- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.021
Çok geçmiş olsun canım allah birdaha yaşatmasın zor oldu ben nisan ayında kaybettim zor oldu çok o yüzden inşallah şimdi vardır ve bu yaptıklarıma gülüyordur :) beni kışkırtan şu ovülasyon ve o kısa süren kanama tedirgin etti . Ovülasyon silik çıkmasınlazım daha c belirirken t de belirdi bakalım artık hayırlısı olsunOlabilir yarın sağlık ocağına dik kesin hamilede ola bilirsin baktir bence benimde ilkini aldılar yerlesme kanın gordumtum peceteye gelmişti benim kadar oldu bidaha da gormedim
Insallah canim hepimiz icin Allah hayirli bir bebek versin ama artik umudum yok daha dogrusu artik pes ediyorum ben her zaman tek cizgiler gormekten skldmCanım inşallah tutmuştur hayırlı sağlık bi bebek
Insallah canim hepimiz icin Allah hayirli bir bebek versin ama artik umudum yok daha dogrusu artik pes ediyorum ben her zaman tek cizgiler gormekten skldm
Düsünmemek elde degilki herkes stress baski yapiyor ben o yuzden bu ay kimseyle muhabbet etmiyorum kafam rahat olsun diyeAh sorma canım bende çok yoruldum hep hüsran husran çok yoruldum artık tiribe giriyorum her ay belim ağrı aceba herşey işaret gibi geliyor sacmaliyorum her ay hamile miyim aceba diye ama hep negatif ya unutumi yorumlar da şu unuttum oldu diyorlar ya anlamıyorum nasıl unutuyorlar ben o çok istedigim minigimi nasıl unutuyum olmuyor valla unutamiyorum
Düsünmemek elde degilki herkes stress baski yapiyor ben o yuzden bu ay kimseyle muhabbet etmiyorum kafam rahat olsun diye
Arkadaşlar merhaba. bugün 25.günüm adete bir hafta var yaklaşık. geçen hafta akıntı falan oldu ben yumurtlama geçen haftadır diyedüşünmüştüm. ama 3 gündür kasıklarım patlayacak gibi sancıyor ve bi de gaz oluyor. evde ovulasyon testi vardı yaptım baya koyu çizgi. yani adete bi hafta kala yumurtluyorum galiba
Eki Görüntüle 1910098
bugun 36,gunum hala adet olmadim. dusundugum gibi gec yumurtlama oldu ondan mi acaba kızlar?
33.gun gebelik testi negatifti
su kadar gunum gecti diyemiyorum ki ben malesef canim :/ bi ay 28 gunde bi ay 32 gunde olabiliyorum. ama uuzn zamandir bu kadar fazla surmemisti 36 oldu bu ayBenimde 30 günü benimde negatif Bende sende nim dün olmam lazımdı olmadimda... Gelse biran öncede stresten kurtulsam diyorum çünkü yok biliyorum. Senin kaç gün gecti
su kadar gunum gecti diyemiyorum ki ben malesef canim :/ bi ay 28 gunde bi ay 32 gunde olabiliyorum. ama uuzn zamandir bu kadar fazla surmemisti 36 oldu bu ay
İnşallah canım dua edelim. burdan ahber vermek bize de nasib olsunallahim aratmasin kimse ye
İnşallah gebelik cikar cnm
Etmem mi her gün herkeze dediyorum cnm rabbim herkeze versin inşallah yarin bi kan testi yaptir cnm bence
Ay cani
Ay canim kan testi deyince bile heyecanlaniyorumnegatifi gormek kötü his ya ben de bekledim öyle .bakalim hayırlı sonuç gelse keskee
ben de rahat edemesem de bugunlere kadar bekledim nasilsa bebek varsa cikacak elbet testte diye.ama belirtim de yok :/İnşallah gelir cnm bende bi gidiyim diyorum bi aman çok zaten uğraşma diyorum karışık duygularDayim çok sa gelse rahat etsem artık
ben de rahat edemesem de bugunlere kadar bekledim nasilsa bebek varsa cikacak elbet testte diye.ama belirtim de yok :/
ben hala gec yumurtlama oldugu cin boyle oldugunu düşünüyorum .. hayirlisi tam.tersidir inşallah
Kesinlikle iğnedir canım yarın falan çatlar heralde bilemedimMerhaba kizlar pazartesi oglen 12de çatlatma ignedi oldum az once ovulasyon testi yaptim koyu cikti sizce ignenin etkisi midir
Aynen bende bisey yok bende çok geç yumurtladim 14 de olmasi gerekiyordu ama 19 20 oldu o yüzden bide baharda ben etkiliyor 10 gün geç geldiği bile oldu bahar mevsimlerinde allahım duysun sesimizi sağlıklı bebisler nasip etsin
Ah kendimi alistirmistim yok diye 6 gün gecti bugün görünce beynimden vurulmuş döndüm yine ağladım üzüldüm biliyorum nasıl olucak bu is bimi yapamıyoruz artık beceremiyoruz sanırım çok bunaldimCanım ne durumdasın? ben bugün yine test yaptım negatif. resmen geç yumurtlama ona inandım. yumurtlamadan sonra 14gün diyorlar ya o herkeste aynı mı acaba omu merak ediyorum. bakalım öyleyse adetim 40 günü de geçecek ilk defa. ama aslında yumurtlamadan sonra vaktinde gelmiş olacak. kafam çok karışıyor böyle durumlarda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?