Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

12. Günden itibaren basla hatta 10 daha garanti olur muhtemelen 16-20 arası yumurtlarsın

cnm cok uzuldum rabbim tez zamanda tekrardan anne olmayi nasip etsin ins
amin inşallah ne zaman sağlıklı olacaksa o zaman olsun geç olsun ama sağlıklı olsun başka bişi istemiyorım o yüzden aylar geçer olmaz isyana gerek yok vardır bir zamanı rabbim doğru zamanda verdin herkese

Amin cnm ins ben bir sey sormak istiyorum netten sparis verdim ovulasyon testtini 50 adet var yarin buyuk ihtimalle elimde olur sen hangi ovulasyon testtini kullaniyorsun cnm cok karnim agriyor anlamadim kasiklarim agrimaya basladi acaba erkenmi basliycak yumurtlamam normalde hep 14. Gun olurdu kurtajdan sonra degisti ilkkez yapicam persembe kontrolum var zaten bakalim dr ne diyecek yumurtlama var mi bakalim

laboquick kullanıyorum ben . Adet bitince hemen yapmaya basla illa gün beklemene gerek yok her ay 14 te olacak diye bişi yok değişiklik gösterebilir

Bende laboquick kullandim..aklasik bir hafta once kadar yumurtladigimi sandim hafif koyuydu ama bu aksam yaptigim tam kopkoyu ve hic bu kadar koyu cikmamisti benim...normalde 33 gunde bir adet olurum yani yumurtlamam gectir ama bugun benim tam 25. Gunum yani cok gec bi yumurtlama degil mi anlayamadim...sattan 14 gun cikarcaz diye biliyodum.

Ayrica bu kadar gec olusan yumurtadan hayir gelir mi bunu yasayip hamile olan var mi acaba

Eklentiler

• 20161212_204220.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 92
Her kadın düzenli diye birşey yok geç adet olacaksın demekki 14 gün sonra kanaman gelir yada gelmez bebek vardır ama yumurtan 24-36 saat içinde çatlayacak bebek düşünüyorsan mutlaka değerlendirmelisin. Ayrıca o nasıl bir cümledir bu kadar geç yumurtlamadan hayır gelir mi ???
Allahın işini bilemezsin böyle yapmamalısın. 47. Gününde hamile oldugunu öğrenip sağlıkla doğuranlar var .

Tesekkur ederim degerlendiricem bu aya kadar hic bu kadar belirgin koyu gormemistim ama adetim cok gec olcak demek bu ay..zaten normaldede gec oluyodum

Dosyada hata oluştu diyor ya bu gun 10. Günüm sanki kirmizilar bayag belirgin anlayamadim normalde 32 gunde bir adet görüyorum

Merhaba arkadaslar. Bugun 14.gunum dun koyu cizgiyi yakaladim ve iliski oldu ancak bugunku testimde dunku kadar olmasada koyu cıktı. Sizce ne zaman iliski olmali?

MERHABA ARKADAŞLAR ;
HAYIRLI CUMALAR ;
EKLEMİŞ ODUĞUM RESIMLERDE 09.12.2016 DAKI OVULASYON TESTIMDE POZİTİF ÇİZGİYİ GÖRDÜKTEN SONRA
EVDE FAZLA OVU TESTI VARKEN OYLESINE BIR YAPAYIM DEDIM DUN VE BUGUN SANKI POZITIF GIBI CIKIYOR SIZCE NEDEN BU AY YUMURTLAMA DONEMINDE BEBEK ISTEDİĞİMİZ İÇİN DEĞERLENDIRDIK BEN BIRKEZ DAHAMI YUMURTLUYORUM YOKSA?

Eklentiler

• 1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 89
  • 2.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 117
Slm kizlar. Ben araligin 4 de adet oldum ben adetim 8 gun sürdü aderimin 15 gun bir daha adet oldum bu gun dr gittim dr tekrar adet olmussun dedi dis gebelikten supelendi şükür bir sey cikmadi simdi benim gibi olupta hamile kalan var mi ne olur bir sey yazin beynim durdu 21 eylulde kurtaj olmustum

Merhaba arkadaşlar, benim 17-18-19 Aralıkta yaptığım ovülasyon testlerim pozitif. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• 17.12.2016_3.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 18.12.2016_4.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 19.12.2016.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 74

bildiğim kadarıyla pozitif olması için T çizgisinin kontrol çizgisi kadar yada daha fazla koyu çıkması gerekiyor. Ben Pkolu olduğum için LH yani T çizgisi hiç kaybolmuyor testlerimde.. Adet zamanına yakın olup böyle çıkan da var gebeliğini bu şekilde öğrendiğini söyleyende... Biraz daha sabredip kan testi yaptırmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…