- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.881
Benimde 3 yumurtam vardi. Hic agri hissetmedimNEDMPS canım nasılsın cmts catlstma iğnemi oldum 3 tane nur topu gıbı yumum oldu ama kafamı karıstıran bi durum var doktorum cok agrın olucak 3 yum oldugu için dedi ama benim agrım fılan yok denecek kadar azdı aceba catlamadı mı yumlarım
Benimki catlayana kadar gormek istiyorGercekten mi doktor beni kontrole cagormadı cmts 12 de iğnemi oldum pazar gece ilşki olsun dedi sonra gunasırı dedi ama ben 3 gun ust uste ılıskı dusunuom sonra gunasırı yapıcam inş benımkilerde catlamıstır sonuc ne oldu senin tuttu mu
Oyle dusunme insallah olmustur 2 kullanısta daha cok sans varmıs ıyı dusun ben ilk defa kullanıom bakalım nolcak senin iğnwnın etkısı gecmıstır test yaptın mı hıc ben yaptım ve saklıyorum hatıra olarak cunku hiç göremeyecek gibi hissediyorum o cızgıyjBenimki catlayana kadar gormek istiyor
2. Ilac kullanisim
15 aydir hamile.kalamadim. hicbir sorunumuzda yok. 4 gun var ama belirtim yok. Bence yine olmadi.. adet belirtimde olmadigi icin oylece bekliyorum. 25 inde oldum ben ignemi
Benim ilk seferde yaptim. 14. Gune kadar cizgi cikti. O zamanda igneden ciktigini biliyordum gerci. Ben de senin gibi sirf orda bile gormek icin yaptim :)) daha bugun 11. GunumOyle dusunme insallah olmustur 2 kullanısta daha cok sans varmıs ıyı dusun ben ilk defa kullanıom bakalım nolcak senin iğnwnın etkısı gecmıstır test yaptın mı hıc ben yaptım ve saklıyorum hatıra olarak cunku hiç göremeyecek gibi hissediyorum o cızgıyj
Ay vallaha ya allahım yuzumuzu güldürsün bu ay ınsallah senın az kalmıs ben 19 da bat gunum o zaman yapım dıomBenim ilk seferde yaptim. 14. Gune kadar cizgi cikti. O zamanda igneden ciktigini biliyordum gerci. Ben de senin gibi sirf orda bile gormek icin yaptim :)) daha bugun 11. Gunum
Allahin gucune gitmesin ben biktim artik . Cok testte yaptirmadim gerci. 1 senede 2 kez kan testi yaptirdim. Annemim baskisiyla :)Ay vallaha ya allahım yuzumuzu güldürsün bu ay ınsallah senın az kalmıs ben 19 da bat gunum o zaman yapım dıom
Benımde cok nadır gecıkır stres filan olursam bi gittim doktora hormon için pko dedi bana ondam sonra yıkıldım tabi cocıgum olmaz gibi gelio bilmiom ya bugunde kuzenimin hamıle oldugunu ogrendım benden 2 hafta sonra evlendi ve hamile onun adına cok sevindim ama insan uzuluo kendime uzuldum ve psıklojim bozukAllahin gucune gitmesin ben biktim artik . Cok testte yaptirmadim gerci. 1 senede 2 kez kan testi yaptirdim. Annemim baskisiyla :)
Adetimde gecikmez hic supheye sokmadi beni sagolsun.
Anormal degil canım.Aksine güzel.Semin hemen çatlamış demekki problem yok.Yavaş yavaş açılanlar da problem var.Normalde bikerede açılması gerekKizlar ya bütün anormal seyler beni mi buluyo anlamadim ki cuma doktora gtmistim heran catlayabilir dedi ovulasyon hemen hemen ayni koyuluktaydi cumartesi baktim nerdeyse cizgi yok gibi cikti herkesin bi dereceli gunden dune aciliyo neden boyle oldu benim
Evet insan oyle oluyo. Anliyorum.hepimiz ayni seyleri yasadigimiz icin.Benımde cok nadır gecıkır stres filan olursam bi gittim doktora hormon için pko dedi bana ondam sonra yıkıldım tabi cocıgum olmaz gibi gelio bilmiom ya bugunde kuzenimin hamıle oldugunu ogrendım benden 2 hafta sonra evlendi ve hamile onun adına cok sevindim ama insan uzuluo kendime uzuldum ve psıklojim bozuk((
Aynen canım nasıp Allahım isteyen herkese versin inşallah allah buyuk takmayınca oluomus ama takmamak elde degıl kıEvet insan oyle oluyo. Anliyorum.hepimiz ayni seyleri yasadigimiz icin.
Pkosun olmayacak diye bisey yokki. Benim hic prob yok. Her ay yumurtluyorum
Hormonlarim.normal. tuplerim acik. Sperm yeterli. Ama yine olmuyornasip canim.
Ne bilim bana kalsa ben takmiyorum. Ama olmadi :) sorunum.olmamasina ragmen hic olcak gibide gelmiyor..bu kadar umutsuzda olmamak lazim galibaAynen canım nasıp Allahım isteyen herkese versin inşallah allah buyuk takmayınca oluomus ama takmamak elde degıl kı
Aynen canım benımde hiç olcak gibi gelmio herkesın bebegıne uzaktan bakacak gibi hissediyorum kendimi cok zor ama Allahım herkese evlat sevgisini tattırsın hayırlısıylaNe bilim bana kalsa ben takmiyorum. Ama olmadi :) sorunum.olmamasina ragmen hic olcak gibide gelmiyor..bu kadar umutsuzda olmamak lazim galiba
Insallah canimm . Bakalim Allahtan umit kesilmez.Aynen canım benımde hiç olcak gibi gelmio herkesın bebegıne uzaktan bakacak gibi hissediyorum kendimi cok zor ama Allahım herkese evlat sevgisini tattırsın hayırlısıyla
Yok canım böyle duşünme belirti herkeste aynı olmayabilir doktorun genelleme yapmıştır. Pkosun diye ümitsizlenme. Daha çok çabala. Değerlendirmene bakmalısında. Uğraş iyi haberler duyalımNEDMPS canım nasılsın cmts catlstma iğnemi oldum 3 tane nur topu gıbı yumum oldu ama kafamı karıstıran bi durum var doktorum cok agrın olucak 3 yum oldugu için dedi ama benim agrım fılan yok denecek kadar azdı aceba catlamadı mı yumlarım
İnş canım inş Allahım buyuk hepimizin yuzu gulsun bu ay hayırlısı ıle 3 gun ust usfe calısıp sonra gun asırı yapıcam ıyı mıYok canım böyle duşünme belirti herkeste aynı olmayabilir doktorun genelleme yapmıştır. Pkosun diye ümitsizlenme. Daha çok çabala. Değerlendirmene bakmalısında. Uğraş iyi haberler duyalım
1 bs 1 dolu ya da 2 ustuste 1 bs 1 dolu yapmalısın benceİnş canım inş Allahım buyuk hepimizin yuzu gulsun bu ay hayırlısı ıle 3 gun ust usfe calısıp sonra gun asırı yapıcam ıyı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?