- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.241
ay ne bilim cnm cumartesi bişi yoktu dün epey belirgindi çizgi ama kontrol çizgisindende daha koyu değildi hatta çok çok az daha açıktı dedim heralde bu daha koyulaşır yeni başladı o yüzden akşamda hiç önemsemedim şamataya vurdum işi e şimdi yaptım dünkinden daha açık gibi eğer testte bi yamukluk yoksa atmadım eve gidince dünkiyle karşılaştırıcam bakim
ahhh yavrularım kirli sepetinde şimdiiiii mafoldumben
valla şuan ben beklemedeyim.. çift çizgiyi görene kadar kılımı kıpırdatmam :dilcikar: ama o 2. çizgiyi bi kopkoyu göreyim o zamanda bütün apartmanı yıkarım alimallaah! :sm_cool:
hepsi kaçmamıştır sen merak etme canikom. hem bir tanesi bile içinde kalmış olsa görevini yapar. yeter ki bu ay kısmetinde olmuş olsun yavru kuşuuuum.
deniycem uleeeyn. bu gece dolaptan üstüne atlıyım mı adamımın ne yapayım.. ama sonuç hüsran olmasın sonra sırnaşık şey
yıkarsın alimallahhhhhh süphem yoook kaydirigubbakcemile3
kız olsun gene de calıs sen. regliden hemen sonra da degerlendirmek iyimiş rahim aşağıda oluyormuş ben calıstım valla hep gün aşırı,akrobik falan derken baya yol aldım sanırım naniknanik
hee yakaladım süper yakaldım walla transit çizgi oldu expres çizgi oldu benimki durmadan gitti :gitme:
senem enerji topluyo çizgiyi görür görmez volkan olup patlıcak kocaya :roflol: ayça sende hiçç mola vermiyon be güselim adamda sperm kalmamıştır bu gidişle kuru kuru yapmayın bacımmmm az nadasa bırak kocanı
valla 5 dk girdim güldüm güldüm kaçtım sağolun yaa moral kaynaklarım benim kaydirigubbakcemile3Hosgeldin scubcumm
ay sormayinn, bizde dün koptuk gülmekten özellikle ben ; )))))))))
bizde de öyle değişik akrobatik hareketler oldudaev işinden fırsat kalmadı söylemeye. beni bir aldı gülmek cok komiktiiiii ahhaha.
bu nazlı bebişlerimiz bir gelseler bizde kurtulsak bunlardan yaaaaa)
ayol bizimki yanlışlıkla oldu ama siz baya akrobatlık yapıyosunuz sanırım ohh dökülen dökülene Şeniz
ve testimi yaptım geldim sanırım ben dün yumurtladım çünkü yanılmıyorsam çizgi dünkinden birascık daha silik gibi düşüşe geçmiş gibi bölemi oluyo kıslar bu yumurtladıktan sonra renk hemenmi silikleşiyo yavaş yavaşmı
kesin gülmüyorlardır vallaa.. zaten beklememin sebebi de o.. şimdi bu akşam yapsaaaak,bi de yarın çifti görürsem 2gün tekrar yapıcaz..adamı 3 günde üstüste öldürürüm ben bee :kedi: kıyamam valla
yapma cnm yapma bende çizgiyi görmeden hırpaladım adamı cuma cumartesi haydeee haftasonu geldi diyerek nolduu pazar günü çizgiyi gördüm adam cıvıklaştı ben ona ciddi ol diyom o bana niye mahkemedemiyim diyo sonuç kirli sepeti :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?