Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayyy canım yaaa inşallah hamilesindir de ondan oluyordur bunlar :))))))))))))))

ben de habire eşime çatıyorum ama benimki stresteeeen sırnaşık şey

havalardan herhalde canlarım. ben de o kadar halsizim ki... hep böyle gripli gibi halsiz halsiz dolanıyorum. bir de sabahları yataktan kalkamıyorum. mevsim dönümü sersem etti biziiiiii

ay evet.. havalar carpmis olmali.
benim kocişte bana triplerde ay allahım yarabbim. tv seyrediyor,bende pcyi elime aldım ilgilenmiyorum diye surat 10 kariş :))))))

çiçeem hosgeldinn..
kasıklar agrıyorsa,yumurtlaman yakın demek ki. testlere devam,bayram falan dinlemeden calısman gerekiyorsa calıs mutlaka hihihiiih :)))
yeni hamisimiz yok suanlik,insallah ekim ayında bir patlama olacak :)))))))

tabi canım benim Allah ın bileceği şey. olmazsa umutlar öbür aya kalır kısmeeet :)))))

doğumgünü de yaklaşmış benim küçüğümün. bebişi inşallah bir sürpriz yapar annesine :Saruboceq:

ben çıkıyorum canlarım..

görüşemezsek hepinize iyi bayramlar. inşallah bayram şekerlerimiz bizimledir :Saruboceq:

opuyorumnanaktan

hoşbulduk sarı bebemmm ay inşallah şeker yaa ne bilim işte ekim ayı bombardımanı yaparız topikçek inşallahhhh kaydirigubbakcemile3
ben kaçıyom kocam çalışcekmişş dikidi kapının önünde hadeee diyorr
öpüyorum hepiniziiii yarın gelmeye çalışırım şekerlerim benimm taşşşşşş hatunlarım daşş gibim bebeler yapıcanız inşallahhh :hulya: çalışın sizde delikafadulden bebe içinnnn kaydirigubbakcemile3

ayyy canım yaaa inşallah hamilesindir de ondan oluyordur bunlar :))))))))))))))

ben de habire eşime çatıyorum ama benimki stresteeeen sırnaşık şey

vallahi eğer hamiş olduğumu öğrenmeden böle yapıyosam hamişken eşim yandı vay haline zaten ben ya adettim yaklaştı diee böleyim yada içim içim kendime konduramasamda stresssten yapıyorum bizim halimiz ne olucak böle acaba:)

tamam öptüm görüşürüz bende çıkıyorum zatiiii HANDEM MUCUK BYE BYE AYÇAM sende kendine dikkat et kocaman öptüm seni görüşürüz bu ay inşallah güzel haberlerimiz olur :9

canım ben de kaçıyorum. amiiiiiiiiiiiin. çok öpüyorum seni şimdiden iyi bayramlar çiğdemciiiim

tamam öptüm görüşürüz bende çıkıyorum zatiiii HANDEM MUCUK BYE BYE AYÇAM sende kendine dikkat et kocaman öptüm seni görüşürüz bu ay inşallah güzel haberlerimiz olur :9

melikeeem dikkat et kendine. meleğin seninledir inşallah. ben yine gelmeye çalışıcam bayramda da güzel haberlerini bekliyorum. opuyorumnanaktan

slm kızlar geçmişi okuyamadım varmı bi gelişme. ben hala didimdeyim gidemedim. bide bugün pozitifi yakaladım.

edacım ne zamandır görüşemedik canım. seni görünce yazmadan gidemedim. pozitifi yakalamışsın eşin yanında mı bilmiyorum ama inşallah öyledir. herşeyin hayırlısı tatlım.

sana şimdiden iyi bayramlar tatlıııııııııım opuyorumnanaktan

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - İLK TEST TARİHİ - ÇİFT ÇİZGİ YAKALANAN TARİH

1.idil - ßekLemede

2.Bebekelover- 08.09.2009 teste başladı 16/09/2009çift çizgiyi yakaladı :teytey:

3.Aica- 11.09.2009 teste başladı.15/09/2009 çift çizgiyi yakaladı :teytey:

4.İronik - 10.09.2009 Teste başladı :teytey:

5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede

6.Scuba - 08.09.2009 Teste başladı :teytey:

7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.

8.loneliness - ../../.... testlere başladı :teytey:

9.bumera - kırmızı kartı beklemede.

10.Suhenza- 14.09.2009 teste başladı :teytey:

11. SeciL_ipek - 15/09/2009 teste başlayacak :teytey:

12- Sblkmbsr- 07/09/2009 Teste başladı.13/09/2009 çift çizgiyi yakaladı :teytey:

13- sincap - 09.09.09 testlere başladı :teytey: 16/09/2009 çift çizgiyi yakaladı

14-SadeceMeyra- beklemede

15. Sade80 - 17.09.2009 testlere başlayacak :teytey:

16. Marall - kırmızı kartı beklemede

17. aysellim - 11.09.09 testlerine başladı :teytey:

18. benimo - 11.09.09 testlerine başladı :teytey:

19. DamlaUmut -11.09.2009 testlerine başladı :teytey:

20. cicekcik - 18.09.2009 testlerine başladı :teytey:

21. maybebaby - 17.09.2009 testlerine başladı :teytey:

HAMİŞLERİMİZZZ

1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 - ikiz annesi :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:
14- TIFF :CüvCüv:
15- fiona :CüvCüv:
16- dezy :CüvCüv:

inşallah canımm bnm :)

ben çıkıyorum canlarım..

görüşemezsek hepinize iyi bayramlar. inşallah bayram şekerlerimiz bizimledir :Saruboceq:

opuyorumnanaktan

tamam bende cıkıyorum zaten kociş triplerde kaydirigubbakcemile özletme kendini
sana ve enişteme de iyi bayramlar opuyorum ellerinizden kuccuk olaraktan hehehe :kedi: :1hug:

tamam çiçeemm!! gelmeye calısın bende gelmeye calısıcam özletmeyin ((
talimatlara uyucaz canım merak etme sennn )) mcks

slm kızlar geçmişi okuyamadım varmı bi gelişme. ben hala didimdeyim gidemedim. bide bugün pozitifi yakaladım.

cnmm nerelerdesin sen gozukmuyorsun,özledik vallahi!!!. bizde gelişme var,handem gülen suratı yakaladı dün cok sukur. benim nedense bu aykıpkırmızı değil. 4gündür pespembe cıkıyor. degerlendirdim her ihtimale karsı ama.
oo cok iyi sevindim pozitifi yakalamana :)) calıs mutlaka :lepi:
gelişme olarakta, gülaycığımız ikiz annesi olucak

sende hayatım bende cok optum seni. güzel haberlerini bekliyoruz
gorusemessek seninde bayramın kutlu olsun,iyi bayramlar canikom..

melikeeem dikkat et kendine. meleğin seninledir inşallah. ben yine gelmeye çalışıcam bayramda da güzel haberlerini bekliyorum. opuyorumnanaktan

gellllllllllllllllllllllllllllllllllllll, özletme kendiniiiiiiiii. mcksssssss
hepinizi optummmmmm.

28 ağustos 1. gün 36.9
29 ağustos 2. gün 36.7
30 ağustos 3. gün 36.7
31 ağustos 4. gün 36.7 reglim bitti *******
01 eylül 5. gün 36.6
02 eylül 6. gün 36.6 *******
03 eylül 7. gün 36.6
04 eylül 8. gün 36.5
05 eylül 9. gün 36.7 ******* ov.testinde çok net aynı koyulukta çift çizgiyi yakaladım
06 eylül 10.gün 36.9 *******aynı koyulukta çift çizgi ve ben de farkettim kendimde zaten
07 eylül 11.gün 36.6 *******
08 eylül 12.gün 36.9
09 eylül 13.gün 37.0
10 eylül 14.gün 37.0 *******
11 eylül 15.gün 36.9
12 eylül 16.gün 37.0 *******
13 eylül 17.gün 37.0
14 eylül 18.gün 36.7 ********
15 eylül 19.gün 36.7
16 eylül 20.gün 36.8
17 eylül 21.gün 37.2
18 eylül 22.gün 36.9
19 eylül 23.gün
20 eylül 24.gün muhtemel teorik regl tarihim
herkese iyi akşamlar kızlar, bu topiğe yazmamıştım hiç, ama size de anlatayım tabi ki moral bozmak değil amacım. Ama benim gibi ne olur kaptırmayın kendinizi, düştüğünde canı çok yanıyor sonra insanın, ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanmıştım, hem de ilk ay pozitifi yakalayıp değerlendirmiştim gayet de güzel bir şekilde..... Ama sonuç kocaman bir sıfır, akşam üzeri akıntım açık kahverengiydi, yarına sökülür herhalde, halbuki nasıl da hevesliydim, çünkü daha önce yumurtlama gününü tutturamıyorum diyordum, sanki tutturunca hemen olacak sanıyordum, şimdi diplerdeyim sürünüyorum üzüntüden ağlayamıyorum bile taş oldum... Yani diyeceğim ovulasyonda pozitifi görünce gebelikte pozitifi görmüş gibi olmuştum ben de, bu yüzden çok etkilendim akşamüzeri tuvalete gittiğimde, gerçi daha sonra olmadı habire tuvalet kağıdıyla siliyorum ikide bir de bir daha görmedim ama ancak gelecek, çünkü biliyorum en son adetim de böyle başlamıştı, ne olur kendinizi kaptırmayın öyle çok çok herşeyi allah biliyor, ama ben bir daha test yapmıyacağım, ateş de ölçmeyeceğim, oluruna bırakıyorum, belki de ikinci bebekten vazgeçiyorum... zaten uzun yıllar sonra karar vermiştim, demek ki nasip değilmiş.... hepinize iyi bayramlar, umarım hepiniz en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepiniz çok tatlısınız opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

sağol handecim evet eşim yanımda ben yine geç yumurtladım bakalım inşallah bu sefer tutar. bende hepinizi çok özledim pek giremiyorum bu aralar.misafirlerim gelince fırsat olmuyor. hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan iyi bayramlar bacılarım

canım bende sizleri çok özledim fırsatım olmuyor 5 dk fırsat bulsam hemen geliyorum topiğe. benim dün pozitife baya yakın çıktı bugün olucağını tahmin ettim dün çalışmadık. bugün yine geçen ay gibi testden bile koyu çıktı çizgi ve akıntımda vardı zaten. bu akşam çalışma var yani. yine gün saymaya başlıycaz allah bize sabır versin. bide bebiş tabii :)

ya kızlar dün ben yapmıştım testi öyle iyice bakmamışım sanırım akşam 20.00 da yapmıştım
bu günde yapayım dedim 2. çizgi silik çıktı 13.günümdü sonra dünkü teste tekrar baktım onda da daha hafif var tabi biz bu geceyi değerlendirdik ama dün bişey olmadığı için moralim biraz bozuk..gerçi 24-48 saat içinde yapın diyordu ama???

testim kargoya vrilmiş bende bu ay il deneyecek olanlardanım illa bu ay olcak demiyorum ama olmasını istiyorum tabi çok ta kendini kaptırmamak lazım hayal kırıklığı çok kötüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…