- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.901
aman maşşalh yarabbim hayırlısı olur inşallah bizlerede nasipeder ben ne yapayım halsizlik desen hepsi bende mevcut ya birde bu son 3 gündür çok agrasifim duvarları yumrukluyorum akşamda eşimle tartıştım daha doğrusu ben bağırdım çağırdım o sustu dinledi çok pişman oluyorum ama tutamıyorum kendimi delirmiş gibiyim ya fenalardayım birde yaşım 40 olsa menopoza giriyorum derim bir ateş basıyor sonra soyunuyorum arkasından da bir üşüme dengem bozuldubende özledim sizleri giremiyorum işte ama aklım hep sizde :):):):)
havalardan herhalde canlarım. ben de o kadar halsizim ki... hep böyle gripli gibi halsiz halsiz dolanıyorum. bir de sabahları yataktan kalkamıyorum. mevsim dönümü sersem etti biziiiiii
İYİ GECELER BAYANLAR KOCAMDAN Bİ FIRSAT BULDUM GİRDİM AAYY BÜYÜK HARF KALMIŞ hahahaaa
testi yaptım ikinci çizik silikti yaa kasıklarım ağrımaya başladı ama herhalde bayramda olucakkkk inşallah testi saatinde yapabilirimmm
varmı yeni hamiş haberii nasılsınız
hemen çıkcem amaa
25 eylül doğum günüsüm :kedi:
olmazsa da napalım yani calısıyoruz yıkılmadan,yıkılmadan gene calısırız işimiz ne :))))))))
üzülmek te yok olmaz sa)) anlastık mı :)
olabilir valla melikecim. istirat edelim de, bayrama ayağa kalkalım :))))))))
sana da gecmis olsun canım, dikkat et.
ay evet.. havalar carpmis olmali.
benim kocişte bana triplerde ay allahım yarabbim. tv seyrediyor,bende pcyi elime aldım ilgilenmiyorum diye surat 10 kariş :))))))
çiçeem hosgeldinn..
kasıklar agrıyorsa,yumurtlaman yakın demek ki. testlere devam,bayram falan dinlemeden calısman gerekiyorsa calıs mutlaka hihihiiih :)))
yeni hamisimiz yok suanlik,insallah ekim ayında bir patlama olacak :)))))))
ayyy canım yaaa inşallah hamilesindir de ondan oluyordur bunlar :))))))))))))))
ben de habire eşime çatıyorum ama benimki stresteeeen sırnaşık şey
hoşbulduk sarı bebemmm ay inşallah şeker yaa ne bilim işte ekim ayı bombardımanı yaparız topikçek inşallahhhh kaydirigubbakcemile3
ben kaçıyom kocam çalışcekmişş dikidi kapının önünde hadeee diyorr
öpüyorum hepiniziiii yarın gelmeye çalışırım şekerlerim benimm taşşşşşş hatunlarım daşş gibim bebeler yapıcanız inşallahhh :hulya: çalışın sizde delikafadulden bebe içinnnn kaydirigubbakcemile3
tamam öptüm görüşürüz bende çıkıyorum zatiiii HANDEM MUCUK BYE BYE AYÇAM sende kendine dikkat et kocaman öptüm seni görüşürüz bu ay inşallah güzel haberlerimiz olur :9
slm kızlar geçmişi okuyamadım varmı bi gelişme. ben hala didimdeyim gidemedim. bide bugün pozitifi yakaladım.
tabi canım benim Allah ın bileceği şey. olmazsa umutlar öbür aya kalır kısmeeet :)))))
doğumgünü de yaklaşmış benim küçüğümün. bebişi inşallah bir sürpriz yapar annesine :Saruboceq:
ben çıkıyorum canlarım..
görüşemezsek hepinize iyi bayramlar. inşallah bayram şekerlerimiz bizimledir :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
hoşbulduk sarı bebemmm ay inşallah şeker yaa ne bilim işte ekim ayı bombardımanı yaparız topikçek inşallahhhh kaydirigubbakcemile3
ben kaçıyom kocam çalışcekmişş dikidi kapının önünde hadeee diyorr
öpüyorum hepiniziiii yarın gelmeye çalışırım şekerlerim benimm taşşşşşş hatunlarım daşş gibim bebeler yapıcanız inşallahhh :hulya: çalışın sizde delikafadulden bebe içinnnn kaydirigubbakcemile3
slm kızlar geçmişi okuyamadım varmı bi gelişme. ben hala didimdeyim gidemedim. bide bugün pozitifi yakaladım.
sende hayatım bende cok optum seni. güzel haberlerini bekliyoruztamam öptüm görüşürüz bende çıkıyorum zatiiii HANDEM MUCUK BYE BYE AYÇAM sende kendine dikkat et kocaman öptüm seni görüşürüz bu ay inşallah güzel haberlerimiz olur :9
melikeeem dikkat et kendine. meleğin seninledir inşallah. ben yine gelmeye çalışıcam bayramda da güzel haberlerini bekliyorum. opuyorumnanaktan
edacım ne zamandır görüşemedik canım. seni görünce yazmadan gidemedim. pozitifi yakalamışsın eşin yanında mı bilmiyorum ama inşallah öyledir. herşeyin hayırlısı tatlım.
sana şimdiden iyi bayramlar tatlıııııııııım opuyorumnanaktan
tamam çiçeemm!! gelmeye calısın bende gelmeye calısıcam özletmeyin((
talimatlara uyucaz canım merak etme sennn)) mcks
cnmm nerelerdesin sen gozukmuyorsun,özledik vallahi!!!. bizde gelişme var,handem gülen suratı yakaladı dün cok sukur. benim nedense bu aykıpkırmızı değil. 4gündür pespembe cıkıyor. degerlendirdim her ihtimale karsı ama.
oo cok iyi sevindim pozitifi yakalamana :)) calıs mutlaka :lepi:
gelişme olarakta, gülaycığımız ikiz annesi olucak
sende hayatım bende cok optum seni. güzel haberlerini bekliyoruz
gorusemessek seninde bayramın kutlu olsun,iyi bayramlar canikom..
gellllllllllllllllllllllllllllllllllllll, özletme kendiniiiiiiiii. mcksssssss
hepinizi optummmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?