- 6 Aralık 2015
- 181
- 97
- 18
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.001
Yok canim cok sukir agrim olmadi igne doktor gerek yok dedi bu ilk denememdi klomeni bakalim hayirlisiİnşallah inşallah olur canım klomen ağrı yapıyor mu sende benim çok agrim oluyor ama bu ay olmazsa bi dahaki ay kullanırım diyor um iğne oldun mu
İyi akşamlar 10 dakika önce test yaptım sizce olmuşmu t dahamı koyu açık renk olan dün akşam ki koyu olan bugğn akşam ki acil lütfen
İlk resim çok koyu bu günü kaçırma bence silik olan ne zamn yapildi
Dün akşam yapılan silik bugün akşam ki koyu bide yarın öğlen yapıcam. Ama bugünü değerlendircem[/QUOT
Kesin degerlendir yarında koyu çıkabilir benim iki gun koyu çıktı hadi hayırlı si inşallah tutar
Insallah olur canim Hakkimizda Hayirlusi ben seye cok takildim ya ovulasyon testinde hamilelik cikarmi
Aynen canim kadin sormustu aklima takildi ondan sordum canimAmin inşallah yapan var olumlunda olumsuzda sonuç alan var en mantıklısın kanda baktırmak
Yok cnm yavaş yavaş gitti benim çizgi zaten bu hormon vücut ta hep olduğu için o çizgi tamamam yok olmuyor ben yumurtlamadan 5 gün sonra yaptım yine çizgi vardı ama sen test varsa elinde 2 gün daha yapKızlar az önce yaptım resim altta. Silikte değil koyuda değil . Bitmiş olması için tek çizgi olmalıydı. Bu ne şimdi bilen varmı.
Yok cnm yavaş yavaş gitti benim çizgi zaten bu hormon vücut ta hep olduğu için o çizgi tamamam yok olmuyor ben yumurtlamadan 5 gün sonra yaptım yine çizgi vardı ama sen test varsa elinde 2 gün daha yap
Kızlar merhabaa ben bat zaamnında regl oldum fakat kahverengi şeklinde çok az pembemsi oldu ve 4 günde tamamen bitti bugün ovülasyon yaptım sabah 10 ve akşam 4 te aşağıdaki gibi çıktı yumurtluyor olmam imkansız çünkü adetlerim düzenlidir 30-35 arası olurum hep ve 7 gün sürerdi adetlerim. Bu kadar koyu çıkması normal mi sizce
Gebelikte yaptım birşey görünmedi ama testte problemlimidir nedir çizgi tam ortada çıktı üstte gebelik alttaki ovülasyon testi sonucum . Miratech marka aldım üzerinde hcg diye yazı bile yazmıyorİkincisi koyu bence gebelik testi yap buralardan okuduguma Gore gebelik varda köyü çıkıyor diyenler Var
Bencede ovulasyonda cizgi cikabilir bencede bi kadin doktoruna danis sana katiliyorum mutsuz ama umutluTatlım seni üzmek istemem yok gibi geldi bana çünkü gebelik testinde çıkmamis benim daha önce 4 gün kala bile çıkmıştı bende bu ay senin gibiyim yarin olmam lazım ovusalyonda seninkinden biraz daha silik bugün gebelik testleri yaptım negatif yine bi tıranvayla atlattım bugun ama aklında kalcagina sağlık ocağına git bi test yaptir derim bahar mevsimlerin oluyor geç gelme az gelme falan tabi inşallah bebis vardır
Benimde Ovulasyon testlerim bitti simdi sira beklemede
Bu sabah yine ovülasyon yaptım oda ekte. Ben 1-2 kasımda ov yaptıgımda koyuydu 3-4 kasımda silikti 5 kasımda yine koyuydu eğer 5 kasımda yumurtlama oldugunu varsayrsak benım dün regl olmam lazımdı dolayısıyla o önceki kanama yerleşme olabilir çarşamba gününe kadar ovülasyon böyle devam ederse testi yenilecem bu benim 2. Gebeliğim ilkini 16 haftalıkken kaybettim. Benim ozamanda kanamam olmuştu hayta bu aykınden daha fazla.Tatlım seni üzmek istemem yok gibi geldi bana çünkü gebelik testinde çıkmamis benim daha önce 4 gün kala bile çıkmıştı bende bu ay senin gibiyim yarin olmam lazım ovusalyonda seninkinden biraz daha silik bugün gebelik testleri yaptım negatif yine bi tıranvayla atlattım bugun ama aklında kalcagina sağlık ocağına git bi test yaptir derim bahar mevsimlerin oluyor geç gelme az gelme falan tabi inşallah bebis vardır
Bu sabah yine ovülasyon yaptım oda ekte. Ben 1-2 kasımda ov yaptıgımda koyuydu 3-4 kasımda silikti 5 kasımda yine koyuydu eğer 5 kasımda yumurtlama oldugunu varsayrsak benım dün regl olmam lazımdı dolayısıyla o önceki kanama yerleşme olabilir çarşamba gününe kadar ovülasyon böyle devam ederse testi yenilecem bu benim 2. Gebeliğim ilkini 16 haftalıkken kaybettim. Benim ozamanda kanamam olmuştu hayta bu aykınden daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?