- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.081
Arkadaşlar merhaba testimin resmini yükledim yorumlarmisiniz Eki Görüntüle 1927490 Eki Görüntüle 1927490 Eki Görüntüle 1927490
evet arkadasim var adetlerim düzensiz geneldepolikistik var mı sende?
evet arkadasim var adetlerim düzensiz genelde
Bilgin için çok teşekkür ederim bilmiyordum öyle oldugunu ama 16.gün baya silikken 17 gün c kadar olmasada baya koyu gelmisti t bana bide 15.16.gün uzayan alıntım olmustu ama ben dedigin gibi yapmaya devam edicem
Önemli olan yumurtanin olusmasi canim en kötü ihtimalle catlamasi için igneler haplar var skma hic canini İnşALLAH sende bende ve isteyen herkes en kısa sürede hamile kalir bizde burdan duyururuzne güzel dimi bak emojisi bile güzel
aminn İnşALLAH :)İnşallah canım :) Rabbim tüm dileyenlere en kısa sürede sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü yavrular versin..
Bunların hiçbiri ovülasyon değil c ile aynı yada daha koyu olması lazımMerhaba arkadaslar. Ovulasyin testini kullananlar bana yardimci olabilir mi? Bu ay ilk kez ovu. testi araciligyla bebek yapma karari aldik. Normalde deneme amacli gecen ay kullanmistim ve 16. gunumde cok net bir koyu cizgi gormustum. Ancak henuz doktora gidip rutin kontrolleri yaptirmadigimdan bebek icin denemeye baslamamistik. Gecen ay gec yumurtladigimdan 12.gun teste baslamistim ama baslar baslamaz cizgiler koyulasti ve cabuk belirdi ama esit koyulukta degildi. Simdi o gun cok ozenmedigimden sivi tuketimine ne kadar dikkat ettim animsamiyirun ama 2 saat almamisimdir. Ben ilerleyen gunlerde cozgiler koyulasir diye beklerken aksi oldi. Bu ay yumurtlamadim mi acaba diye uzuluyorum :-( Siz de bir yorumlar misiniz ? Sat 30 ocak. Adet araligim 28-30 gun arasi duzenli olur.
Yanit icin tesekkur ederim. Gecen ayki testim ile kiyasladigimda bu ay ben de hergalde ovulasyon olmadi diyorum :-( Bir suredir kasik agrilarimda var. Adet sonu doktora gittigimde yumurtam gorunmustu belki de catlamayip kiste donustu. Doktora gitsem catlayip catlamadigi anlasilir mi ? Vucudumu talip etmeye basladigumdan beri tum duzenim bozuldu resmen. Ondan once her seyim daha agrisiz duzenliydi. Kendime kiziyorum. Belki de stres etkiledi.Bunların hiçbiri ovülasyon değil c ile aynı yada daha koyu olması lazım
Yanit icin tesekkur ederim. Gecen ayki testim ile kiyasladigimda bu ay ben de hergalde ovulasyon olmadi diyorum :-( Bir suredir kasik agrilarimda var. Adet sonu doktora gittigimde yumurtam gorunmustu belki de catlamayip kiste donustu. Doktora gitsem catlayip catlamadigi anlasilir mi ? Vucudumu talip etmeye basladigumdan beri tum duzenim bozuldu resmen. Ondan once her seyim daha agrisiz duzenliydi. Kendime kiziyorum. Belki de stres etkiledi.
t cİzgisi baya koyu görünüyor b3ncemerhabaa ilk kez kullaniyorum bugun 14.gun yumurtlama oluyor mu :)
merhabaa ilk kez kullaniyorum bugun 14.gun yumurtlama oluyor mu :)
Kızlar nolur bi bakin ya resmen t ye çok yakin degilmi
heyecandan yanlış yazdim c ye çok yakin hatta daha koyu gbi dimi dimiKızlar nolur bi bakin ya resmen t ye çok yakin degilmi
canım ya çok teşekkürler iyiki varsin iyki birakmamisimolmuş canım başla çalışmalara24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşecek değerlendir mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?