Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba kızlar,

Son adet tarihim 24 temmuz ve yaptığım ovulasyon testleri de ekteki resimlerde sizce doğru zamanlarda mı birliktelik olmuş ve neden bu kadar erken yumurtladım lütfen yorumlayabilir misimiz ?

Eklentiler

• 20150803_224841.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 115
hayırlısı inş. ilk denememiz di bakalım nolucak :) çok yabancıydım böyle konulara burası sayesinde bir sürü şey öğrendim

Bende bir ay denedim bsey bilmeden olmadi ama burdan bi suru bsey ogrendim gecekten faydasi oldu.smdi ikinci ay calsmalara devam edyrz bakalm hayrlsi

Kızlarrrrr silik çizgilerde dahil toplam kaç gün çift çizgi görüyorsunuz? Ayın 31inden beri hep çift çizgi bende. Hepside aynı siliklikte. Diğer aylara göre dün ovü günüm dü. Dünki biraz daha belirgindi evet ama yinede c kadar belirgin olmuyor bi sorubmu var anlamıyorum ki

Hergun ayni saatte mi yapyrsun? Bde yapmadan 2saat once su icmeyi birakcaksn canm ida silik ckartyr
Evet canm hergün aynı saatte yapıorum. Sabah 9 10 arası uyanınca yapıorum zaten gece boyu su içmemiş oluyorsun. Anlamadımki. Siliklik yine neysede habire çift çizgi var yahu. 6 7 gğn çift çizgimi görülür:-D

yaklaşık okadar sürer.zaten silik başlar..... iki gün koyu olur ve tekrar silikleşmeye başlar normal ovulasyon olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…