Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yok ya pozitif çıkmaması lazım ozaman senin adetin geçeli kaç gün oldu acaba o lekeler yerleşme zımbırtısı denen şeymidir ayhh bak benimde moralim bozuldu şimdi

dezy o yerleşme kanaması olabilir canım. inşallah öyledir ama fazlalaşırsa sakın ihmal etme tamam mı canım Allah korusun düşük tehlikesi olabilir. o zaman hemen dr a danışırsan bir ilaç veriyor ve kanama duruyor. sen canını hiç sıkma canım :))))))))

dzycim bence de bzim çatlaklara katılıyorum yerleşme kanaması olabilir canım moralini bozma ama ümitlenme de..1 saatçik daha sabret canım benimm.inşallah hepimmiz seviniriz burda halay bilem çekeriiiz opuyorumnanaktan

kızzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! ay çok heyecanlandım ben!!!! azönce yaptım testimi.. daha önce 10 dk. sonra yorumluyordum kesin sonuç için..şimdi 2 dk içinde belirmiş benm ikinci çizgiiiiiiiiiii!!!!!!!! koyu koyuu bööleeeeeeeeee :) bi kaç dk. sonra tekrar bakıciiiim.kesin sonuç için.. ayyh bana bişeyler oluo galibaaaaaaa :bbo: şimdi buna bu kadar seviniosam bi de hamile olduğumun haberini alsam kimbilir ne yapıcam...ehehe kesin bayılırım!

ayyy canım demek sen de yumurtladın ya da yumurtlayacaksın.. aynı koyulukta mı? birbirine çok yakın koyulukta olsalar bile bugünü kaçırma. bazen tam koyulaşamadan silikleşiyor çünkü canım...

halayı ben dediim bi kereeeeeeee naniknanik

ayyy pardon şekerim gel seninle halay çekelim o zaman :teytey:

senemcimm dur panik yapma ay nası heyecanlandın ayol sen böle fikfikte yapamazsın kıssss :))
sakin ol kocişini bekle güsel güsel ayrıca testin yorumu ilk 5 dakka içinde yapılıyo kızlar hatta 5 dakka sonrası için yanlış sonuç verebiliyorlar çok beklemeyin zamanı geldiyse hemen koyulaşıyor ama handeciminde dediği gibi çok koyulaşmadanda silikleşebiliyor şekil a ( ben ) benim test çizgim kontrol çizgimden acük daha açıktı hatta oyüzden yırtıyom kendimi kaçırmayın günleri diye

ahahaha sibell :))))))))

bence de senem koçişini iş yerinde basmaya gitti. neyse iş yeri deniz otobüsünden daha iyidir. dün ido da atlamayı planlıyordu Allah korudu ahahahahah

ne demek bacım hemen çekeliiim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ben bu koyu çıkmış ikinci çizgimi yerim :dance:

bence de senem koçişini iş yerinde basmaya gitti. neyse iş yeri deniz otobüsünden daha iyidir. dün ido da atlamayı planlıyordu Allah korudu ahahahahah

:roflol: :roflol: :roflol: ayyy evet fındığım beklemez diyodu yolda olcam diye üzülüyodu şimdi iki gün sıkı sıkı çalışır yazık walla kocişine adam başına geleckelerden habersiz delikafadulden

kıs nereye gitti bu senem adamın üstünemi atladı naptı ayoll kaydirigubbakcemile3

manyaksınız bacıım siiiizzzzzz! :lepi: karnım acıdı valla! kocayı aradım bu gece uzuuuuuun olacaaaaaakk diicektim ama toplantıdaymış sööleyemedim! çok sevindim valla şimdi çıkmasına yoksamm idoda yapacaktım..ido korktu benden hep birlikte dua ettiler..napıcaksa evinde yapsın dieeeee kaydirigubbakcemile3

nası foto ekliosunz açıklayın bakiiiimm

önce alttan gelişmiş cevap diyorsun sonra eklenti ekle diyorsun ve pc den fotoğrafını seçiyorsun yalnız resmin boyutu küçük olması lazım yani jpeg formatında filan olması lazım eğer değilse söyle onun içinde yardımcı olabilirim yani resim boyutunu küçültmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…