Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

maybecim bence bu gece mutlaka çalış. çizgiler bazen aynı koyuluğa gelemeden kayboluyor. inşallah hayırlısı olur senin için de canım.

allah razı olsun hayatım bu ayda senin müjdenle seviniriz inşallah yakalamışsın çift çizgiyi hadi inşallah olucak bu ay seninde bayramın kutlu olsun ayçada öpüyor teyzesi ellerindena.s.

allah razı olsun hayatım bu ayda senin müjdenle seviniriz inşallah yakalamışsın çift çizgiyi hadi inşallah olucak bu ay seninde bayramın kutlu olsun ayçada öpüyor teyzesi ellerindena.s.

en sonunda karşılaştık canım ya

canım benim çok sevindim karşılaştığımıza opuyorumnanaktan Allah razı olsun güzel dileklerin için canım arkadaşım. inşallah :)))) nasıl gidiyor 3 canlılık tatlım :) eşime anlatmıştım da seni şimdi o da tebrik ediyor bak, darısı başımıza diyor :)))))

inşallah canım ya inan en az kendim kadar sevinirim senin müjdeni alırsam allah en yakın zamanda o müjdeyi vermeyi nasip eder inşallah eşine çok çok selam söyle bu ay olucak gülay demişti dersiniz

inşallah canım ya inan en az kendim kadar sevinirim senin müjdeni alırsam allah en yakın zamanda o müjdeyi vermeyi nasip eder inşallah eşine çok çok selam söyle bu ay olucak gülay demişti dersiniz

amin gülaycım amin canım benim. inşallah dediğin gibi olur :Saruboceq: bol bol dua ettiğini biliyorum senin duaların çok daha çabuk kabul olur Allah razı olsun senden canım arkadaşım :)))))) inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur yavrularını. Ayça da sevinecek çok 1 kardeş istersen Allah ona iki tane birden verdi. ne kadar temiz kalpliymiş şekerim benim yaa

bu ayki favorim ayçayla sensin ayçayıda sanki hissediyorum bu ay oda güzel haberler verecek inşallah

ayyy canım inşallaaah amiiin. Allah isteyen herkese bekletmeden versin inşallah. ben de bu ay ayça dan çok umutluyum nedense. inşallah güzel haberler verebiliriz sana canım arkadaşım.

sende herşey yolunda mı tatlım, iğneni oluyorsun şu an sorun yok değil mi

allah herkesin gönlüne göre versin bu ay o gönül kuşu sana konacak ama sen böyle bilgisayar başında biraz zor gitsene kocişinin yanına böyle nasıl çocuk olsun artık leyleklerde getiemiyor sizin biraz çalışmanız gerekiyor şekerimŞenizkaydirigubbakcemile

canım çok mutlu ettin sen beni bu gece Allah da seni hep mutlu etsin inşallah. amiiiin.

eşim film seyrediyor kabadayı mı ne onu işte. ben de bakayım dedim siteye, iyi ki bakmışım seni göreceğim varmış. film bitsin bu gece çalışırız inşallah. yarın gece ben annemde kalıcam çünkü çalışma yapamıcaz. leylek olayına çok güldüm bu arada canımmm.

ben iynelere devam allaha şükür sorun yok içtigim bi hap var progestanmıdır nedir o çok kötü uyku yapıyor başka bi şikayetim yok şükür allaha bebekler iyi olsunda ben herşeye razıyım yeterki onlara birşey olmasın

Allah korusun canım inşallah sağ sağlim sağlıkla kucağına alacaksın yavrularını hatırlıyor musun gülaycım ilk başlarda o kadar uykusuzluk çekiyordun ki artık dengem bozuldu diyordun. şimdi de uyutuyor seni sıpalar. yerim ben onları. inşallah bir kucağına al Allah ın izniyle ziyaretinize gelip popolarını ısırıcam o sıpaların :Saruboceq:

yastık koymayı unutma bak ikitane oluyor ve yataga girmeden wc olayını hallet ki hiç kalkmadan yatıp kalasın sabah halladersin şekerim

yastık koymayı unutma bak ikitane oluyor ve yataga girmeden wc olayını hallet ki hiç kalkmadan yatıp kalasın sabah halladersin şekerim

aynen dediğin gibi yapıyorum gülaycım. bacaklarımı da 10 dk falan duvara dayıyorum. inşallah dünkü tutmuştur gülaycım inşallaaah. ya da bugün tutar inşallah. ama bu ay olsun çoook istiyorum. Allah izin verir inşallah.

bu arada sana soracaktım unuttum gülayım biri 1 gün daha önce mi tutunmuş meleklerinin. biri 6 haftalık öbürü 6+1 demiştin ya canım merak ettim.

evet ya ilk zamanlar çok uykusuz kaldım belki şimdide o sorunlarım olurdu ama ilaçlar çok uyku yapıyor ilacı içtikten iki saat sonra uyku bastırıyor bi dogsunlarda allahın izniyle heryer serbest ısırmak için ama bu ısırmanın bide jubilesi var senin bebeyin saglam yerini bırakmam ona göre

inşallah kuzum sağlıkla gelsinler de ısırmadık yerlerini bırakmayız evelallah :))))))))

uykusuzluktansa uyku daha iyidir be gülayım. en azından dinleniyorsun uyurken kolay mı 3 canlı olmak

bu arada canım sakın benim için kalma yorma kendini. çıkmak istediğin zaman hemen çık senin kendine çok dikkat etmen lazım şimdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…