Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benm dünküne göre değerlendirirsek sanki bugün koyulaşmıycak gibi duruyordu ama bugün noolduysa..bi de ben bugün 3 saat tuttum tuvaletimi.daha önce 2 saat falan tutabiliodum.sen de akıntı falan var mı handeemm?

evet bebekimmm gercekten öyleydi. gecen ayda söylemiştin sen kıpkırmızı olmuştummm :kedi: cok ilginc dimi ama aynı anda regl olduk baksana yumurtlamalarımız farklı anda oluyor hayırlısı bakalım bebişim :Saruboceq:

merak etme aynı bende sen gibiydim, nasıl sevinmiştim heyecan fln yapmsıstım kaydirigubbakcemile3 insan yasadıkca alısıyo kaydirigubbakcemile3
hahahhahaahhahahahahah sırıtın mı : ))))))))))) beni cok güldürüyorsunuz allahta sizleri güldürsünnnnnnnnnnnnnnnnnnn( aminnnnnnnn )

:Saruboceq:

ayçacım spermler 3 gün içeride canlı kalabiliyor biliyorsun yumurtlamadan 3 gün önce ve sonra da ilişkiye girersrn kalabilirsin hem bi yazı okumuştum nette veya gazetede emin değilim erklekler sık boşaldıkça sperm kalitesi artarmış birde ben bu ay eşime ilişkiden önce kahve içirdim havuç suyu birde balpolen arısütü karışımı birde fındık ceviz filan bakarsan eşine biraz sorun olmaz gibi geliyor mümkün olduğu kadar çalış genelde erkekler uzatmayı sever bizimki uzatır uzatır ama en az 1 gün 2 gün ara verir gerekirse uzatmadan hemen boşalsın hem böylece sık yapma ihtimali olabilir

var senemcim akıntım. geçen ay akıntım olmamıştı nedense ama bu ay yoğun olarak hissediyorum 2 gündür. herhalde bu akıntıdan sonra yumurtlanıyor ben öyle düşünüyorum yani... senin akıntı ne durumda senemim?

hani başlamak bitirmenin yarısıdır ya bence yumurtlamak hamile kalmanın yarısıdrı heleki benim için çok büyük bi mutluluk olmuştu yumurtlamak hamile kalmak gibi sevinmiştim bende ben hişç o uzayan akıntıyı gördüğümü hatırlamıyorum çünki hem dr ların dediği gibi ben yumurtlamıyorum hatta belki yumurtalar başlıyor ama gelişmeden kalıyor çatlamıyordu benim için de bu yüzden büyük mutluluktu

sen bugün yaptın mı test?benm de 2-3 gündür akıntım vardı.ama dedim ya bu sabah daha bi uzayan cinstendi. senin de geldi gelecek fındııık gününn yerimseniben

şu akıntı meselesi bana çok iğrenç geliyo hiçte dikkat etmem oyüzden ama özendim bak şimdi bend önümüzdeki ay bakcam benimkinin boyu nekadar uzuyomuş laelaelaelaelae

starsçım hiç üzülme canım..benm görümcem pko'lu. ve eşini haftada sadece 2 gün görebiliyordu.bi doktor dedi ki ona bebeğin olur ama çook zor olabilir dedi. o da korunmayı bıraktı nasıl olsa zor oluomuş die..veeee 3 ay sonra hamile kaldı..doktor dahil kimse inanamadı..Allah'ın bir bildiği var diye düşünüyorum.kısmet işi bu.. benim bu 6. ayım.. banaa çok uzun geldi gerçekten.umarım bu ay tutar :Saruboceq:

şu akıntı meselesi bana çok iğrenç geliyo hiçte dikkat etmem oyüzden ama özendim bak şimdi bend önümüzdeki ay bakcam benimkinin boyu nekadar uzuyomuş laelaelaelaelae

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: çatlaaaaaakkk! öldürceksinz beni siz bi gün ya..genelde yumurtlama döneminde en fazla 8-9cm.e kadar uzuo zatii her kadının.

heee şimdi aklıma geldi bak ben sizi fırçalıcaktım unutuyom kaç gündür niye ben yokken resimlerini koydunuz siz hee ayıp deelmi insan benide beklemezmi sopa size sopaa klava:

3 sene oldu canım evleneli hala tık yok bakalım allahtan hayırlısı ama benimkisi biraz ileri derecede pko dr lar dedi zaten farkındayım adet düzenim çok bozuk ve gerçektende bu ayki bu yumurtlama olayında yaşadığım belirtiler (ki bunu testte kanıtladı ) den sonra ben gerçekten hiç yumurtlamamışım bu zmana kadar dedirtti bana olsun sağlık olsun hadi bakalım ben geç yumurtluyor ve geç adet oluyorum ya hani siz bana yetişiceksiniz neredeyse test gününde ayyy kırklarımız karışsın inşallah

heee şimdi aklıma geldi bak ben sizi fırçalıcaktım unutuyom kaç gündür niye ben yokken resimlerini koydunuz siz hee ayıp deelmi insan benide beklemezmi sopa size sopaa klava:

valla bacım o an kim demişti hatırlamıyorum ama resimlerimizi koysak ya dedi. anlık bişeydi yanniim.. gene koyarız resmimizi.ama hande yok ortada sanki

evet bu ay ilk hamile kalana bebek horkası örebilirim ama cinsiyeti belli olduktan sonra elimden gelir de biraz öle şeyler ama şu varki sıkılıyorum örerken çook kendime diye örüpte dağıttımm değişik modeller denerdim ilk olduğu için örüp başkasına verirdim tecrübe oldu bana kendime daha iyisini örücem derdim :hulya::hulya::hulya::hulya: buda çok hoşmuş hakketten

:hulya::hulya: ama bu ayın ilk hamilesi ben olursamda kendime örerim ona göre :)))) espriydi kendimi saymıyorum söz kıslar hem söz verirsem daha iyi yaparım pes etmeden örerim harıl harıl

merak etme olur seninde..görümcemin de senin gibiydi aynen..en son ne zaman regl olduğunu unuturdu.2 - 2.5 ay adet olmadığı oluyordu. inşallah senin de olur en kısa zamanda..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…