Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

mutfaktaydım sibelimmm napiyim ne biliyim resiminizi göstereceginizi ayol söylesseydiniz gitmezdim bir yere kaydirigubbakcemile3

ay ben dedim seneme geçen koymuşunuz ben yoktum diye oda hemen ekledi sağolsun planlı değildi yavrummm ahanda senin için bida koyuyorum hemen kaybolma biyere

sincap_ canım tebrikler kırmışsın fındıkları. hadi hayırlısı bu akşam iyi çalış dersine.........

hoşbuldum kıslar , inş hepimizn tutar canım ...

siklusum bebek istemeye başladıımızdan beri çok değişti... bi çok geç bi çok erken vs..

bu uzayan akıntı da umut veriodu aslında ama testlere güvenicem ok...

maybebaby bu senin resminmi

evet canım, benim resmim, ben hep kendi resmimi kullanıyorum,
bi sakıncası olabilir mi ki:
uhm:

oyyh gördümmmm cicimmmmmmm.
pek güzelmişsin!
harbiden handemin de dedigi gibi taşlarkulubü olmalıııymışş

gitmediiiiiiiiiimmmmmmmmm patron coştu iş yetiştirmeye çalışıyorum burdayım beeeeeeennn

ayçam hoşgeldin barbicim muuuck

kızlar bu arada süpersiniz valla aman nazar değmesin......

tesekkurler canımmmm. sende koysana senide görelimmm :))

gitmediiiiiiiiiimmmmmmmmm patron coştu iş yetiştirmeye çalışıyorum burdayım beeeeeeennn

ayçam hoşgeldin barbicim muuuck

hosbulduk bebekimmm mckkk. gene cok guzelizzzzzzz

ay sen harbi sarı cadıymışın heeee maşallahhhh kıs 41 kere
heh senide gördüm tam oldu rahatladım şimdi ohh:icecream:

tesekkurler cnmmm. sende cok guzelmişsinnn

ayh hepimiz cok guzeliz ayolllllllllllllllll :asigim:

diyorum size cadulaaaar Taşlar Kulubü olduk. maşşallah hepiciğimize

kıss ama ayça sen var ya tam barbisin :)))))) senem de tam sincap :)))))) sibel de tahmin ettiğim gibi ateşli hatun tipinden bellli :))))))))))

kıss ama ayça sen var ya tam barbisin :)))))) senem de tam sincap :)))))) sibel de tahmin ettiğim gibi ateşli hatun tipinden bellli :))))))))))

heh bak bu resim güsell yüzünü göriyim ayol ferah ferah
kıs ne ateşli hatun tipi minyatür bişeyim ben ufacık tefecik hihoyyyt

ahahha valla dooru..sibel tam ateşli bacı..ayça'ya söz yok zaten o tam barbii.. handem sen çook haşin bakışlısın valla! korktuum yani ama sen de bayaa ateşli görünüyorsun yanii..ne de olsa akrepp :))

handemmm utandırıyorsun beniiiiiiii
ama güzel teshis koymussun cidden öyle.. sibele baksana cok hasin,sende öyle hasinsin senem ztnnnnnnnn sincap gibi cok sevimlii,şirinnnnnnnee

ayça bi geldi tam geldi şow yapıyo ayol albümü ekledi galiba buraya güzelliğini konuşturuyo tabiiiiiiiiiiii

yok be bacımm. hani değişik değişik görün diye şey ettiydimmm
kaldırıyorum işteeeeee :dilcikar: lülülülülülü :1hug:

kaldırıyorum işteeeeee :dilcikar: lülülülülülü :1hug:[/QUOTE]

kıs küsmee yerim seni şaka ettim ayol ne güsel bakıyodum değişik değişik varsa daha yüklede göriyim güselliğini konuşturuyon dedim ayol aşkolsunnnn

kaldırıyorum işteeeeee :dilcikar: lülülülülülü :1hug:

kıs küsmee yerim seni şaka ettim ayol ne güsel bakıyodum değişik değişik varsa daha yüklede göriyim güselliğini konuşturuyon dedim ayol aşkolsunnnn[/QUOTE]

bende şaka yapıyom canımmmm mck kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…