- 14 Temmuz 2015
- 265
- 100
- 23
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.221
Cnm benim çok anladığım bi konu olmadığından yorum yapmak istemedim ama ovülasyonu kaçırmamışsındır merak etmeKmse cvp vermemis
kaç günde 1 oluyorsun adet. kaçırmamışsındır büyük ihtimal. ben çok iyi anlarımda kendime hayrım yok 6 aydırKizlar ben testi aldgmda adetim biteli 3gun olmstu oyle basladm.yaptģmda sioik ckti halada silik olyr. o 3gunde bsey kaybetmemsimdr degilmi
22 gunde bi olyrmkaç günde 1 oluyorsun adet. kaçırmamışsındır büyük ihtimal. ben çok iyi anlarımda kendime hayrım yok 6 aydır
aynı zamanda aynı şartlarda yapıyorsan , koyulaşma varsa kaçırmamışsın canım.Bu sabah ovulasyon testi yaptm daha oncekilerden koyu ckti birinci czgye yakin.demkki yumurtlama gunumu kacirmamsim degilmi arkadaslr
9 ve 11 de birliktelik olduKoyu oldugu zaman 10yazanda sanirim ozamn birlkte olduysan dogrudr
Evet canm hergün aynı saatte yapıorum. Sabah 9 10 arası uyanınca yapıorum zaten gece boyu su içmemiş oluyorsun. Anlamadımki. Siliklik yine neysede habire çift çizgi var yahu. 6 7 gğn çift çizgimi görülür:-DHergun ayni saatte mi yapyrsun? Bde yapmadan 2saat once su icmeyi birakcaksn canm ida silik ckartyr
yaklaşık okadar sürer.zaten silik başlar..... iki gün koyu olur ve tekrar silikleşmeye başlar normal ovulasyon olduğundaEvet canm hergün aynı saatte yapıorum. Sabah 9 10 arası uyanınca yapıorum zaten gece boyu su içmemiş oluyorsun. Anlamadımki. Siliklik yine neysede habire çift çizgi var yahu. 6 7 gğn çift çizgimi görülür:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?