- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.161
Tsk ederim cnm ins zor bir surecti kurtaj kelimesi bile beni olduruyor cektigim aci rabbim kimseye yasatmasin bu durumu bu gun adetimin 11. Gunu bir ayda ikikez adet oldugim icin yani bu ay ilkkez boyle bir sey geldi basima normalde 28 gunde bir kez adet olurdum kurtajdan sonra 32 oldu ikinci adetimde ikikez adet oldum adetimin 14. Gunu bir daha adet oldum ins gene adet olmam yaa korkuyorum valla pazar bitti adetim ama gene kasiklarim karnim belim agrimaya basladi oburkinde oldugu gibicanim bu baya netlesiyor sonra en koyuya geldi benim bak onceki resimlerde var. ben de kortizom kullaniyordum ilacli mr cekinmistim sonra bir ogrendim hamileyim .kendi tutunamadiseni cok iyi anliyorum rabbim saglikla versin kucagina. simdi 18 20mm helimce catlar yumurta . suan gelismr asamasindadir senin
Cnm ins 9 ay boyunca adet olmazsin bir daha bebegin tutunmustur ins kendini takip et kasiklarda ara ara bakma falan varmi benim hamilelikte oyle olmustukiyamam Allah nasip etsin hemen insallah ben de cok istiyorum bakalim 4ocak gibi bat :)
Hayirlisi diyim ne diyim dedigin gibi rabbim hayirlisini versin ins evet cnm takip ediyorum suan adet duzenim olmadigi icin ne zaman yumurtlayacagimi bilmiyorum sabah aksam ovulasyon testti yapiyorum takipteyim isin kotu tarafi esim bu ay yurt diaina cikacak adami zor tutuyorum ins yumurtlama zamanimda gitmez valla eve almam seni dedim vururum dedimcanım zaten sonu iyi bitmiyor ben bekledim ama gitti yanibir hayir vardir insallah bundan sonra guzel olur her sey uzulme arkadasimmmm gececekkk ben kendimi hep uzdum başta ama simdi anliyorum her sey Allahtan bekleyecegizz....ben de 16.gun yumurtlarim sandim ama 18 cikti ...degisebiliyor takip et
AMIN CNM EZAN HURMETINE KOCAMAN KOCAMAN AMINben kasıklarimda adet olacak gibi hissettim canim pek batmadi.ama bi hafta falan kala artik goguslerim sizliyordu.adet olcam ondandir demistim...hamileymisim.ben bu ay 22sinde yumurtladim bakalim daha beklicem :) Allahhhim ne guzel dedin oyle :) insallah sen de 9ay olma insallahhhh bebisini al kucaginaa.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin umut bizim her seyimiz tabiki umutlu olucaz hep pozitif dusunecez rabbim gonlumuzdeki muradimizi versin ins22sinde yumurtlasam,daha 4 gün oldu ohooo:) nedense umutluyum ya :)
oda iyiymis bana diyorki ne yumurtasi sen tavukmusun diyor zaten yumurtaya zam gelmis bagri cok yumurtla diyor dalga geciyor uyuz yaahahahaha ilahi :) ben soylemedim yumurtlayacagimi stress yapiyodu :) haberi yokkk daha :)
Saol cnm benim atarim tabi yumurtla zamanimda adam ins yanimda olur valla bu ay tutmazsa bir dahaki ay eve kitliycem yumurtlama gunumde sonra salarim gitsin istedigi yere hahasen ovulasyonlari at ben sana yardimci olayim. sagolsun burdaki arkadaslardan ogrendim ben de anlamiyordum basta :) bak resim aticam sana
:))) gurciztana gidecek bir hafta yok dedim ben ne edecem yumurtlarsam sende yumurtlama beni bekle gelene kadar diyorcok guldurdun beni :) bu 1haftaya kadar yumurtladim ben senin resime gore.:) insallah denk gelir.benimki de bana gıd gid gidaakkk diyor surekli :) keciboynuzu kürü yedircem sana da dedim yok ikna edemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?