Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Normal diyonuz yani. Valla çizgiyi gördükten sonra riske atmayak dedik günaşırı birliktelik. Bu güzel çift çizgileri gebelik testinde de bekliyoruz işallahhhh:-D

Strese sokma kndni.cift czgi hep ckyr onemli olan koyu oldgu zamni bulmak.oda 2gun koyulasr snra tekrr silik ckar anormal bi durum yok.rabbim hepmze nasip etsn tatli bebsler

Bugün ilk testimi 9. günümde yaptım. Aslında yarın yapacaktım ama geçen ay 12. günde ovu gerçekleşmişti o yüzden kaçırmak istemedim. Bir şey sormak istiyorum. Ben sabah 7 gibi kalkıyorum idrarımı yapıyorum ve 2-3 saat daha yatıyorum ve testi o zaman yapıyorum. Doğru mu yapıyorum bilemedim. Sabah idrarıyla yapmayın yazıyor ama benim ki sabah idrarı sayılmaz sanırım.

doğru yapıyosun canım ilk idrarla yapmayın demek ıstıyor.

Bizm 2.ay denemelrimz ilk ay acemice oldu ins bu ay olur korkyrm hayal kiriklgi yasamaktan canim ya
inşallah olur canım beklemeden. ben de hemen olur sanıyordum ama ole olmadı. esıme de kendıme de testler yaptırdık . erken olmasına ragmen her sey norml cıkmıstı 3. ayda yaptırdım. bı rahım fılmı kaldı yaptırmadıgım :) bana kalsa onuda yaptırcamda. dr lar dene dıyor. normal karsılıyorlar

Ne test gerekyrki bunun icin canim

Ne test gerekyrki bunun icin canim
hormon testi.. sperm testi vs. ama tabi bir süre olmazsa istiyorlar bunları. sen hıc kafanı karıstırma canım. daha cok yenısın. sen devam et calısmaya. daha yumurtlaman olmamıs bu arada. yarın sanırım cızgıler esıt olur. sonra ki 24 saat ıcınde de catlar.

Yarin dahadami koyulasr tatlim? Bde 24saatte catlar dyrsn ya catladktan snrami birlkte olmak gerekyr

Bu arada ben birkac yildir dogum kontrol hapi kullaniyorum. Gecen ay biraktim, bu ay da deneyelim dedik. Adet tarihime kadar birkac kez kanda ve idrarda hcg baktim, hep negatif 3 gun gecince yine kanda baktim ve yine negatif. Surekli adet olcakmisim gibi his var ama olamiyorum. Ovu.testi aldim ama adet olamadigim icin baslayamiyorum. Benim gibi hap birakinca geciken var mi?

Kızlar ya bişey sorcam. Bir kadın ayda iki kez yumurtlatabilirmi? Yani geçen ay 10u yumurtlama günümdü. Öncesinde 2 gün sonrasında 1gün silik çizgi gördüm. 12si ve 13ünde yaptığımda tek çizgiydş bariz. Sonra 16sında birlwy duydum o yüzden tekrar yaptım çift çıktı 17side çiftti sonra yine tek olsu bunun anlamı ne

Merhaba herkese, uzun zamandir sadece okuyucu olarak aranizdaydim ama artik bende aktif olmaya krar verdim Benimde bu ay sekizinci denemem clearblue yada ucuz ovulasyon testlerini denedim malesef sonuc hep hüsran yumurtlamayi yakaliyorum bu sefer tuttu diyorum ama yok Umarim isteyen herkese nasip eder Rabbim bebek sahibi olmayi...

Cok muhtemel degil ama ayda iki kere yumurtlama olabiliyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…