Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kaldık gene bizbize kıslarrrrr gelen gidiyo biz hep burdayız bu arada ayça senem sizlere söylüyorum
biz sabah handemle kendimize ayrıca bi topik açalım kafamıza göre takılalım dedik ne dersiniz, şimdi ayça dicekki bu benim fikrimdi :)) evet cnm senin fikrin şimdi kabul ediyozz

tespit insanı hande :))))))))))))

kesinlikle ! delikafadulden

evet ben size demiştimm ama yok burası iyi demiştiniz !! :dilcikar: sözüme geldinizzzzzzzzzz dimii oh olsunnn tripyapansmile de yokki yapimm neyse bu oluyo :dilcikar: :mymeka: klava:

ahaha :)))

evet ayçam yaaa sibelimin canı sıkıldı bugün biraz bir olay yüzünden biz de karar verdik senin sözüne geldik. açalım topic imizi ama nasıl olcek bu iş?

bugün okudum o olayı ben de.. valla ben topic açmayı bilmiom takdir edersiniz kiiii :)) bilen varsa hemen yapsııın!!!!!!!!!!

evet farkettimmmmm sıkıldıgınıda caktırmadım
acalım bakalım. geyik bölümüne acalım demişti eda sanırım. oraya acarız buraya da linki kopyalarız gelip sohbet etmek isteyen olursa gelir. burayıda takip ederiz,sorulan sorular oldugunca cevaplamaya calısırız

herkes resmini koymuş hepiniz çok güzelsiniz arkadaşlar bi olay yüzünden derken banamı sıkıldı canı sibel in yani bu olayı aştığımızı düşünüyorumda

ayçaaammmmm biz ettik sen etme sarı civcivim benim hemen trip yapmayı bırak yoksaaa kaydirigubbakcemile ben baktım bugün geyik muhabbeti diye bi yer var orda açabiliriz hem burdada kendi özelimizden falanda bahsetmemiş oluruz yoksa zaten bizi burdan kovacaklar :mymeka:

evet canım, bence de kovacaklar az kaldı ))))
link verdim işte oraya acalım ama baslıgımız ne olsun ?
baslık adını kararlaştıralım acarım ben biliyorum.

kızlar benim birazdan çıkmam lazım akşam evden girerim inşallah görüşürüz tatlışlarıııım

tamam bebekim.. ben aksama gelemem herhalde :/ misafirlerim olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…