Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

UMUTLU LıSTEMıZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ıLK TEST TARıHı - ÇıFT ÇıZGı YAKALANAN TARıH

1.idil - ßekLemede

2.Bebekelover- 08.09.2009 teste başladı :teytey:

3.Aica- 11.09.2009 teste başladı :teytey:

4.ıronik - 10.09.2009 Teste başladı :teytey:

5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede

6.Scuba - 08.09.2009 Teste başladı :teytey:

7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.

8.loneliness - kırmızı kartlı :1no2:

9.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.

10.Suhenza- 14.09.2009 teste başladı :teytey:

11. SeciL_ipek - 15/09/2009 teste başlayacak :teytey:

12- Sblkmbsr- 07/09/2009 Teste başladı.13/09/2009 çift çizgiyi yakaladı :teytey:

13- sincap - 09.09.09 testlere başladı :teytey:

14-SadeceMeyra- beklemede

15. Sade80 - 17.09.2009 testlere başlayacak :teytey:

16. Marall - kırmızı kartı beklemede

17. aysellim - 11.09.09 testlerine başladı :teytey:

18. benimo - 11.09.09 testlerine başladı :teytey:

19. DamlaUmut -11.09.2009 testlerine başladı :teytey:

HAMıŞLERıMıZZZ

1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:
14- TIFF :CüvCüv:
15- fiona :CüvCüv:

Sibelll datlummm, dün yakaladın çifti diye tarih attım tamam mıı kaydirigubbakcemile
Kızlar Listede olmayanlar,olupta test baslayanlar,teste baslayıpda çift çizgiyi bulanlar varsa tarihlerini yazarsanızz iyi olur eklerim listeye.:1hug:

kısss ilahiii öldürüyon benii gülmektenn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kirli sepetindeler he kaydirigubbakcemile3
gidince bak bakalım. hemen umutsuzlanma devam et testlere cnmmm.

valla şuan ben beklemedeyim.. çift çizgiyi görene kadar kılımı kıpırdatmam :dilcikar: ama o 2. çizgiyi bi kopkoyu göreyim o zamanda bütün apartmanı yıkarım alimallaah! :sm_cool:

yıkarsın alimallahhhhhh süphem yoook kaydirigubbakcemile3
kız olsun gene de calıs sen. regliden hemen sonra da degerlendirmek iyimiş rahim aşağıda oluyormuş ben calıstım valla hep gün aşırı,akrobik falan derken baya yol aldım sanırım naniknanik

:teytey: hahahhahaha kaydirigubbakcemile3
kıss bebekimmmmmm adamın canını cıkarırsın falannn sonu kötü olmasınnn sırnaşık şey
ilişkimize biraz heyecan katalım de bak kocisine,ben öle dedim dün cok guzel heyecan kattı :lepi: kaydirigubbakcemile2

bikaç çalışma yaptık tabii canımm.. adama da yazık ama dimiii kaydirigubbakcemile3 şimdilik nadasa çektim kendimii kaydirigubbakcemile3 17eylüle kadar görsem şu çizgiyi de tatile kalmasa :dance:

senem enerji topluyo çizgiyi görür görmez volkan olup patlıcak kocaya :roflol: ayça sende hiçç mola vermiyon be güselim adamda sperm kalmamıştır bu gidişle kuru kuru yapmayın bacımmmm az nadasa bırak kocanı

sibeliiim kopardın sen beni bee kaydirigubbakcemile3 kirli sepetine atmış bebişini çatlaaak naniknanik hiçbişey olmaz merak etme! yeterki ALLAH istesin bu ay olmasını üzülme sen kuzuu :teselli:

Yok sibelcimmm,hergün değil,gün aşırı yapyoruz. :kedi:
Geçen ay demek ki duysaydın senn hergun yapiyoduk yumurtlama günlerinde sırnaşık şey
zaten kocişte birazcık sperm sorunu var,bunu dusunerek dikkat etmeye calisiyorumm :kedi:

heee doğru diyosun! fena patlıycam valla bi göreyimm akannehir ayçam valla haklı sibel..adamın da canı var diimi ama! sömürdün herifi resmen! vur dedik öldürme baaaacıııııııııımm :teytey: :sm_cool: :roflol:

gülmeyin yaaaa klava:
tamam kıslar eve gidince bakcam hemen haklısınız zaten kısmetse bi taneyle bile olmuştur, bidada akrobasi falan yok atalarımızdan kalma pozisyonla devamm sırtımı kaldırırsam yataktan nolayımm

ayçamm 3 gün bekle en azındann.. bak doktorlar bile sperm testi için 3 gün ilişki yasak diyoo..anca birikiir diiimi ama :kedi:

kız bacımm vallahi ben masumummm :kedi:
coğu zaman kociş sokuluyooo napiyimmm
adama yazık tabi ya kurudu gittiiiiiiiiii, evde calısıyo dısarda calısıyo böyle söylüyoda zaten bana sırnaşık şey
2günde biri drlarda öneriyo şimdi böyle deniyoruz bakalım ne olucak CADIARZU

yaa ben bu topice girince bi acayip oluyorum ama delikafadulden karnım acıo gülmekten be! ama farkettim bu saatlerde daha bi coşuyozz sankiim CADIARZU

kesin gülmüyorlardır vallaa.. zaten beklememin sebebi de o.. şimdi bu akşam yapsaaaak,bi de yarın çifti görürsem 2gün tekrar yapıcaz..adamı 3 günde üstüste öldürürüm ben bee :kedi: kıyamam valla

valla 5 dk girdim güldüm güldüm kaçtım sağolun yaa moral kaynaklarım benim kaydirigubbakcemile3

canım benim geçen ay 3-4 günden sonra silikleşmişti kullandığımız testdende kaynaklanıyor olabilir

yapma cnm yapma bende çizgiyi görmeden hırpaladım adamı cuma cumartesi haydeee haftasonu geldi diyerek nolduu pazar günü çizgiyi gördüm adam cıvıklaştı ben ona ciddi ol diyom o bana niye mahkemedemiyim diyo sonuç kirli sepeti :mymeka:

ayy bi şu yatağın bir de kirli sepetinin dili olsa neler anlatcaklar ama iyi ki dilleri yok di mi siboşummmmm :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…