- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.781
arkadaslar bi sey sorucaktim bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim.28 gunda bi adet oluyorum aceba yumurtlama testi adetimin bitince,kac gun sora yapmaliyim,lutfen yardimci olun ilk defa bu testi kulalnicam
İlgine tşk ederim canım ya
Bugünden itibaren öle yapıcam sağol çok haklısın a.s.
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lepi: canım çookk sevindimm çookkk tebrik ederim biz biliyoduk zaten hamiş olduğunu boşuna üzdün kendinide kahverengi leke geldi falan diye test değerinde gayet güsel cnm darısı başımızaaa :dance:
Arkadaşlar merhaba,
Ben bu testleri aldım ama bi türlü prosedürüne uygun kullanamıyom
Aynı saatlerde yapamıyom mesela, sıvı tüketmemek gerekiyomuş o kısımda biraz yaş çüğnkü iftardan sonra çok su içiyom
YArın yola çıkıcam yine yapamayacam
Bu günlerde yumurtlama günlerim delikafadulden
Offfffffff napıcam ben şimdi :1no2:
kızlar kan tetsi sonucumu aldım hamiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm.204,5 bhcg değerim.soran merak eden herkse çok teşekkür edrim.Allah sizlerede bu mutluluğu yaşatsın en kısa zamanda inşallah :Saruboceq:
ne demek canım bence kurallara elinden geldiğince uyarak yaptığında sonucu alıyorsun şekerim:)))))))
yavriiiiiiiiiiii hoşgeldin opuyorumnanaktan
bizim işçilerden en erkenci olan bizleriz yine. diğer ikisi daha ağır çalıştılar herhalde siboşuuuum ahaha :)
canımmmmmmmmmmmmmmm çok çok çok tebrik ederim ama biz demiştik sanaaaaaa :))))))))))) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dezycimdarısı bizlerin başına :))))
şimdi anlat bakalıııım kaç yıllık evlisin, ne zamandır istiyordun neler yaptın da geldi bu melek :))))))))))) opuyorumnanaktan
teşekkürler canım :))))))))))))))
yaklaşık 15 aylık evliyim ve son 3 aydır isityor ve diniyorduk.Ama ben hep umutsuzdum çünkü pko vardı bende adetlerim hiç düzenli değildi ve bu şekilde olmaz zannediyordum. yani 1 ay olsam bazen 3 ay olmayabiliyordum.son adetim 12 ağustosdu.ve ben ikinci gününden itibaren bal-tarçın-çörekotu karışımı yedim.bilmiyorum bunun bi faydası oldu mu?ilişkiden sonra yaklaşık 1 saat diktim ayakları havaya.aslında bu ay yumurtladığımı bile farketmedim ovulasyon testim bile tam kızarmadı ama oldu işte kızlar ya şaka gibi valla :)))))))))))))))))
sen burdamısın bende ötekinden yazıyom sana, burayı okuyom oraya yazıyom
kızlar kan tetsi sonucumu aldım hamiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm.204,5 bhcg değerim.soran merak eden herkse çok teşekkür edrim.Allah sizlerede bu mutluluğu yaşatsın en kısa zamanda inşallah :Saruboceq:
canımmmmmmmmmmmmmmm çok çok çok tebrik ederim ama biz demiştik sanaaaaaa :))))))))))) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dezycimdarısı bizlerin başına :))))
şimdi anlat bakalıııım kaç yıllık evlisin, ne zamandır istiyordun neler yaptın da geldi bu melek :))))))))))) opuyorumnanaktan
teşekkürler canım :))))))))))))))
yaklaşık 15 aylık evliyim ve son 3 aydır isityor ve diniyorduk.Ama ben hep umutsuzdum çünkü pko vardı bende adetlerim hiç düzenli değildi ve bu şekilde olmaz zannediyordum. yani 1 ay olsam bazen 3 ay olmayabiliyordum.son adetim 12 ağustosdu.ve ben ikinci gününden itibaren bal-tarçın-çörekotu karışımı yedim.bilmiyorum bunun bi faydası oldu mu?ilişkiden sonra yaklaşık 1 saat diktim ayakları havaya.aslında bu ay yumurtladığımı bile farketmedim ovulasyon testim bile tam kızarmadı ama oldu işte kızlar ya şaka gibi valla :)))))))))))))))))
canım benim Allah tamamına erdirsin. neyse ki çok beklememişsiniz. çoook sevindim senin için :)))))))))))) haydi bir de belirtileri yaz da bizim topic de de belirti olsun :))
canımcım iftardan önce yap. anladığım kadarıyla niyetlisin... allah kabul etsşn. ben eve gidip önce numunemi alıyorum sonra sofraya oturuyorum.. yani işten gelme saatime göre ayarlıyorum. ramazan bitincede saat 3 ten sonra yada 4 ten sonra sıvı almıyorum dikkat ediyorum... sende bir dene kaçırma bu günlerini... bir gün kaçırman bir ay kaçırman demek....
tebriklerrrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :teytey::dance:a.s.:1hug: allah saglıkla kucagına almayıda nasipetsin sana inşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
canım benim Allah tamamına erdirsin. neyse ki çok beklememişsiniz. çoook sevindim senin için :)))))))))))) haydi bir de belirtileri yaz da bizim topic de de belirti olsun :))
canım en belirgin belirtim göğüslerdi.slikonlu gibiler Allah seni inandırsın kaydirigubbakcemile3 çok sık acıkıyorum şimdilik ve artık bulantılarım başladı.fazla ayakta kalınca hemen yoruluyorum.şimdilik bukadar valla.aslına bakarsan daha kendimi hamiş gibi hissetmiyorum çok tuhaf yani :CüvCüv:
Canım tebrikler
Allah tamamına erdrsn inş. :Saruboceq:
harikasın... tebrikler.............. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.... darısı başımıza.... dualrını esirgeme bizlerden.... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hadi kızlar halayaaaaaa.turkbayragi
canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?