- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.641
ayçaaaam di mi kısss ne biçim kızartmıştın sen elmayı geçen ay :))))))))))) bu ay da yarın falan olcak seninki gibi geliyor bana. benimki hala oldukça silik 2-3 günden önce kızarmıcak gibi ama bakalım :)))))))))
ben ilk defa gördüğüm için daha da kızarır mı ne olur bilememm şimcik o yüzden bu gece kapsama alanı dışındaayıım ben ona göree delikafadulden
ayçaaaam di mi kısss ne biçim kızartmıştın sen elmayı geçen ay :))))))))))) bu ay da yarın falan olcak seninki gibi geliyor bana. benimki hala oldukça silik 2-3 günden önce kızarmıcak gibi ama bakalım :)))))))))
akıntım var hatta sabah bakmıştım 4-5 cm e kadar uzuo yaklaşık..uzadığını görünce salak salak sırıttım wc'de delikafadulden bu yumurta adamı ne hale sokuo yaa..bugün ya da yarın pozitifi görürüm diodum.ama ben bu güne kadar hiç 28 günde adet olmadım..bu ara hep 29-30 sürüyor.ama 14. günde pozitif oldu hayırlısı bakalım..ay hamile kalmışım giib hissettim manyadım iyice.. delikafadulden naniknanik alkisalkisalkis
sen her ihtimale karsı calısssssssssss tabi.belli olmaz gider falan kaydirigubbakcemile3
bugun bende calıssam mı acaba karasızlıga dustum ? ya yarın daha koyu cıkarsa üst üste agır olmazmı kocişe. gecen ay üst üstte calıstık))
senemcim tamam aramayız seni şekerim madem kapsama alanı dışındasın :dance:
canım benm dünküne göre değerlendirirsek sanki bugün koyulaşmıycak gibi duruyordu ama bugün noolduysa..bi de ben bugün 3 saat tuttum tuvaletimi.daha önce 2 saat falan tutabiliodum.sen de akıntı falan var mı handeemm?
akıntım var hatta sabah bakmıştım 4-5 cm e kadar uzuo yaklaşık..uzadığını görünce salak salak sırıttım wc'de delikafadulden bu yumurta adamı ne hale sokuo yaa..bugün ya da yarın pozitifi görürüm diodum.ama ben bu güne kadar hiç 28 günde adet olmadım..bu ara hep 29-30 sürüyor.ama 14. günde pozitif oldu hayırlısı bakalım..ay hamile kalmışım giib hissettim manyadım iyice.. delikafadulden naniknanik alkisalkisalkis
var senemcim akıntım. geçen ay akıntım olmamıştı nedense ama bu ay yoğun olarak hissediyorum 2 gündür. herhalde bu akıntıdan sonra yumurtlanıyor ben öyle düşünüyorum yani... senin akıntı ne durumda senemim?
hani başlamak bitirmenin yarısıdır ya bence yumurtlamak hamile kalmanın yarısıdrı heleki benim için çok büyük bi mutluluk olmuştu yumurtlamak hamile kalmak gibi sevinmiştim bende ben hişç o uzayan akıntıyı gördüğümü hatırlamıyorum çünki hem dr ların dediği gibi ben yumurtlamıyorum hatta belki yumurtalar başlıyor ama gelişmeden kalıyor çatlamıyordu benim için de bu yüzden büyük mutluluktu
şu akıntı meselesi bana çok iğrenç geliyo hiçte dikkat etmem oyüzden ama özendim bak şimdi bend önümüzdeki ay bakcam benimkinin boyu nekadar uzuyomuş laelaelaelaelae
senem yedi kafayı yumurtayla,, ben bu kızın hamile kaldını düşünemiyorum delikafadulden
starsçım hiç üzülme canım..benm görümcem pko'lu. ve eşini haftada sadece 2 gün görebiliyordu.bi doktor dedi ki ona bebeğin olur ama çook zor olabilir dedi. o da korunmayı bıraktı nasıl olsa zor oluomuş die..veeee 3 ay sonra hamile kaldı..doktor dahil kimse inanamadı..Allah'ın bir bildiği var diye düşünüyorum.kısmet işi bu.. benim bu 6. ayım.. banaa çok uzun geldi gerçekten.umarım bu ay tutar :Saruboceq:
heee şimdi aklıma geldi bak ben sizi fırçalıcaktım unutuyom kaç gündür niye ben yokken resimlerini koydunuz siz hee ayıp deelmi insan benide beklemezmi sopa size sopaaklava:
3 sene oldu canım evleneli hala tık yok bakalım allahtan hayırlısı ama benimkisi biraz ileri derecede pko dr lar dedi zaten farkındayım adet düzenim çok bozuk ve gerçektende bu ayki bu yumurtlama olayında yaşadığım belirtiler (ki bunu testte kanıtladı ) den sonra ben gerçekten hiç yumurtlamamışım bu zmana kadar dedirtti bana olsun sağlık olsun hadi bakalım ben geç yumurtluyor ve geç adet oluyorum ya hani siz bana yetişiceksiniz neredeyse test gününde ayyy kırklarımız karışsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?