- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.241
evet canım. inşallah ilk olacakSenndemi ilk bebisin olcak edosko
Kac aydr deniyrsnz canmevet canım. inşallah ilk olacak
6 ay oldu. 7. denemelere başlıcaz işteKac aydr deniyrsnz canm
doğru yapıyosun canımBugün ilk testimi 9. günümde yaptım. Aslında yarın yapacaktım ama geçen ay 12. günde ovu gerçekleşmişti o yüzden kaçırmak istemedim. Bir şey sormak istiyorum. Ben sabah 7 gibi kalkıyorum idrarımı yapıyorum ve 2-3 saat daha yatıyorum ve testi o zaman yapıyorum. Doğru mu yapıyorum bilemedim. Sabah idrarıyla yapmayın yazıyor ama benim ki sabah idrarı sayılmaz sanırım.
Bizm 2.ay denemelrimz ilk ay acemice oldu ins bu ay olur korkyrm hayal kiriklgi yasamaktan canim ya6 ay oldu. 7. denemelere başlıcaz işte
inşallah olur canım beklemeden. ben de hemen olur sanıyordum ama ole olmadı. esıme de kendıme de testler yaptırdık . erken olmasına ragmen her sey norml cıkmıstı 3. ayda yaptırdım. bı rahım fılmı kaldı yaptırmadıgım :) bana kalsa onuda yaptırcamda. dr lar dene dıyor. normal karsılıyorlarBizm 2.ay denemelrimz ilk ay acemice oldu ins bu ay olur korkyrm hayal kiriklgi yasamaktan canim ya
Ne test gerekyrki bunun icin caniminşallah olur canım beklemeden. ben de hemen olur sanıyordum ama ole olmadı. esıme de kendıme de testler yaptırdık . erken olmasına ragmen her sey norml cıkmıstı 3. ayda yaptırdım. bı rahım fılmı kaldı yaptırmadıgım :) bana kalsa onuda yaptırcamda. dr lar dene dıyor. normal karsılıyorlar
hormon testi.. sperm testi vs. ama tabi bir süre olmazsa istiyorlar bunları. sen hıc kafanı karıstırma canım. daha cok yenısın. sen devam et calısmaya. daha yumurtlaman olmamıs bu arada. yarın sanırım cızgıler esıt olur. sonra ki 24 saat ıcınde de catlar.Ne test gerekyrki bunun icin canim
Yarin dahadami koyulasr tatlim? Bde 24saatte catlar dyrsn ya catladktan snrami birlkte olmak gerekyrhormon testi.. sperm testi vs. ama tabi bir süre olmazsa istiyorlar bunları. sen hıc kafanı karıstırma canım. daha cok yenısın. sen devam et calısmaya. daha yumurtlaman olmamıs bu arada. yarın sanırım cızgıler esıt olur. sonra ki 24 saat ıcınde de catlar.
Cok muhtemel degil ama ayda iki kere yumurtlama olabiliyor canimKızlar ya bişey sorcam. Bir kadın ayda iki kez yumurtlatabilirmi? Yani geçen ay 10u yumurtlama günümdü. Öncesinde 2 gün sonrasında 1gün silik çizgi gördüm. 12si ve 13ünde yaptığımda tek çizgiydş bariz. Sonra 16sında birlwy duydum o yüzden tekrar yaptım çift çıktı 17side çiftti sonra yine tek olsu bunun anlamı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?