- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.041
Evet canım herkeste bu aynı. Ovülasyon günleri her kadında farklı olsada, ovülasyondan sonra kanamaya kadar olan süreç herkeste aynıdır. Yani 14 gün. 30 günde bir adet görüyorsan 30-14=16 16.gün senin yumurtlama günündür. 13. ve 19. günler aralığındaki düzenli ilişkiler gebe kalmayı kolaylaştırır. Faydalı olmuştur umarımCanım ne durumdasın? ben bugün yine test yaptım negatif. resmen geç yumurtlama ona inandım. yumurtlamadan sonra 14gün diyorlar ya o herkeste aynı mı acaba omu merak ediyorum. bakalım öyleyse adetim 40 günü de geçecek ilk defa. ama aslında yumurtlamadan sonra vaktinde gelmiş olacak. kafam çok karışıyor böyle durumlarda :))
Ah kendimi alistirmistim yok diye 6 gün gecti bugün görünce beynimden vurulmuş döndüm yine ağladım üzüldüm biliyorum nasıl olucak bu is bimi yapamıyoruz artık beceremiyoruz sanırım çok bunaldim
Okudukların neyle ilgili ovulasyon testi mi gebe kalma yontemleri mi?tam olarak neMerhaba arkadaşlar,
Uzun süredir forumlarda yazılanları takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım. Bizde birkaç aydır ovülasyon testi kullanarak bebek yapma girişimlerinde bulunuyoruz. Henüz başarılı olamadıkama umudu kaybetmek yok tabii, denemeye devam. Bu arada çok fazla şey okuma fırsatım oldu. Yabancı kaynaklardan da okudum. Sorusu olanlara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım, tabii benim sorularım olursa yardımlarınızı bekliyorum.
ben de dün adet oldum canım. iki yıldır her ay aynı hisler.insan bi yerden sonra alışır gibi oluyor. ama üzüntü daha da derinleşiyor sanırım.. hayırlısı deyip bekliyoruz. bizim varikosel sıkıntımız var. kürler uyguladık bir süre. artık bir sonraki adım tüp bebek tedavisi. hem korkuyorum zor geliyor o süreçleri yaşamak, hem de oyle nasib olacaksa olsun diyorum hayırlısı hepimiz için. üzülme..
Benimde 3. Yılım bitiyor..iki ay once tüp bebek yaptırdık tutmadı dondurulmuş embriyom dahi yok..morfoloji 1.. 10 yumurtadan sadece 3ü dollendi.Valla hiç sorma bizde o yoldayiz böyle giderse her ay daha kotu oluyorum gözlerim bolan oldu bizde var o sıkın tidan alisama istiyorum ama eşim tüp bebek daha iyi diyor mart 3 yıllık evli olucaz devlette yapıyorlar miş orda bi deneyelim diyoruz ama çok çok çok yoruldum
Benimde 3. Yılım bitiyor..iki ay once tüp bebek yaptırdık tutmadı dondurulmuş embriyom dahi yok..morfoloji 1.. 10 yumurtadan sadece 3ü dollendi.
Şimdi genetik testleri yaptırıyoruz sonuca gore bi yol izliycez..
Sizde belli bi sorun var mı?eşinin değerleri iyi mi? Tüp bebek zor gercekten kızlar maddi manevi..drlar once bize aşılama onerdiler morfoloji 1 le gebelik çok zor tüp bebek gerektirmesine ragmen rapor vermiyorlar.illa 3 iğneli aşılama yaptırmak gerekiyormuş.bende 3 kere vucuduma hormon almaktansa direkt tüp yaparım daha iyi olur dedim..
İnş sizlerin tüpe gerek kalmadan gelir
Amin canimCnm çok geçmiş olsun allahım en yakın zamanda bebis verir sana inşallah eşimde biraz sprem dusuklugu var ama doktoru engel değil diyorbaşka bilinen bi sıkın dimiz yok artık dayanamıyorum sabredemiyorum bilmiyorum bu kadar uzulmem hiç normal değil biliyorum abartiyorum ama elimde değil çok istiyorum doğru diyorsun zor bi surek olucak sizde varmı bisorun tüp bebeği nerde yaptirdiniz ozelmi devlet mi ben birde boş gebelik geçirdim allahım yardım cimiz olsun
Amin canim
Özelde umut tüp de yaptırdık
Sperm morfoloji 1 sorun bu
İlaçlarla beraber 10 bin buluyoNe yadar tutu aceba bilmiyorum bende bazen erken mi diyorum ama adet gununu yasayinsa uzuntuden yaptıralım diyorum
İlaçlarla beraber 10 bin buluyo
7 aralığı umarım değerlendirmişsindir bugünüde değerlendirmeni öneririmEki Görüntüle 1922378 Kizlar sizcede bugun yarin ovulasyon gunlerim mi?
T çizgs silik olduğu için yumurtlama yok demek suanki resimde. 2 çizgide aynı renk olduğunda yumrtlaman yaklaştı ilişkiye gir demek oluyorEki Görüntüle 1923319 kizalr ilk defa yapiyorum ovu testi adetim biteli 2 oldu ne anlama geliyoo simdi bu
Cok saol cnmm tesekur ederimT çizgs silik olduğu için yumurtlama yok demek suanki resimde. 2 çizgide aynı renk olduğunda yumrtlaman yaklaştı ilişkiye gir demek oluyor
Rica ederim ... bebişli günlerCok saol cnmm tesekur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?