- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.601
sibelcime katılıyorum inşallah hepberaber halay çekeriz burda haydaaa :teytey:
kızzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! ay çok heyecanlandım ben!!!! azönce yaptım testimi.. daha önce 10 dk. sonra yorumluyordum kesin sonuç için..şimdi 2 dk içinde belirmiş benm ikinci çizgiiiiiiiiiii!!!!!!!! koyu koyuu bööleeeeeeeeee :) bi kaç dk. sonra tekrar bakıciiiim.kesin sonuç için.. ayyh bana bişeyler oluo galibaaaaaaa :bbo: şimdi buna bu kadar seviniosam bi de hamile olduğumun haberini alsam kimbilir ne yapıcam...ehehe kesin bayılırım!
halayı ben dediim bi kereeeeeeee naniknanik
ayyy canım demek sen de yumurtladın ya da yumurtlayacaksın.. aynı koyulukta mı? birbirine çok yakın koyulukta olsalar bile bugünü kaçırma. bazen tam koyulaşamadan silikleşiyor çünkü canım...
birbirine çook yakın koyulukta.ne yapsam bilemedim.ama bu akşamm kesin bi fikfik yaparımm
ayyy pardon şekerim gel seninle halay çekelim o zaman :teytey:
ahahaha sibell :))))))))
bence de senem koçişini iş yerinde basmaya gitti. neyse iş yeri deniz otobüsünden daha iyidir. dün ido da atlamayı planlıyordu Allah korudu ahahahahah
kıs nereye gitti bu senem adamın üstünemi atladı naptı ayoll kaydirigubbakcemile3
ahahaha sibell :))))))))
bence de senem koçişini iş yerinde basmaya gitti. neyse iş yeri deniz otobüsünden daha iyidir. dün ido da atlamayı planlıyordu Allah korudu ahahahahah
agzından bal damlıyor evet ikizmiş ondan geç görünmüşler
nası foto ekliosunz açıklayın bakiiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?