- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.881
aynen dediğin gibi yapıyorum gülaycım. bacaklarımı da 10 dk falan duvara dayıyorum. inşallah dünkü tutmuştur gülaycım inşallaaah. ya da bugün tutar inşallah. ama bu ay olsun çoook istiyorum. Allah izin verir inşallah.
bu arada sana soracaktım unuttum gülayım biri 1 gün daha önce mi tutunmuş meleklerinin. biri 6 haftalık öbürü 6+1 demiştin ya canım merak ettim.
bende anlamadım biri uyanıklık yapmış ama doktor öyle dedi ulturasonda da öyle yazıyor
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: hangisi acabaaa :))) benim içime erkekler gibi doğdu canım. tabi önce sağlıklı olsunlar da önemli olan o ama ikisi de erkek olacak gibi geldi bana yumurcakların :)
anne adayı ben kaçıyorum belki yarın fırsat olmaz giremem eşinin ve senin ve ceninizin bayramını kutluyorum umarım bu çocuksuz geçirdiginiz son bayram olur canım benim kendine
iyi bak iyi geceler
bu ayki favorim ayçayla sensin ayçayıda sanki hissediyorum bu ay oda güzel haberler verecek inşallah
ayyy canım inşallaaah amiiin. Allah isteyen herkese bekletmeden versin inşallah. ben de bu ay ayça dan çok umutluyum nedense. inşallah güzel haberler verebiliriz sana canım arkadaşım.
sende herşey yolunda mı tatlım, iğneni oluyorsun şu an sorun yok değil mi
canım çok mutlu ettin sen beni bu gece Allah da seni hep mutlu etsin inşallah. amiiiin.
eşim film seyrediyor kabadayı mı ne onu işte. ben de bakayım dedim siteye, iyi ki bakmışım seni göreceğim varmış. film bitsin bu gece çalışırız inşallah. yarın gece ben annemde kalıcam çünkü çalışma yapamıcaz. leylek olayına çok güldüm bu arada canımmm.
ayyy canım benimmmmmmm insallahh!! :)))
karsılasamadık gene cıkmıssın sanırım
görüşemezsek,bayramını şimdiden kutlayayım.
iyi bayramlar canımcım. Adaşım olan kızınıda öp yerime)
bende senden umutluyum nedense :))
benimkide onu izliyor canım...
ben bugun cok kotuyum
cok halsizim.
basım donuyor.
anneme gittim hani,yattım bütün akşam orada da.. hasta olucam sanırım cok kırgınım gözlerimin içi yanıyor. bayram üstü hasta olmasam barimm
o zaman senin gunun gecmedimi ?
kıs test fln yaptın mı ? anam bide hamişsen ne guzel olur:)
hehehe bitanem nerdeeee keşke olsam ama henüz günüm geçmedi ben geri sayım başladı demiştim son 6 kaldı regl me diye yazmıştım ayın 21 veya 22 regl olucam bişi kalmadı umudum hiç yok orası ayrı ama listede kendimi öle kırmızı kartlı görünce tuhaf oldum olsun gözüm alışmış oldu enazından buarada ayçacım sen nasılsın ????
Yii beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii apLajımmm mckkkkks!
aman mazallah bebişim fln içimde olmuş olur ilaç falan içmemmm,bayılsam da ayılsam da yook.ama iyi degilim bir yandan kasıklarım agrıyor.garip hallerdeyimmbelkim süpriz yapar annişine doğum günü hediyesi olarak geliverir belli mi olur )
sen dün cok guzel yumurtladın ablacım,gercekten icimden bir ses olucak diyor ;=) umutsuzluk yok! iyi dusunelim iyi olsun değil mi:)
melikecimm umutsuzluga kapılma nereden biliyorsun belkide bebişin seninledir kaydirigubbakcemile3
tamam düzeltirim kırmızı kartı beklemede diye, onu niye öyle yazdıysam yanlıs gördüm herhalde
bugun hiiç iyi degilimmm,oructanmıdır bilmem.. o kadar halsizim ki,basım donuyor akşamdan beri yatıyorum.sen nasılsın cnm ?
handem sen nasılsın ?ben bayadır giremiyorum misafirin biri geliyor biri gidiyor yorgunum uykusuzum ayrıca bayram telaşı derken le işte hamiş varmı aramızda?
vallahi ayçacım benimde senden farklı bir yanım yok kolumu kaldıramıyorum havalardan sanırım bende hiç sivilce çıkmazdı böle gözüm gibi çıktı onun ağrısımı başımın ağrısımı belimin ağrısımı kısacası gözümü açamıyorum yani al bendende okadar aman dikkat edelim bayram üstü yatarak geçicek diye korkuyorum
ayyy inşallah ayçaaam sana ne güzel bir doğumgünü hediyesi olur inşallah canım. yakın değil mi senin doğumgünün :))))))))) aman dikkat et kendine ama vitamin al ondan bişi olmaz.
valla canım 2 gün eşit çizgileri gördüm inşallah tutturmuşuzdur. umutsuzluk yok umudum çok nedense :)))))))))))
vallahi ayçacım benimde senden farklı bir yanım yok kolumu kaldıramıyorum havalardan sanırım bende hiç sivilce çıkmazdı böle gözüm gibi çıktı onun ağrısımı başımın ağrısımı belimin ağrısımı kısacası gözümü açamıyorum yani al bendende okadar aman dikkat edelim bayram üstü yatarak geçicek diye korkuyorum
25 eylül doğum günüsüm :kedi:
olmazsa da napalım yani calısıyoruz yıkılmadan,yıkılmadan gene calısırız işimiz ne :))))))))
üzülmek te yok olmaz sa)) anlastık mı :)
olabilir valla melikecim. istirat edelim de, bayrama ayağa kalkalım :))))))))
sana da gecmis olsun canım, dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?