- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.861
Slm kıslar ...opuyorumnanaktan
Ben de ovulasyon testlerine başladım...hihoyyyt
7. ve 10. günlerde yaptım, ikinci çizgi hiç yoktu...
dün 12. gün- silik çizgi vardı...
bugün ondan biraz daha belirgin...
diğer çizgiyle aynı koyuluğu bulana kadar bekliyeyim mi:uhm:
eşimden habersiz yapıyorum , çünkü haberi olunca , bi ödevmiş gbi algılıo ve stres yapıo...
hem ben stres hem o stres olmasın die, bu ay yumurtladım, kaçtı dedim...
ondan kaç gündr de istio eşim ama spermleri kaliteli olsun die , ben bahaneler uydurup bekletiom...
ama artık bugün dayanamaz heralde..:kedi:
iice koyulaşmaya başlamış 2. çizgi ama diğeri kadar değil...
kıslar napsam, birlikte olsak mı bu gece...CADIARZU
lütfen fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var...buyrunnnnnnnnn
(bu arada beni de ekleyin listeyea.s.)
canım benim karşılaşamadık yine( maşşallah benim yeğenlerime demek birer gün arayla gelmişler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah gülaycım. inşallah bizlere de nasip olur en kısa zamanda. bayramınızı kutluyorum Ayçamı da çok öpüyorum.
allah razı olsun hayatım bu ayda senin müjdenle seviniriz inşallah yakalamışsın çift çizgiyi hadi inşallah olucak bu ay seninde bayramın kutlu olsun ayçada öpüyor teyzesi ellerindena.s.
en sonunda karşılaştık canım ya
canım benim çok sevindim karşılaştığımıza opuyorumnanaktan Allah razı olsun güzel dileklerin için canım arkadaşım. inşallah :)))) nasıl gidiyor 3 canlılık tatlım :) eşime anlatmıştım da seni şimdi o da tebrik ediyor bak, darısı başımıza diyor :)))))
Ayça ya söylediniz mi canım. yoksa biraz daha bekleyecek misiniz
inşallah canım ya inan en az kendim kadar sevinirim senin müjdeni alırsam allah en yakın zamanda o müjdeyi vermeyi nasip eder inşallah eşine çok çok selam söyle bu ay olucak gülay demişti dersiniz
bu ayki favorim ayçayla sensin ayçayıda sanki hissediyorum bu ay oda güzel haberler verecek inşallah
amin gülaycım amin canım benim. inşallah dediğin gibi olur :Saruboceq: bol bol dua ettiğini biliyorum senin duaların çok daha çabuk kabul olur Allah razı olsun senden canım arkadaşım :)))))) inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur yavrularını. Ayça da sevinecek çok 1 kardeş istersen Allah ona iki tane birden verdi. ne kadar temiz kalpliymiş şekerim benim yaa
allah herkesin gönlüne göre versin bu ay o gönül kuşu sana konacak ama sen böyle bilgisayar başında biraz zor gitsene kocişinin yanına böyle nasıl çocuk olsun artık leyleklerde getiemiyor sizin biraz çalışmanız gerekiyor şekerimŞenizkaydirigubbakcemile
ayyy canım inşallaaah amiiin. Allah isteyen herkese bekletmeden versin inşallah. ben de bu ay ayça dan çok umutluyum nedense. inşallah güzel haberler verebiliriz sana canım arkadaşım.
sende herşey yolunda mı tatlım, iğneni oluyorsun şu an sorun yok değil mi
ben iynelere devam allaha şükür sorun yok içtigim bi hap var progestanmıdır nedir o çok kötü uyku yapıyor başka bi şikayetim yok şükür allaha bebekler iyi olsunda ben herşeye razıyım yeterki onlara birşey olmasın
canım çok mutlu ettin sen beni bu gece Allah da seni hep mutlu etsin inşallah. amiiiin.
eşim film seyrediyor kabadayı mı ne onu işte. ben de bakayım dedim siteye, iyi ki bakmışım seni göreceğim varmış. film bitsin bu gece çalışırız inşallah. yarın gece ben annemde kalıcam çünkü çalışma yapamıcaz. leylek olayına çok güldüm bu arada canımmm.
yastık koymayı unutma bak ikitane oluyor ve yataga girmeden wc olayını hallet ki hiç kalkmadan yatıp kalasın sabah halladersin şekerim
Allah korusun canım inşallah sağ sağlim sağlıkla kucağına alacaksın yavrularınıhatırlıyor musun gülaycım ilk başlarda o kadar uykusuzluk çekiyordun ki artık dengem bozuldu diyordun. şimdi de uyutuyor seni sıpalar. yerim ben onları. inşallah bir kucağına al Allah ın izniyle ziyaretinize gelip popolarını ısırıcam o sıpaların :Saruboceq:
evet ya ilk zamanlar çok uykusuz kaldım belki şimdide o sorunlarım olurdu ama ilaçlar çok uyku yapıyor ilacı içtikten iki saat sonra uyku bastırıyor bi dogsunlarda allahın izniyle heryer serbest ısırmak için ama bu ısırmanın bide jubilesi var senin bebeyin saglam yerini bırakmam ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?