kaç zamandır Tiffin ısrarlarıyla alcaktımda üşendim açıkçası onları yapmaya tiffcim son noktayı koydu alacaksın o kadar dediiii bende el mahkum hemen siparişini verdimm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?