Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam tatlılarım ben geldim.

kısssslar senemimle dalga geçerken ne oldu bilin bakalım. ben de birden bire kızardım. ayçaaam bizim bu ay herşeyimiz bir gidiyor kuşuuuuum :)))))))

tam olarak aynı kalınlıkta değil çizgiler ama buyrun bakın nasıl kızardım. kocişe kuru yemiş verdim yiyiyor şimdi akşama ben de kapsama alanı dışındayım bacııııllaaaaar opuyorumnanaktan

arkadaslar bi sey sorucaktim bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim.28 gunda bi adet oluyorum aceba yumurtlama testi adetimin bitince,kac gun sora yapmaliyim,lutfen yardimci olun ilk defa bu testi kulalnicam

canım kitican cevap vermiş ama ben de söylemek istedim. adetlerin ne kadar düzenli olursa olsun yumurtlama zamanın değişiklik gösterebiliyor. bunun için sen reglin biter bitmez testlere başlasan çok iyi olur.

ay bebekimmmmmm aynıyızzzzzzz benimkisi de bugun böyleydii aynııı! desene sende kapsama alanı dısındasın bu akşam :kedi:

bende cikolata verdim fındıklı yiyo kaydirigubbakcemile3

senemmm , senn , ben bu akşammmm kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae

arkadaslar bi sey sorucaktim bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim.28 gunda bi adet oluyorum aceba yumurtlama testi adetimin bitince,kac gun sora yapmaliyim,lutfen yardimci olun ilk defa bu testi kulalnicam
gerçekten 28 günde bir görüyorsanız adetinizin 13. günü lh piki olur ve ovulasyon testiniz pozitif çıkar. yumurtlamanız ise 14. günde olur.

Arkadaşlar, merhaba. aranıza yeni katıldım.
Ovulasyonunuzu tesbit etmeniz konusunda size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Şayet adet döngünüz 28 üzerinde değilse ovulasyonunuzu yaklaşık saatiyle tesbit edebiliriz.
Aslında benim topicim başka başlık altında. Burayı gezerken size rastladım. Şayet siz de isterseniz bilgi paylaşımında bulunalım.

Tabiki isterim sizinle nasil baglanti kurabilirim..

slm canim kafamda bir soru var.yumurtlama gunum adet gunumle birlikte 13.cu gunmu yoksa adet bittikten sonra ki 13cu gunmu?

adet kanamasının başladığı gün 1. gündür. yalnız benim sizlere tavsiyem adet başlangıç günlerinizi ve saatlerinizi mutlaka not etmeniz. saatler de mutlaka gerekli. Buradan yazarsanız irtibat kurarsınız zaten.

aslında benim topicin adresi şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...00-adetlerinizin-analizi-cinsiyet-secimi.html

bu sayfaları incelerseniz hamile kalmakta sıkıntı çeken pek çok kişinin yumurtlamasını saatiyle tesbit edilebildiğini görürsünüz.Ben siteyi dolaşırken burayı gördüm ve arkadaşların yardımlaşmasına hayran kaldım. Benim de katkım olsun istedim.

Lutein hormonunu ölçen testlerden 4 saat önce sıvı alımını sonlandırmalısınız. siz çok su içmişsiniz.ondan lh testi de pozitif çıkmış.

Arkadaşlar merhaba,
Ben bu testleri aldım ama bi türlü prosedürüne uygun kullanamıyom
Aynı saatlerde yapamıyom mesela, sıvı tüketmemek gerekiyomuş o kısımda biraz yaş çüğnkü iftardan sonra çok su içiyom
YArın yola çıkıcam yine yapamayacam
Bu günlerde yumurtlama günlerim delikafadulden
Offfffffff napıcam ben şimdi :1no2:

dezy nin adı neydi ya bugün taktım bu isim olayına ismini bilmedime yazmıcam protesto etcem şimcik

duygu canım adım kaydirigubbakcemile2

o zaman sen örmeye başla :hulya: :hulya: :hulya:

dezy günaydın sonucu aldınmı hiç sesin çıkmıyo

çıktı canım sölüyorum şimdi sırnaşık şey

kızlar kan tetsi sonucumu aldım hamiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm.204,5 bhcg değerim.soran merak eden herkse çok teşekkür edrim.Allah sizlerede bu mutluluğu yaşatsın en kısa zamanda inşallah :Saruboceq:

kosmocum valla kendini tutucaksın canım. oruçluyken yap testi böylece sıvı almamış olursun. ben geçen ay tutamamıştım kendimi su içiyordum bol bol ve 1,5 saatlik tuvaletimle falan yapıyordum. hiç tam olarak aynı koyulukta çizgi yakalayamadım. sonra bu ay tuvaletimi tuttum ve su içmemeye özen gösterdim( o konuda biraz gevşeklik yapmış olabilirim) bu ay 13. günümde birbirine çok yakın çizgileri yakaladım. bence sen de kurallara uarak yap ki bir işe yarasın testler.

canımmmmmmmmmmmmmmm çok çok çok tebrik ederim ama biz demiştik sanaaaaaa :))))))))))) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dezycim darısı bizlerin başına :))))

şimdi anlat bakalıııım kaç yıllık evlisin, ne zamandır istiyordun neler yaptın da geldi bu melek :))))))))))) opuyorumnanaktan

İlgine tşk ederim canım ya
Bugünden itibaren öle yapıcam sağol çok haklısın a.s.

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lepi: canım çookk sevindimm çookkk tebrik ederim biz biliyoduk zaten hamiş olduğunu boşuna üzdün kendinide kahverengi leke geldi falan diye test değerinde gayet güsel cnm darısı başımızaaa :dance:

Canım tebrikler
Allah tamamına erdrsn inş. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…