- 14 Temmuz 2015
- 265
- 100
- 23
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #42.281
ciddimsnz kizlar cok mutlu oldm suan ikinci czgyi koyu gormek ne guzl bseyms.ins aksilik olmaz gebelk testide boyle iki czgi ckarEvet canim hatta test (t) kismi, kontrol (c) kismindan daha koyu bilebugun ve sonraki birkac günü iyi degerlendirin. 24-36 saat içinde yumurtlama olacak demek sanirim.
Gidip test alayım hemen.o zaman olabılır hamılelık .....ben senın yerınde olsam dayanamaz yapardım :)
dene bakalım ınsallah vardır.Gidip test alayım hemen.
Iyi haberlerni alirz insallah canimmerhaba kızlar ben her ay ovulasyon günümü tam denk getiriyorum ama aksiliklerden bi türlü başarılı olamamıştık. bu ay denk getirdim şükür ki 3 gün üst üste değerlendirdik bakalım neler olacak. dün ve bugün inanılmaz baş ağrıları ile uyanıyorum acaba hormonsal değişimlerden mi diyorum . bu ay umutluyuz ama tabii herşey nasip işi. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
naptınnn ?Ay inşallah canım
amin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallahIyi haberlerni alirz insallah canim
o çok olan koyuluk azalmaya başladığında yani negatife doğru gittiğinde yumurta çatlamaya başlamış oluo cnm bu da 12 24 saat arası sürüo öncesinde ve sonrasında olursa daha ii diye okumuştum yani yumurta çatladığında içeride sperm olması daha iyiymiş yani koyu çizgide bi ilişki bi de açılmaya başladığında bi ilişki daha sağlıklı sanırımKoyulugu sabah yakaladm daha bu kadara cabuk gecmemesi gerek bncede.peki enuygun zaman yumurtla catldginda birlikte olMAkmi canim
bi de belki de daha önce gece falan da yumurtlamış olabilirsin cnm ondan belki o şekilde çıkmış olabilir sonuçlarKoyulugu sabah yakaladm daha bu kadara cabuk gecmemesi gerek bncede.peki enuygun zaman yumurtla catldginda birlikte olMAkmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?