Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

anladım sibelcim anladım ahahahahah :)))))))) ama çok komik yaaa sen düşünce konsantrasyon falan hak getire. şimdi ben o pozisyonu yapmaya kalksam aklıma sen gelirsin koparım ve yapamammmmmmmm kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol: benide bazen ilişki esnasında gülmek tutar eşim kızar dikkat et yanlış anlıyolar

valla biz bebek işine karar vermeden önce bu işler eğlenceliydi. hatta bazen ikimiz birden kopardık sorun olmazdı yani... ama artık görev gibi olunca geçen ay çok da eğlendiğimizi söyleyemiycem ....

gülaycım ne çok merak ettim seni. kızlara bile sordum haberiniz var mı diye.. Allah korusun dış gebelik değil di mi. yoksa ikiz mi :)))))))))))))))))

handemmmmmmm bu kdr olurr aynı anda söledikkk )))))
ben bi yandan mutfaktayımmm. gitmiştim ama gülayı gorunce geldimmm

senemimmm 3gundur ara verdik bugun calısıcaz insallah

çok mutluyum kızlar sizlerede haber vereyim dedim allah sizlerede versin en yakın zamanda inşallah benim öbür topikteki kızlarada haber vermem lazım görüşürüz daha sonra hepinizi öpüyorum

çok mutluyum kızlar sizlerede haber vereyim dedim allah sizlerede versin en yakın zamanda inşallah benim öbür topikteki kızlarada haber vermem lazım görüşürüz daha sonra hepinizi öpüyorum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
ne iyi ettin canımmmm. tamam görüşürüzzzzzz öptümmmm bende cookk sırnaşık şey

ayyyyyyy canııımmmmmmmm çok çok çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder yavrularını inşallah tatlıııımmmm benim falımda görünen ikizler sana kısmetmiş demek ki :)))))))))

ayçam evet ya aynı anda demişiz. bize de nasip olur inşallahhhh :)

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :1hug:

gülayyyyyyy tebrik ederim amanınnnnnnn iki tane birden geliyo yemede yanında yat iki küçük şeker
ama şimdi benim kafama takılanlar oldu ikizse nasıl daha geç görünüyolar bi taneye göre daha önce el sallamaları gerekmezmi :uhm:

çoook sevindim gülaaayy..Allah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallahh..amaniin çifter çifter geliolarrr :dance:

dezyyy test yaptınmııııııııı

canım öğlen kan verdim 3 de sonuçları alıcam.ama az önce moralim çok bozuldu.wc ye gittim kahverengi lekelenmem olmuş.adetmi olucam acaba.adet olucakasam gebelik testi pozitif çıkarmı ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…