- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.761
arkadaslar bi sey sorucaktim bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim.28 gunda bi adet oluyorum aceba yumurtlama testi adetimin bitince,kac gun sora yapmaliyim,lutfen yardimci olun ilk defa bu testi kulalnicam
selam tatlılarım ben geldim.
kısssslar senemimle dalga geçerken ne oldu bilin bakalım. ben de birden bire kızardım. ayçaaam bizim bu ay herşeyimiz bir gidiyor kuşuuuuum :)))))))
tam olarak aynı kalınlıkta değil çizgiler ama buyrun bakın nasıl kızardım. kocişe kuru yemiş verdim yiyiyor şimdi akşama ben de kapsama alanı dışındayım bacııııllaaaaar opuyorumnanaktan
gerçekten 28 günde bir görüyorsanız adetinizin 13. günü lh piki olur ve ovulasyon testiniz pozitif çıkar. yumurtlamanız ise 14. günde olur.arkadaslar bi sey sorucaktim bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim.28 gunda bi adet oluyorum aceba yumurtlama testi adetimin bitince,kac gun sora yapmaliyim,lutfen yardimci olun ilk defa bu testi kulalnicam
gerçekten 28 günde bir görüyorsanız adetinizin 13. günü lh piki olur ve ovulasyon testiniz pozitif çıkar. yumurtlamanız ise 14. günde olur.
Arkadaşlar, merhaba. aranıza yeni katıldım.
Ovulasyonunuzu tesbit etmeniz konusunda size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Şayet adet döngünüz 28 üzerinde değilse ovulasyonunuzu yaklaşık saatiyle tesbit edebiliriz.
Aslında benim topicim başka başlık altında. Burayı gezerken size rastladım. Şayet siz de isterseniz bilgi paylaşımında bulunalım.
slm canim kafamda bir soru var.yumurtlama gunum adet gunumle birlikte 13.cu gunmu yoksa adet bittikten sonra ki 13cu gunmu?
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.dün akşam gebelik testi yaptım silikde olsa bu ikinci çizgi belirdi.aynı zamanda ovulasyon testide yaptım ondada ikinci çizgi var anlayamadım kafam karıştı.bu sabah başka bi markanın gebelik testini daha yaptım ondada silik çizgi vardı ama bu kadar net değildi.acaba şundan olabilirmi dün oruçluydum ve sıvı tüketimi olmamıştı,bu sabah da sahur yaptım 5 de bayağı bi su içtim ve 7 de yaptım testi.deüne göre daha sişlik çıkmasının nedeni bu olabilrimi sizce çokmu karışık anlattım bilmiyorum ama bende karıştım kızlar..... fisfisfis
dezy nin adı neydi ya bugün taktım bu isim olayına ismini bilmedime yazmıcam protesto etcem şimcik
evet bu ay ilk hamile kalana bebek horkası örebilirim ama cinsiyeti belli olduktan sonra elimden gelir de biraz öle şeyler ama şu varki sıkılıyorum örerken çook kendime diye örüpte dağıttımm değişik modeller denerdim ilk olduğu için örüp başkasına verirdim tecrübe oldu bana kendime daha iyisini örücem derdim :hulya::hulya::hulya::hulya: buda çok hoşmuş hakketten
dezy günaydın sonucu aldınmı hiç sesin çıkmıyo
kızlar kan tetsi sonucumu aldım hamiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm.204,5 bhcg değerim.soran merak eden herkse çok teşekkür edrim.Allah sizlerede bu mutluluğu yaşatsın en kısa zamanda inşallah :Saruboceq:
kosmocum valla kendini tutucaksın canım. oruçluyken yap testi böylece sıvı almamış olursun. ben geçen ay tutamamıştım kendimi su içiyordum bol bol ve 1,5 saatlik tuvaletimle falan yapıyordum. hiç tam olarak aynı koyulukta çizgi yakalayamadım. sonra bu ay tuvaletimi tuttum ve su içmemeye özen gösterdim( o konuda biraz gevşeklik yapmış olabilirim) bu ay 13. günümde birbirine çok yakın çizgileri yakaladım. bence sen de kurallara uarak yap ki bir işe yarasın testler.
kızlar kan tetsi sonucumu aldım hamiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm.204,5 bhcg değerim.soran merak eden herkse çok teşekkür edrim.Allah sizlerede bu mutluluğu yaşatsın en kısa zamanda inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?