Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaslar bi sey sorucaktim bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim.28 gunda bi adet oluyorum aceba yumurtlama testi adetimin bitince,kac gun sora yapmaliyim,lutfen yardimci olun ilk defa bu testi kulalnicam

canım alacağın testin içinde yazıyor ... aldınmı bilmiyorum ama burdaki arkadaşların çoğu g.gidiyordan alıyoruz... ucuz olanlardan...

İlgine tşk ederim canım ya
Bugünden itibaren öle yapıcam sağol çok haklısın a.s.

ne demek canım bence kurallara elinden geldiğince uyarak yaptığında sonucu alıyorsun şekerim:)))))))

yavriiiiiiiiiiii hoşgeldin opuyorumnanaktan

bizim işçilerden en erkenci olan bizleriz yine. diğer ikisi daha ağır çalıştılar herhalde siboşuuuum ahaha :)

canımcım iftardan önce yap. anladığım kadarıyla niyetlisin... allah kabul etsşn. ben eve gidip önce numunemi alıyorum sonra sofraya oturuyorum.. yani işten gelme saatime göre ayarlıyorum. ramazan bitincede saat 3 ten sonra yada 4 ten sonra sıvı almıyorum dikkat ediyorum... sende bir dene kaçırma bu günlerini... bir gün kaçırman bir ay kaçırman demek....

harikasın... tebrikler.............. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.... darısı başımıza.... dualrını esirgeme bizlerden.... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hadi kızlar halayaaaaaa.turkbayragi

sen burdamısın bende ötekinden yazıyom sana, burayı okuyom oraya yazıyom

tebriklerrrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :teytey::dance:a.s.:1hug: allah saglıkla kucagına almayıda nasipetsin sana inşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:

Tamam canım çok sağol öyle yapıcam bugün den itibaren düzenleyim artık Şeniz

tebriklerrrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :teytey::dance:a.s.:1hug: allah saglıkla kucagına almayıda nasipetsin sana inşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:

amin canım inşallah sizlerde nasip etsin...........

Canım tebrikler
Allah tamamına erdrsn inş. :Saruboceq:

kızlar sağolun valla.sizin payınızda çok büyük ovulasyon tetini sayenizde öğrendim.Bundan sonra dualrım sizler için opuyorumnanaktan

bulamadım listeyi canım yaaaa.

ayçacım gelince ekler seni. bu arada güloşun yanına da ikiz annesi yazmak lazım. ayyy maşşalllah yaaa kıssslar bize de umut oluyorsunuz valla

gebe kalan arkadaşları tebrik ediyorummm..
kızlar bi süre yoktum izindeyidim .. bu aralar hayat yoğun gidiyoo..
ne var ne yok eda, hande... ne haberler kıslarr?

iyiyim canımm biliyosun biraz canım sıkkındı şu kanamalrdan falan izne ayrıldım..geziyorum :) şimdi daha iyiyim, bi daha ki ay inşallah fiilen katılcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…