Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

heheeh valla sibelcim. senemin eşi eve giderim bir güzel yemek yerim sonra dinlenirim diye hayaller kuruyor şu an. ama eve gidince sincap yerine panterle karşılaşacak zavallım :)))))))))))

sağol canm ama yüklemedii..deniycem ara araaa

heheeh valla sibelcim. senemin eşi eve giderim bir güzel yemek yerim sonra dinlenirim diye hayaller kuruyor şu an. ama eve gidince sincap yerine panterle karşılaşacak zavallım :)))))))))))

bıraakııın ulllllllleeeeeennn dalga geçmeyii sizi de görcemm!! az beklemediim ben bu günün :roflol: :roflol: çiğdemin sihiri tuttu vallllaaa kaydirigubbakcemile3

bıraakııın ulllllllleeeeeennn dalga geçmeyii sizi de görcemm!! az beklemediim ben bu günün :roflol: :roflol: çiğdemin sihiri tuttu vallllaaa kaydirigubbakcemile3

beni gördünüz bacım şapşal şapşal kaçtı günler başkasındada göremezsiniz zaten bunu testle takip yapıp fikfik yapmayan bi şapşidik buyrunnnnnnnnn

beni gördünüz bacım şapşal şapşal kaçtı günler başkasındada göremezsiniz zaten bunu testle takip yapıp fikfik yapmayan bi şapşidik buyrunnnnnnnnn

üzülme canım benim vardır her işte bi hayır..ya benim çizgiler çok yakın birbirine aynı değil gibi sanki .. ama bu gece kesin deniyceem Allah sağlık versin de.

ooo senemcim oldukça kırmızı. bugünü sakın kaçırma. yarın ya biraz daha kızarıp aynı kalınlığa gelir ya da silikleşir. onun için işini şansa bırakma bacııııım :))))))))

ooo senemcim oldukça kırmızı. bugünü sakın kaçırma. yarın ya biraz daha kızarıp aynı kalınlığa gelir ya da silikleşir. onun için işini şansa bırakma bacııııım :))))))))

daha nolcek bacım bağıra bağıra geliyorum pozisyonunuzu alın diye bağırıyo yumurta :)))
benimkide böleydi işte ama bilemedim kıymetini mafoldumben

ben ilk defa gördüğüm için pozitiffiii tam çözememiştim.ama şunu gördüm kızlar eğer tam olarak bugünse sanırım ben hep 14. gün yumurtluyorum ama lutuel faz mıdır nedir ööle bişey var benim o uzun galiba..çünkü heray reglin14. gününde olduğunu hissediodum ama 30 sürüodu genelde.bakalım bu ay nasıl olcakk?!hayırlısıylaaa

senem bacım degerledir oldukca kırmızııı. ben bunun da kırmızısını bulmustum gecen ay handem bilir
bakalım bulabilcekmiyiz bu ay handeeeeeeeeeeeemm bizde kırmızıları. azcık ucundan gosterdi bugun bana kırmızıyı bakalımmmmmm

resmi koyabildim galiba kızlar..çok net değil ama bi bakın bakiiim

gayet net çıkmış bence yumurtlamışsın bariz bu benimkide böyleydi çoook az cıkta olsun diğer çizgiden farkı vardı biraz tıpkı seninki gibi ama yumurtlayana kadar hep pembeydi ama o gün kıpkırmızıydı aynı böyle gitttigidiyordan mı aldın sen de testini birde akıntın varmı yani ıslaklık hissettiğin an gidip bak bakalım uzuyormu filan bunları bilelimde bizlere fikir olsun bişi daha sölemeden edemicem 28 günde bir adet görenler çok şanslısınız bence sizin adınıza şükürler olsun allaha ben bakın ağustosun 12 sinde adet oldum 3 eylülde yumurtlayabildim ve adet günümü beklemiyorum maalesef daha uzun bir zamanı bekliyorum hamile kalmazsam yeni ayda yeni bir maraton başlıyacak hemde sizlere göre daha uzun bir maraton allah bu yolda herkese sabır versin

ben ilk defa gördüğüm için daha da kızarır mı ne olur bilememm şimcik o yüzden bu gece kapsama alanı dışındaayıım ben ona göree delikafadulden

geçen ay bulduysan bu ay da bulursun merak etme bişi dicem yumurtladın geçen ay ama kalmadınmı hamile sence sebebi ne olabilir ayçacım

sen her ihtimale karsı calısssssssssss tabi.belli olmaz gider falan kaydirigubbakcemile3
bugun bende calıssam mı acaba karasızlıga dustum ? ya yarın daha koyu cıkarsa üst üste agır olmazmı kocişe. gecen ay üst üstte calıstık ))

ayçaaaam di mi kısss ne biçim kızartmıştın sen elmayı geçen ay :))))))))))) bu ay da yarın falan olcak seninki gibi geliyor bana. benimki hala oldukça silik 2-3 günden önce kızarmıcak gibi ama bakalım :)))))))))

akıntım var hatta sabah bakmıştım 4-5 cm e kadar uzuo yaklaşık..uzadığını görünce salak salak sırıttım wc'de delikafadulden bu yumurta adamı ne hale sokuo yaa..bugün ya da yarın pozitifi görürüm diodum.ama ben bu güne kadar hiç 28 günde adet olmadım..bu ara hep 29-30 sürüyor.ama 14. günde pozitif oldu hayırlısı bakalım..ay hamile kalmışım giib hissettim manyadım iyice.. delikafadulden naniknanik alkisalkisalkis

geçen ay bulduysan bu ay da bulursun merak etme bişi dicem yumurtladın geçen ay ama kalmadınmı hamile sence sebebi ne olabilir ayçacım

Kalamadım maalesef. cnm bende bir sorun yok. eşim temmuzda varikoselden ameliyat olmuştu. değerleri cok düşük değildi ama hızlı ileri hareketlisinde sorun vardı. düzelme zamanı 3ay 6ay 1sene arasında degisiyor. hersey bahane aslında,olacak olduktan sonra tek birtane uyusuk sperm bile yeterli. bi arkadasım vardı eside ameliyat olucaktı hemde daha ileri dereceydi, ameliyat hazırlıklarında hamile oldugunu duydu. bazıları 1ay sonra bazıları3ay sonra hamile kalıyor degisiyor. rabbimden umut kesilmez. allah büyüktür
eminim gelicek bebişlerimizz :Saruboceq:

ayça bence sen bu akşamda tut kendini yarın iyice kızarınca tam onikiden vurmuş olursun sonra birgün ara verip tekrar yaparsın dediğin gibi kocişlere ağır geliyor hemde üst üste spermler gelişmemiş ve sayıları az oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…