Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

huleeeyyyyn bensiz fotoğraf yüklemek haaaa.

sibelim sen sarışın bir bomba çıktın anacım :)))))))) ama bu sefer senin sarışın olduğunu tahmin etmiştim. ayça da bilememiştim ama sen de bildim işte :)))))))))))

normalde kahverengi mi?böyle de güzel duruyor ama en güzeli doğallık bence..dediğin gibi insanın kendi saçı daha küçük görünmesini sağlıyor sanırımm.. edanın resmini ben de görmedim..hande koyar şimdi..

heheh koydum bilem senemim :)))))))

edoşu ben de henüz görmedim. saklıyor kendini hatun. assolist o en son göstercek kendini ahahah :)

bu ne güseelik handeee kıss maşallahhh ikinizede dur boncuk takacam
sarışın demeyelim bana yaa suni o neyse şimdilik böle her an değişebilir
ayçada sarışınmış evet ama onu göremciem heralde misafirlere hazırlık yapıyo heralde

slm kıslar ...opuyorumnanaktan

topiğinize katılmak istiorum acaba boş yer vaaarr mııı???

ben de bu ay ovulasyon testlerine başladım da...hihoyyyt

4 aydır mayalanıyorum ama tutmadı henüz...:umursamaz:

bu ay da ovulasyon testleri aldım , 2 kere yaptm henüz çizgi :1no2:

5 eylülde adet olmuştm adet biter bitmez bu uzayan akıntıdan gelmeye başladı, hala da gelio kıslar...

ama testlerde silik bile çıkmıo çizgi
:uhm:

Taşlar Kulübü olarak düzeltiyoruz adımızı o zaman yavrileeeeer ahahahah

maybecim hoşgeldin aramıza canım. inşallah bu ay mayan tutar :))))))))

5 eylül de olduysan bugün 10. gün canım. siklusun kaç gün sürüyor. daha yumurtlamamış olman normal aslında. akıntıya çok takılma. önemli olan testte çıkan sonuç canım.

değiştirme yaaa bu çok tatlı bu kalsunnnnn
tamam yawrii kalsıın.. kaydirigubbakcemile3

taşlar kulübüü.. çok sevdiiim!ya da KK'nın taşlar topiğii de olabiliiirrr.. naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…