Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bacım anlaşın karar veriinn aa..benim de çıkmam lazım..kociş geliyorr..maluuum bu gece yorucu olaceek. yemek falan hazırılıyım enerji toplıyım diimi ama :))

Burası Taşbebeklerin sohbet yeri olsun ?
Burası bizim sohbet yerimiz olsun ?
üretiyoruz senemcimmm.. aa benimde işim var ama hadi sibell begen kuşumm

bacım anlaşın karar veriinn aa..benim de çıkmam lazım..kociş geliyorr..maluuum bu gece yorucu olaceek. yemek falan hazırılıyım enerji toplıyım diimi ama :))

ay evet biz unuttuk seni çık tabi hemen bacım senin gecen uzun olacak hazırlan ve hazırla herşeyiiii hadi sanada güle güle cnm hayırlı işlerrrr iyi gecelerrrr Şeniz

sağol senemcim sanada iyi akşamlarrrrrr :) iyi calısmalarr )))

sibelimm o zaman şöyle yazıyorum..
Taşbebeklerin sohbet yeri ? tmmıdır

arkadaslar bi sey sorucaktim bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim.28 gunda bi adet oluyorum aceba yumurtlama testi adetimin bitince,kac gun sora yapmaliyim,lutfen yardimci olun ilk defa bu testi kulalnicam

arkadaslar bi sey sorucaktim bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim.28 gunda bi adet oluyorum aceba yumurtlama testi adetimin bitince,kac gun sora yapmaliyim,lutfen yardimci olun ilk defa bu testi kulalnicam

merhaba canım opuyorumnanaktan adetin bittikten sonra basla eger yeterince testin varsa kacarırmamıs olursun :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…