- 29 Temmuz 2015
- 350
- 543
- 103
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.261
Bugun Ve sonraki birkac günü es gecmeyin, inşallah bir dahaki ay güzel haberlerini alırız
Dormicum dun gulen surat cikmisken bi aksilik olmamstr insallh
en son ne zaman ılıskı olmustu.. ben olsam bu aksam ve yarın aksam calısırım =) yarın sabah ılıskı olma ıhtımalı varsa. sabahta olabılır.Renkleri ayni cikti bugun ne dersiniz arkadaslar bugun ugurlu gunummu benm.icn
yumurtlama gunun ne zamandı ? hamılemısın acaba9.günden 20ye kadar çalıştık bu arada bugün 24.gün tekrar ovü. Testi yaptım 2. Çizgi çıktı yine
yumurtlama gunun ne zamandı ? hamılemısın acaba
olabilme ıhtımalı oluyor okumussundur .. kac gunde 1 oluyosun. ve pco fılan yok dımı ? kist olunca da cızgı cıkabılıyor.13unde 2. Çizgi çıkmıştı hiç bilmiyorum ki canım ya korkuyorum şimdi gebelik testi yapmaya yine hüsran olursa diye
Regl 28 günde bir oluyor kist pco dalan yok doktora gittim hormon testi de yapıldı herşey normal bi sıkıntı yok dedi. Predictor ovülasyon testi 5dk sonuç ama benim 2. Çizgi beklemeden çıktı 13.den sonra da yapmıştım test onlar hep silik çıkmıştı en son yaptığımda buolabilme ıhtımalı oluyor okumussundur .. kac gunde 1 oluyosun. ve pco fılan yok dımı ? kist olunca da cızgı cıkabılıyor.
beklemedı testın dımı ? koyuluk hemen cıktı mı ?
ne cok soru sordum
İnş bakalım değerlendirmeye çalışıcazBugun Ve sonraki birkac günü es gecmeyin, inşallah bir dahaki ay güzel haberlerini alırız
Evet canim hatta test (t) kismi, kontrol (c) kismindan daha koyu bileRenkleri ayni cikti bugun ne dersiniz arkadaslar bugun ugurlu gunummu benm.icn
Pazartrsi gunu oldu en son canim.yymurtalama gunumdeyim degilmien son ne zaman ılıskı olmustu.. ben olsam bu aksam ve yarın aksam calısırım =) yarın sabah ılıskı olma ıhtımalı varsa. sabahta olabılır.
o zaman olabılır hamılelık .....ben senın yerınde olsam dayanamaz yapardım :)Regl 28 günde bir oluyor kist pco dalan yok doktora gittim hormon testi de yapıldı herşey normal bi sıkıntı yok dedi. Predictor ovülasyon testi 5dk sonuç ama benim 2. Çizgi beklemeden çıktı 13.den sonra da yapmıştım test onlar hep silik çıkmıştı en son yaptığımda bu
evet canım. akşamı degerlendır o zaman. guzel zamanlama olmus. inşallah sonucta guzel olurPazartrsi gunu oldu en son canim.yymurtalama gunumdeyim degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?