- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.621
önce alttan gelişmiş cevap diyorsun sonra eklenti ekle diyorsun ve pc den fotoğrafını seçiyorsun yalnız resmin boyutu küçük olması lazım yani jpeg formatında filan olması lazım eğer değilse söyle onun içinde yardımcı olabilirim yani resim boyutunu küçültmek için
heheeh valla sibelcim. senemin eşi eve giderim bir güzel yemek yerim sonra dinlenirim diye hayaller kuruyor şu an. ama eve gidince sincap yerine panterle karşılaşacak zavallım :)))))))))))
sağol canm ama yüklemedii..deniycem ara araaa
bıraakııın ulllllllleeeeeennn dalga geçmeyii sizi de görcemm!! az beklemediim ben bu günün :roflol: :roflol: çiğdemin sihiri tuttu vallllaaa kaydirigubbakcemile3
bu arada dün dua etmişsin evde yumurtlayayım diye ve hemen kabul olmuş haşa allaha inanmamak mümkünmü bize herşeyle varlığını kanıtlıyor inşallah hamile de kalırsın
beni gördünüz bacım şapşal şapşal kaçtı günler başkasındada göremezsiniz zaten bunu testle takip yapıp fikfik yapmayan bi şapşidik buyrunnnnnnnnn
resmi koyabildim galiba kızlar..çok net değil ama bi bakın bakiiim
ooo senemcim oldukça kırmızı. bugünü sakın kaçırma. yarın ya biraz daha kızarıp aynı kalınlığa gelir ya da silikleşir. onun için işini şansa bırakma bacııııım :))))))))
daha nolcek bacım bağıra bağıra geliyorum pozisyonunuzu alın diye bağırıyo yumurta :)))
benimkide böleydi işte ama bilemedim kıymetini mafoldumben
resmi koyabildim galiba kızlar..çok net değil ama bi bakın bakiiim
senem bacım degerledir oldukca kırmızııı. ben bunun da kırmızısını bulmustum gecen ay handem bilir
bakalım bulabilcekmiyiz bu ay handeeeeeeeeeeeemm bizde kırmızıları. azcık ucundan gosterdi bugun bana kırmızıyı bakalımmmmmm
senem bacım degerledir oldukca kırmızııı. ben bunun da kırmızısını bulmustum gecen ay handem bilir
bakalım bulabilcekmiyiz bu ay handeeeeeeeeeeeemm bizde kırmızıları. azcık ucundan gosterdi bugun bana kırmızıyı bakalımmmmmm
gayet net çıkmış bence yumurtlamışsın bariz bu benimkide böyleydi çoook az cıkta olsun diğer çizgiden farkı vardı biraz tıpkı seninki gibi ama yumurtlayana kadar hep pembeydi ama o gün kıpkırmızıydı aynı böyle gitttigidiyordan mı aldın sen de testini birde akıntın varmı yani ıslaklık hissettiğin an gidip bak bakalım uzuyormu filan bunları bilelimde bizlere fikir olsun bişi daha sölemeden edemicem 28 günde bir adet görenler çok şanslısınız bence sizin adınıza şükürler olsun allaha ben bakın ağustosun 12 sinde adet oldum 3 eylülde yumurtlayabildim ve adet günümü beklemiyorum maalesef daha uzun bir zamanı bekliyorum hamile kalmazsam yeni ayda yeni bir maraton başlıyacak hemde sizlere göre daha uzun bir maraton allah bu yolda herkese sabır versin
geçen ay bulduysan bu ay da bulursun merak etme bişi dicem yumurtladın geçen ay ama kalmadınmı hamile sence sebebi ne olabilir ayçacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?