Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim biliyorum ameliyatın yumurtalik rezervini azalttığını ben mugla fethiyede yaşıyorum burada çok iyi doktorlarlar yok ankarada çok iyi bir doktorum var o söyledi eğer hamile kalamazsan yumurta dondurma işlemi yaptıracağım ankarada daha sonra ameliyat dusuncez şimdi nereye yaptırmayı düşünüyorsun tüp bebeği ablam Antalya'daki batu beye yaptırdı tüp bebeği ve ilk denemede tuttu kuzenimde ankarada murat sonmezer e yaptırdı 4.denemsiydi tüp bebekte ve murat hoca ben bir defa yapacağım ve tutacak dedi dogruda çıktı öneririm

Ben istanbuldayım drumda merkezde alanında en iyilerden..tutmaması nasip kısmet işi garantisi olmayan bi surec..inş gerek kalmadan hamile kalırsın canım

ben de 36 yaşındayım. prolaktin yüksekliğim vardı dostinex kullandım düştü çok şükür... dilerim isteyen herkese Allah nasip eder... böyle okuyunca umutlanıyorum.

Murat sönmezeri gercekten bu kadar iyi mi cunku 2 deneme icin istanbulu disunuyorum.ankarada guvenebilsem dr tedavi burada olurdum.kuzenine yeni bir teknik mi uyguladi farki neydi acaba

arkadaşlar bişey sormak istiyorum batım 12 ocak sabah idrar testi yaptım çooook aşırı silik bi çizgi gördüm sonra ovulasyon testi yaptım belkş koyu çıkar diye ama oda silikti ovulasyon testi silikse kesin hamile değil mi demek oluyor. daha 4 günüm var kan testi yapabileceğim bi yerde değilim maalesef bidaha yapmayacağım bu testi bekle bekle zaman geçmiyor:)

canim kendimden ornek vericem . ovulasyon testi silikti .hatta gebelikte golgeydi.ama kanda hamileydim :) bat gunum gelene kadar ovulasyon testi netlesmedi.sakin ol insallah seninledir bebisin ♡

çok teşekkür ederim dün bütün gece karnım ve belim ağrıdı kesin olmadı derken silik çizgiyi gördüm ama bende yanılmış olabilirim. ikinci bebeğimi kaybetmştim onun testinde de sadece telefonla görünüyordu çizgi kan testi yaptırmıştım 20 ye yakın bir değer çıkmıştı. belki o yüzden görmek istediğim için görüyorum bekleyim bari bi kaç gün. ben aslında bekleyecektim eşim yaptın mı test dedi aklıma düşürdü:)

inan bende geven ay dusuk yasadim umudumu yitirmeyeyim dedim ama korktum hep.icime adete 10gun kala dustu hamileyim diyee tutturdum.ogreenene kadar neler yaptim varmis kanda cikti.sen de sabretttt saglikla versin kucagina allahim

bizim doktorumuz genetik test yaptırdı onun sonucunu bekledik acaba bizde mi bişey var diye. 11 eylülde kürtaj oldum bende çok zaman geçti o yüzden sanırım acele ediyorum. allah senin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gerçekten zor bir durum yaşamadan anlaşılamıyor malesef

Belki demistim daha ayin 14 olmam gerekti olmadi yok artik umudum bitti

Beklemesi çok zor ama olabilir demek seni ümitlendirir inşallah hamilesindir ama sabret geçen ay bende yaptim adet gunu me bir hafta kala ilk yaptığım silik ikinci gun yaptığım biraz da daha koyu ama malesef olmadı ve Ümit ettiğim için çok üzüldüm bekle ama çokta umitlenme insan uzuluyor

Belki demistim daha ayin 14 olmam gerekti olmadi yok artik umudum bitti
Canim üzüldüm bu ay tekrar deneyecez belki hep birlikte bebek haberini duyuruz. Benim yumurtlamam var ama catliyor mu die kafaya taktım havuç suyu içecem belki ise yarar soğan suyu da içtim elimizden geleni yapıyoruz allah hayırlı vakitte versin üzülme

bal tarcimn corek otuuuu.catlamaya yardimcuuu

Amin cnm yarin basliyorum yumurtla takibine ilacli olarak bal tarcin corek otuda yapicam bakalim hayirlisi ne diyim hep husran hep husran

ben de 36 yaşındayım. prolaktin yüksekliğim vardı dostinex kullandım düştü çok şükür... dilerim isteyen herkese Allah nasip eder... böyle okuyunca umutlanıyorum.
Bende buradan takip eder hamile kalanları okuyunca hem umutlanır hemde hüzünlenirdim.rabbim inşallah çok uğraştırmaz emeklerinizin karşılığını boşa çıkarmaz canım.çünkü bu uğurda hem maddi hem de manevi çok yıpranıyor insan.

Amin cnm yarin basliyorum yumurtla takibine ilacli olarak bal tarcin corek otuda yapicam bakalim hayirlisi ne diyim hep husran hep husran
İki düşük yaptım canım demekki hayırlı değilmiş Rabbim öyle emretmiş herşeyin bir zamanı var bekle demiş.sende sabret canım çok düşünmemeye çalış.biliyorum çok zor düşünmemek hatta imkansız ama ben bunu başarmıştım bir tane yavru İran kedisi aldım.çok severim kedileri.inanki onunla uğraşmaktan herşeyi unutmuştum Rabbim tam o sırada yolladı yavrumu bana.stres çok düşünmekte etkiliyor bir çok şeyi.

Günaydın arkadaşlar Yarın adet olmayı bekliyorum bu sabah test yaptım şimdi resimdeki gibi çok silik çıktı bata bir gün kala sizce bu kadar silik çıkar mı şimdi biraz daha koyu ama 15 dk geçti o yüzden hemen çektiğim resmî yükledim daha doğru olsun diye

Eklentiler

• IMG_1931.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…