Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

günaydın ovulasyon çizikli bayanlarrrrrrrrrrr
ben dün yaptım silik çizik çıktı şansımaa bakalım nasıl bir seyir izliycek benim testlerr

kızlaaar size bir tavsiyem var. bu ay geçen aydan daha erken çift çizgi yakaladım. nedeni hakkın fikir yürüttüm de ben bu ay regl bittikten sonra neredeyse her gün 1 ya da 2 tane taze incir yedim. sizinle de paylaşayım dedim :)

04/09 adet başlangıcım...... beklenmeyen adet tarihim 27/09
11/eylül 8.gün ov.test tek x
12/eylül 9.gün ov.test tek x
13/eylül 10.gün ov.test silik çift çizgi x
14/eylül 11.gün ov.test silik çift çizgi x
15/eylül 12.gün ov.test tek çizgi
16/eylül 13.gün test yapılmadı
17/eylül 14.gün ov.test tek çizgi. x
18/eylül 15.gün

kızlarrr testlerim geldi benimde
dün benim 13. günümdü normalde 31-32 günde bir yumurtluyorum
16.gün de yapmaya başlayın diyordu ama ben 13. günde yaptıf negatif çıktı

ama kociş dün kopardı beni gülmekten ne nan bu diyor zaten gebelik testleriinde bir türlü o çift çizgiyi göremedik revamı bu fikifiki içindemi çift çizgiyi bekliycez dedi öldürdü beni akşam:))

iyi yapmıssın cnmm. ben hic sevmem inciriiiiiiii :bbo:

günaydın ovulasyon çizikli bayanlarrrrrrrrrrr
ben dün yaptım silik çizik çıktı şansımaa bakalım nasıl bir seyir izliycek benim testlerr

günaydın çiçem hatta tünaydınn kaydirigubbakcemile3 siftahı yaptın demek kaydirigubbakcemile3

hayırlı ugurlu olsunnn testlerin canımm.kocişin güzel söylemiş ehehhee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bu testten sipariş verdim yorumları baştan sona kadar okudum inş iyi olur bu arada internetten ilk defa alışveriş yaptım bi sorun çıkamz değil mi?

merak etme canım gg den aldıysan hepimiz ordan aldık hiçbir sorun çıkmadı.

testlerin hayırlı olsun elvinnaz :)))))))))))

yavru kuşum senin silik olduğun zaman yumurtlaman olmuş o vakitt hayden inşallah tutar bebem yaaaa inşallahhhhhhh

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hahaaaaaa ay güldürdün beniiii inşallah allahta sizi güldürür canımcımmmm yaaaa kaydirigubbakcemile3 bende dedim zaten gebelikte çift çizgiyi görmedik bunda görürsek artık egomuzu tatmin ederizzzz delikafadulden

kızlar bu testten sipariş verdim yorumları baştan sona kadar okudum inş iyi olur bu arada internetten ilk defa alışveriş yaptım bi sorun çıkamz değil mi?

valla bende yeni aldım canım sorunsuz geldi seninde gelir merak etme tatlım inşallah hayırlı olur hepimiz için opuyorumnanaktan

slm kızlar herkese kolay gelsın ya ben bu testlerı yapıyorm bugun 13. gunum hep sılık çıktı genelde 14 15 yumurtlamam ama sankı bugunku 11.gunden yaptığımdan daha sılıktı acaba ne olabılır ?

eline sağlık arkadasım lıste çok guzel olmuş inşallah hepımıze uğur getırır.alkisalkisalkis

yakalamışsın çift çizgiyi hadi hayırlısı bende bebekleri görmeye gittim biri 6haftalık öbürü 6hafta 1günlükmüş baya büyümüşler salıdan beri çok heycanlanıyorum görünce onları çok tuhaf bi duygu allah herkese nasip eder inşallah

kızlar geldı bmde ovülasyon testımm suan reglım pekı ne zaman kullanmaya baslıcm bn bunu cok duzenlı degıl adetım ehr ay oluyorum fakat bazen 28.gunu bazen 35.gunu nasıl ayarlıcam ben bunu yaaa

canım o zaman adetin bitince hemen başla sen. normalde 10. gün ile 20. gün arası denilse de biz çoğumuz adetimizin bitiminde 7 ya da 8. günde başlıyoruz.. hadi inşallah iyi sonuçlar alırsın

tamam cnm cok saoll o zmn ben hemen baslıyım adetım bıtınce benıde eklermısızn lısteye ıns gusel haberler verırım sızeee

canım benim karşılaşamadık yine ( maşşallah benim yeğenlerime demek birer gün arayla gelmişler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah gülaycım. inşallah bizlere de nasip olur en kısa zamanda. bayramınızı kutluyorum Ayçamı da çok öpüyorum.

Slm kıslar ...opuyorumnanaktan
Ben de ovulasyon testlerine başladım...hihoyyyt
7. ve 10. günlerde yaptım, ikinci çizgi hiç yoktu...
dün 12. gün- silik çizgi vardı...
bugün ondan biraz daha belirgin...
diğer çizgiyle aynı koyuluğu bulana kadar bekliyeyim mi:uhm:
eşimden habersiz yapıyorum , çünkü haberi olunca , bi ödevmiş gbi algılıo ve stres yapıo...
hem ben stres hem o stres olmasın die, bu ay yumurtladım, kaçtı dedim...
ondan kaç gündr de istio eşim ama spermleri kaliteli olsun die , ben bahaneler uydurup bekletiom...
ama artık bugün dayanamaz heralde..:kedi:
iice koyulaşmaya başlamış 2. çizgi ama diğeri kadar değil...
kıslar napsam, birlikte olsak mı bu gece...CADIARZU
lütfen fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var...buyrunnnnnnnnn

(bu arada beni de ekleyin listeyea.s.)

bence kaçırma bu geceyi canım. çünkü bazen iyice koyulaşmıyor. benim bu ay öyle oldu.koyulaşsın diye beklerken çizgi kayboldu. zaten spermlerin içerde yaşama şansı var. bu geceyi değerlendirin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…