Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

üst-üste olunca da kalitesi azaliyormus galiba bugün olsa yarin boş obur gu n tekrar iliski olsa ?

Yumurtlama zaten LH pikinden sonra gerçekleşiyor. Sen bugün ilişkiyle sperm depolayacaksın ve muhtemelen yarın öğleden sonraya yumurtan çatlamış olacak. Bugün ve yarın üst üste değerlendirmelisin

üst-üste olunca da kalitesi azaliyormus galiba bugün olsa yarin boş obur gu n tekrar iliski olsa ?
tatlım ayda bir kere üst üste olunca hiçbir şey olmaz. o kalite her gün üst üste yapanlar için geçerli böyleleride varmış adetten sonra her gün ilişkide olanları duyunca şaşırmıştım

Yumurtlama zaten LH pikinden sonra gerçekleşiyor. Sen bugün ilişkiyle sperm depolayacaksın ve muhtemelen yarın öğleden sonraya yumurtan çatlamış olacak. Bugün ve yarın üst üste değerlendirmelisin
kızlar afedersiniz ama üst-üste olunca bazen esim bosalamiyor normalmi bu bilmiyorum ama

evet testi tekrarladım simdi böyle olmuş:) catladi mi yaniiiiii yardimm:)

Eklentiler

• 1482416978193543891370.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 87
son 3 gün :) catlamistir insallah dun bugun degerlendirdim bakalim nasipp insallahhhhhh

Eklentiler

• 14824174192661720827407.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 68
hayirliii haberler gelsin insallah kirmizilar gelemesin :) ilk defa takiple yaptim ve farketrtm ki hic denk getiremiyormusum ki ben bu gunleri :) insallahhhhhh olur hepimizinnnn.ne zaman bat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…