Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

1,5 yaşında canım Tuna oğlumun adı.rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ne guzel bi mucize..Allah evladınızı size bagıslasın
Bende 3 yıldır mucizemi bekliyorum bir negatif tüp denemem var.yazın ikinciyi dusunuyoruz o zamana kadar Rabbim benim içinde Ol der inşallah
Duanın gucune inanıyorum

Cnm bende 34 yasindayim bir ay sonraa 35 olucam 10 senelik evliyim rabbim yavrunu sana bagislasin ins rabbim bizede nasip etsin ins

ole deme lutfen rabbim nasip eder inşşallah
Ins cnm ama adrt olucam kesin zaten bu ay yumurtam gelismedi dr oyle soyledi catma hic olmadi birliktelik oldu ama benim umudum yok acikcasi onumuzde ay ilacla yumurta takibi yaptircam oda olmazsa 3 tane emriyom var tup bebek denememden onlari yaptiririm ins hayirlisi olur ne diyim

Ahhhh canım ahhhh İnan hiç kolay şeyler yaşamadım.hepinizi anlıyorum çünkü bende aynı yollardan geçtim.rabbim çok uğraştırmadan en kısa zamanda sizlerede nasip etsin.

bu haftayı değerlendir silikleşmesi yumurtanın catladığını gösterir. spermle yumurtanın buluşması an meselesi rabbim gönlümüze göre nasip eder inş :)
Amin inşallah... Rabbim herkesin muradına versin bugün sabah tekrar yaptım silikti koyu çizgi çıktığı gün eşimle birlikte olamadık

ZehreNur çok teşekkür ederim içime su serptin inşallah hamile kalırım Rabbim büyüktür senin çocuğun var mi
Amin canim Allah hepimize nasip etsin
İstisnadır ama ikinci bi yumurtada geriden gelip catlayabilir ilişkiye devam etmekte fayda var.
Benim yok canım 3 yıldır olmuyor bir negatif tüp denemem var.eşimin morfolojisi 1..benimde 5 cm çikolata kistim var.Şuan takviye kullanıyor eşim bakalım ins duzelir..senin var mı?ne kadardır deniyorsun inş benim kadar beklemeden gelir bebişleriniz

Amin canım Rabbim biran önce hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin benimde cikolata kistim var 6cm hemde doktor hamile kalamazsan ameliyat olacaksın dedi geçen ay düşük yaptim 4haftalik hangi şehirde tüp bebek yaptırdın? biz daha yeni evliyiz 3 aylik

İstanbul bahceci umut tüp bebekte
Canım daha çooook yenisin acele etme sakın ne ameliyat için ne tüp için.benim drum çikolata kistinde ameliyat onermiyor rezervi azalttıgı için.soğan kürü dene düşükte yapmıssın hem kistin küçülür veya kaybolur rahminde temizlenir.Allah bidaha gostermesin saglıklı evlat nasip etsin.
Baska drlarada git gorus mutlaka
Bulent tıras sayfasına gir orda konu açıp sor cevap verir mutlaka(bu forumda)
Genetik testler pıhtılaşma testleri yapıldı mı peki düşük neden olmus arastırıldı mı
Bu arada benim iki kistim vardı o da 5 cmdi o gitmiş sogan kürü yapmıstım bide 6 aydır balık yagı hapı içiyorum birinden biri fayda etti..ins seninkide kaybolur

Canim biliyorum ameliyatın yumurtalik rezervini azalttığını ben mugla fethiyede yaşıyorum burada çok iyi doktorlarlar yok ankarada çok iyi bir doktorum var o söyledi eğer hamile kalamazsan yumurta dondurma işlemi yaptıracağım ankarada daha sonra ameliyat dusuncez şimdi nereye yaptırmayı düşünüyorsun tüp bebeği ablam Antalya'daki batu beye yaptırdı tüp bebeği ve ilk denemede tuttu kuzenimde ankarada murat sonmezer e yaptırdı 4.denemsiydi tüp bebekte ve murat hoca ben bir defa yapacağım ve tutacak dedi dogruda çıktı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…