- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.801
kızlar kan tetsi sonucumu aldım hamiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm.204,5 bhcg değerim.soran merak eden herkse çok teşekkür edrim.Allah sizlerede bu mutluluğu yaşatsın en kısa zamanda inşallah :Saruboceq:
amin dezycim amiiiiin :) seni listenin hamişler kısmına eklemek üzere listeyi aramaya başlayacağım şimdi :)))))))))))
bulamadım listeyi canım yaaaa.
ayçacım gelince ekler seni. bu arada güloşun yanına da ikiz annesi yazmak lazım. ayyy maşşalllah yaaa kıssslar bize de umut oluyorsunuz valla
herkese selaaaaaaaaaaaaaaam
ayçaaaam hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
Aica canim hadi bakalim listeyi yapmissin yine hepimize bol sans:1hug:
bebeelover satın kaçtı senin? ve kaç günde bir adet oluyosun?
teravet SAT 3 Eylül. 29-32 arası değişiyor siklusum. nooldu ki canım?
dün çift çizgi görmüşsün ya merak ettim bacım. demekki bugün veya yarın yumurtlaman olacak.
ay bebekimmmmmm aynıyızzzzzzz benimkisi de bugun böyleydii aynııı! desene sende kapsama alanı dısındasın bu akşam :kedi:
bende cikolata verdim fındıklı yiyo kaydirigubbakcemile3
senemmm , senn , ben bu akşammmm kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae
kızlar kan tetsi sonucumu aldım hamiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm.204,5 bhcg değerim.soran merak eden herkse çok teşekkür edrim.Allah sizlerede bu mutluluğu yaşatsın en kısa zamanda inşallah :Saruboceq:
ehehehe vallla öyle oldu galiba senemim. bu arada senin ikinci çizgi ilkinden daha koyuymuş bugün yanlış anlamadıysam. o zaman bugün çok fena yumurtladın sen çift sarılı maşşallahhhhh :))))))))))) ben hiç o kadar koyusunu yakalayuamadım güzelim. inşallah bugün ben de yakalarııım :)))))))))
ehehehe vallla öyle oldu galiba senemim. bu arada senin ikinci çizgi ilkinden daha koyuymuş bugün yanlış anlamadıysam. o zaman bugün çok fena yumurtladın sen çift sarılı maşşallahhhhh :))))))))))) ben hiç o kadar koyusunu yakalayuamadım güzelim. inşallah bugün ben de yakalarııım :)))))))))
inşallah kuşummmm kaydirigubbakcemile3
hakkateeen ben ultra yumurta çıkarıom bu ay.. sıcak sıcakk kaydirigubbakcemile3 Allah bozmasın!!!!! sen de yakalarsın canm belki bugüün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?