Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yumurtlama 12-36 saat arasında gerçekleşecek testin pozitif çıkmış canım :)
Gercekten mi ama esim bu gun yok sabah anca gelirim dedi yaaa sabaha olur mu oldurcem bu adama ben simdi pozitif olduktan ne kadar sonra zamanim var sabah 9 gubi falan gelecem dedi deli olucam ben

Gercekten mi ama esim bu gun yok sabah anca gelirim dedi yaaa sabaha olur mu oldurcem bu adama ben simdi pozitif olduktan ne kadar sonra zamanim var sabah 9 gubi falan gelecem dedi deli olucam ben

Endişe etme sen sıvı alımı olmadan 4 saatte bir tekrarla testini, LH seviyenin pik olması yumurtanın belli bir boyuta ulaştığını ve yakında yumurtlayacağını haber veriyor. Bu süre de yaklaşık 12-36 saat arası.. T çizgisi silinmeye başladığında yumurtlamış oluyorsun ve bu yumurta 24 saat canlı kalıyor. yani yarın sabah değerlendirebilirsin sorun yok

Kasiklarim cok agri demekki ondanmis dun gece seffaf sivi geldi bu sabahta vardi ozellikle sivi almadan 4 saat sonra yaptim 11.30 sabah yaptim bu testtibu herifi elime gecirince geberticem valla

iyi fikir ay ne kadar rahat yaaa yumurtladim gel diyorum gelemem diyir patron yanimda bursaya gitmisler sabah tek olsam hemen gelirim napiyim diyir. Elimden bir sey gelmiyor diyor gerildim iyice yaa

Yalnız henüz yumurtlamadın canım panik yapma.. Çift çizgiyi görünce birlikte olmak içerde sperm biriktirmek için önemli ama zaten vaktin var stres yapma sakin ol Yarın sabah ve ertesi sabah çalışın bir problem yoksa hayırlısıyla güzel haberini de alırız.

T cizgisi onemli olan dimi koyu olmasi gerikiyor c den ins cnm yaa adam sabit bir yerde durmuyor isi geregi izne ayril dedim izin alamadi daha 10 gun izin hakkimiz var bu sefer olmazsa ocakta izne ayrilacak yumurtlama takibi yaptircam ins bir sorun cikmaz da ayrilir izne

Simdi ben anlamadim ben bu ay icinde yani aralikta ikikez adet oldum adetimin bu gun 12. Gunu bu gun yumurtladim off kafam karisti

Simdi ben 4 aralikta adet oldum ve ondaki. Testlerim bir gun ara verdim dr gittim o gun bana daha yumurtamin kucuk oldugunu soyledi 14. Gundu aksam eve geldim kanamam basladi adet oldum sonra erteai gun dr tekrar gittim bana evet adet olmussun rahim duvarin dokulmus incelmis dedi eee ven simdi o zaman yumurtlamismiyim anlamadim valla

Hayir kurtajdan sonra 32 gunde bir adet oldugim esimde yanimda degildi dr 16 17 18 19 gunler olur dedi yumurtlami o yuzden birliktelik olmamisti ama danirim 13 gunu olmus baksana orta net cizgi

Bak simdi cnm ben araligin 4 de adet oldum ve adetimin 14 gunu tekrar adet oldum az onceki testler aragin 4 de adet oldum ya o zaman yaptim onlar 9. Gunu basladim test yapmaya 14 gun adet oldum gene o arada yumurtlama olmus mu drnyok dedi yani ben 13. Gunu gitmistim dr o bana yumurtamin kucuk oldugunu soyledi dunde dr gittim bana ovulasyon testti al ama yumurtaliklar kucuk daha dedi bir yumurtlama yok dedi bu gun teat boyle gosterdi ama akintimda geliyor neye inanacagimi sasirdim drnlarami testtemi akintimami ufff valla deli olucam ben

Hayir kurtajdan sonra 32 gunde bir adet oldugim esimde yanimda degildi dr 16 17 18 19 gunler olur dedi yumurtlami o yuzden birliktelik olmamisti ama danirim 13 gunu olmus baksana orta net cizgi

Bak bende de mirena hormonlu spiral vardı 22 ekimde çıkarttırdım 25. nde 4 günlük kanamam oldu ve ben onu adet kanaması olarak kabul ettim ama 7 kasımda tekrar kanamam oldu. Dr. yerleşme kanaması olabilir dedi ama biz zaten bu süreçte birlikte olmadığımız için hiç şüphelenmedik. 7 kasımda 4 gün süren kanamanın ardından ovülasyon testlerine başladım ve 19 kasımda yani 12. gün testim pik yaptı ve ben 14 gün sonra yani 3 aralıkta tekrar adet oldum. Normalde 30 gün olan döngüm 26 güne düştü. Bu ay testleri tekrarladım ve 16. gün yumurtlamam oldu. Yani yine 30 güne ulaştı döngüm. Dr. bana müdahale sonrası 1-2 ay düzensizlik olabileceğini söylemişti.

Seninde 14. gün testin pik yaptığına göre 28 güne dönmüş adet zamanın. Diğer testlerin 13.gün dahil negatif canım. Ama dediğim gibi 4.nde yaşadığın ara kanama olabilir benimki gibi. umarım faydalı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…