- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.181
sen de git bence :) ben 20si saniyordum 2gun gec oldu dedim ya.annemlerde kaliyorduk o gun aglicaktimmm ben yumurtladim uyuyoz burda diye :) Allahtan 2gun sonraymis.amaa tuttu mu bakalim.bide canim adetin 2.gunu bal tarcin corek otu kurune basla 10 gun.bi arkadasim oyle hamile kaldi yeni.yumurtayi etkiliyo baya:))) gurciztana gidecek bir hafta yok dedim ben ne edecem yumurtlarsam sende yumurtlama beni bekle gelene kadar diyor
Onu nasil yapicam ki cnm bensen de git bence :) ben 20si saniyordum 2gun gec oldu dedim ya.annemlerde kaliyorduk o gun aglicaktimmm ben yumurtladim uyuyoz burda diye :) Allahtan 2gun sonraymis.amaa tuttu mu bakalim.bide canim adetin 2.gunu bal tarcin corek otu kurune basla 10 gun.bi arkadasim oyle hamile kaldi yeni.yumurtayi etkiliyo baya
Masallah cnm tsk ederim bilgi icin bu ay gecti adet olursam onumuzdeki ay baslarim allahin izniyletüh :) adetin 2.gunu basliyosun 12gun bitiyo. sabah aksam ac karnina mesela 1tatli kasigi bala 1cay kasigi corek otu ve yarim cay kasigi tarcin koyuyosun macun gibi yapip yiyosun. cigne corek otlarini da. masallah cok saglikli bir gebeligi olustu onun canli sahit oldum.burdan da oku bak kkonular var bu kurle ilgili
Simdi olmaz dimi adetimin 11. Gunudoktora demis ki saglikli mi nasil besleneyim .sen naptiysan zaten cok iyi yapmissin demis doktor :) arastirdim yumurtalari saglikli gelistirip catlamasina hazirliyormus
insallah gerek kalmaz canim ama aklinda olsunhaberleselim yineeee
Ins senin tutar banada umut olur:))yok canim simdi yapma yumurtlamana az kalmis .olmazsa onumuzdeki ay yap.ben duydugumda 5.gundu yaptim hemen 7gun falan bakalim :)
Amin ins rabbim hayirlisini versin kac yillk evlisin sen ben 10 senelik:))yaslandim yauinsallah canim tutmasa da onumuzdeki ay tam zamaninda baslariz.yer gok dua elbet saglikla kucagimiza alacagiz bakalkmm..
34 cnm#))canım benim daha 1 yil olcak :) Allahhh gonlune gore versin insallah 26yasim.senin kac:)
yok yok benim ananem 40ta dogurmus cokkk saglikli hala masallah yasi 75:) vucuda iyi bile gelir :) insallahhh olacak bakalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?