- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.061
12. Günden itibaren basla hatta 10 daha garanti olur muhtemelen 16-20 arası yumurtlarsınSlm kizlar ben 21 eylulde kurtaj oldum ve 3 kasimda ilk adetimi gordum 4 aralikta ikinci adetimi gordum kurtajdan once 29 gunde bir adet oluyordum simdi 32 gunde bir oluyorum dimdi adetimin bu gun 8. Gunu ben ne zaman baslayayim test yapmaya ne olur akil verin bana
12. Günden itibaren basla hatta 10 daha garanti olur muhtemelen 16-20 arası yumurtlarsın
İnşallahh bende nisanda kürtaj oldum kordon düğümlenmesinden kaybettik 16. HaftadaydımCnm tsk ederim o zaman 10. Gunu basliyim ins bu ay tutar
İnşallahh bende nisanda kürtaj oldum kordon düğümlenmesinden kaybettik 16. Haftadaydım
amin inşallah ne zaman sağlıklı olacaksa o zaman olsun geç olsun ama sağlıklı olsun başka bişi istemiyorım o yüzden aylar geçer olmaz isyana gerek yok vardır bir zamanı rabbim doğru zamanda verdin herkesecnm cok uzuldum rabbim tez zamanda tekrardan anne olmayi nasip etsin ins
Amin cnm ins ben bir sey sormak istiyorum netten sparis verdim ovulasyon testtini 50 adet var yarin buyuk ihtimalle elimde olur sen hangi ovulasyon testtini kullaniyorsun cnm cok karnim agriyor anlamadim kasiklarim agrimaya basladi acaba erkenmi basliycak yumurtlamam normalde hep 14. Gun olurdu kurtajdan sonra degisti ilkkez yapicam persembe kontrolum var zaten bakalim dr ne diyecek yumurtlama var mi bakalimamin inşallah ne zaman sağlıklı olacaksa o zaman olsun geç olsun ama sağlıklı olsun başka bişi istemiyorım o yüzden aylar geçer olmaz isyana gerek yok vardır bir zamanı rabbim doğru zamanda verdin herkese
laboquick kullanıyorum ben . Adet bitince hemen yapmaya basla illa gün beklemene gerek yok her ay 14 te olacak diye bişi yok değişiklik gösterebilirAmin cnm ins ben bir sey sormak istiyorum netten sparis verdim ovulasyon testtini 50 adet var yarin buyuk ihtimalle elimde olur sen hangi ovulasyon testtini kullaniyorsun cnm cok karnim agriyor anlamadim kasiklarim agrimaya basladi acaba erkenmi basliycak yumurtlamam normalde hep 14. Gun olurdu kurtajdan sonra degisti ilkkez yapicam persembe kontrolum var zaten bakalim dr ne diyecek yumurtlama var mi bakalim
Her kadın düzenli diye birşey yok geç adet olacaksın demekki 14 gün sonra kanaman gelir yada gelmez bebek vardır ama yumurtan 24-36 saat içinde çatlayacak bebek düşünüyorsan mutlaka değerlendirmelisin. Ayrıca o nasıl bir cümledir bu kadar geç yumurtlamadan hayır gelir mi ???Bende laboquick kullandim..aklasik bir hafta once kadar yumurtladigimi sandim hafif koyuydu ama bu aksam yaptigim tam kopkoyu ve hic bu kadar koyu cikmamisti benim...normalde 33 gunde bir adet olurum yani yumurtlamam gectir ama bugun benim tam 25. Gunum yani cok gec bi yumurtlama degil mi anlayamadim...sattan 14 gun cikarcaz diye biliyodum.
Ayrica bu kadar gec olusan yumurtadan hayir gelir mi bunu yasayip hamile olan var mi acaba
Tesekkur ederim degerlendiricem bu aya kadar hic bu kadar belirgin koyu gormemistim ama adetim cok gec olcak demek bu ay..zaten normaldede gec oluyodumHer kadın düzenli diye birşey yok geç adet olacaksın demekki 14 gün sonra kanaman gelir yada gelmez bebek vardır ama yumurtan 24-36 saat içinde çatlayacak bebek düşünüyorsan mutlaka değerlendirmelisin. Ayrıca o nasıl bir cümledir bu kadar geç yumurtlamadan hayır gelir mi ???
Allahın işini bilemezsin böyle yapmamalısın. 47. Gününde hamile oldugunu öğrenip sağlıkla doğuranlar var .
MERHABA ARKADAŞLAR ;
HAYIRLI CUMALAR ;
EKLEMİŞ ODUĞUM RESIMLERDE 09.12.2016 DAKI OVULASYON TESTIMDE POZİTİF ÇİZGİYİ GÖRDÜKTEN SONRA
EVDE FAZLA OVU TESTI VARKEN OYLESINE BIR YAPAYIM DEDIM DUN VE BUGUN SANKI POZITIF GIBI CIKIYOR SIZCE NEDEN BU AY YUMURTLAMA DONEMINDE BEBEK ISTEDİĞİMİZ İÇİN DEĞERLENDIRDIK BEN BIRKEZ DAHAMI YUMURTLUYORUM YOKSA?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?