- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.581
evet inaşallah uğurlu gelir buralar. herkes hamiş olur :CüvCüv: inşallah bu topiklerden hamiş topiklerine de geçeriz hepimizzz... opuyorumnanaktan
anladım sibelcim anladım ahahahahah :)))))))) ama çok komik yaaa sen düşünce konsantrasyon falan hak getire. şimdi ben o pozisyonu yapmaya kalksam aklıma sen gelirsin koparım ve yapamammmmmmmm kaydirigubbakcemile2
kızlar selam cuma gününden beri hastanede yatıyordum dış gebelik şüpesiyle şükür taburcu oldum sizlere süprizim var
kızlar selam cuma gününden beri hastanede yatıyordum dış gebelik şüpesiyle şükür taburcu oldum sizlere süprizim var
gülaycım ne çok merak ettim seni. kızlara bile sordum haberiniz var mı diye.. Allah korusun dış gebelik değil di mi. yoksa ikiz mi :)))))))))))))))))
gülaycım ne çok merak ettim seni. kızlara bile sordum haberiniz var mı diye.. Allah korusun dış gebelik değil di mi. yoksa ikiz mi :)))))))))))))))))
agzından bal damlıyor evet ikizmiş ondan geç görünmüşler
çok mutluyum kızlar sizlerede haber vereyim dedim allah sizlerede versin en yakın zamanda inşallah benim öbür topikteki kızlarada haber vermem lazım görüşürüz daha sonra hepinizi öpüyorum
:roflol::roflol: benide bazen ilişki esnasında gülmek tutar eşim kızar dikkat et yanlış anlıyolar
çok mutluyum kızlar sizlerede haber vereyim dedim allah sizlerede versin en yakın zamanda inşallah benim öbür topikteki kızlarada haber vermem lazım görüşürüz daha sonra hepinizi öpüyorum
ayyyyyyy canııımmmmmmmm çok çok çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder yavrularını inşallah tatlıııımmmmbenim falımda görünen ikizler sana kısmetmiş demek ki :)))))))))
ayçam evet ya aynı anda demişiz. bize de nasip olur inşallahhhh :)
çoook sevindim gülaaayy..Allah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallahh..amaniin çifter çifter geliolarrr :dance:çok mutluyum kızlar sizlerede haber vereyim dedim allah sizlerede versin en yakın zamanda inşallah benim öbür topikteki kızlarada haber vermem lazım görüşürüz daha sonra hepinizi öpüyorum
dezyyy test yaptınmııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?