Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar birşey soracagim bilgilendirirseniz çok sevinirim benim adetim 27/28 de lekelenme olarak geliyor ve 2/3/4 güne sokuluyorum sizce yum Günlerim neye gore hesapların lütfen yardım 28 mi yoksa sokuldugumden günümü hesaplamaliyim
Mesela bugün adetin sokuldugumden 10 gün ilk lekelendigimdende 13 . gün hangisine gore hesaplanır yardım ederseniz çok sevinirim

Kizlar, aranizda ovu. testi tek cizgi cikip yine de deneme yapip hamile kalan var mi? Bu ay hic cift cizgi yakalamadim ama tahmini donemlerde iliskimiz oldu. 2agust. Gibi adet bekliyordum peceteye az lekeleme yapti ama hic ped takmadan 3. Gun oldu hala gelmedi. Hamilelik testi bu haftanin sonunda yapacam. Aklima acaba adet dongumde mi sorun var ya da hamile miyim diye geliyor. Ama ovu testte de hep tek gordum inş hamileyimdur teste ragmen?

9.günden 20ye kadar çalıştık bu arada bugün 24.gün tekrar ovü. Testi yaptım 2. Çizgi çıktı yine

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 92
13unde 2. Çizgi çıkmıştı hiç bilmiyorum ki canım ya korkuyorum şimdi gebelik testi yapmaya yine hüsran olursa diye
olabilme ıhtımalı oluyor okumussundur .. kac gunde 1 oluyosun. ve pco fılan yok dımı ? kist olunca da cızgı cıkabılıyor.
beklemedı testın dımı ? koyuluk hemen cıktı mı ?
ne cok soru sordum

olabilme ıhtımalı oluyor okumussundur .. kac gunde 1 oluyosun. ve pco fılan yok dımı ? kist olunca da cızgı cıkabılıyor.
beklemedı testın dımı ? koyuluk hemen cıktı mı ?
ne cok soru sordum
Regl 28 günde bir oluyor kist pco dalan yok doktora gittim hormon testi de yapıldı herşey normal bi sıkıntı yok dedi. Predictor ovülasyon testi 5dk sonuç ama benim 2. Çizgi beklemeden çıktı 13.den sonra da yapmıştım test onlar hep silik çıkmıştı en son yaptığımda bu

o zaman olabılır hamılelık .....ben senın yerınde olsam dayanamaz yapardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…