- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.621
eee daha adetin gecmemis ki tabiki cikabilir.benim de siliktiii ...bebissss var gibi duruyor hcg dimi bu.:) kanda baktirre bii:)Günaydın arkadaşlar Yarın adet olmayı bekliyorum bu sabah test yaptım şimdi resimdeki gibi çok silik çıktı bata bir gün kala sizce bu kadar silik çıkar mı şimdi biraz daha koyu ama 15 dk geçti o yüzden hemen çektiğim resmî yükledim daha doğru olsun diye
eee daha adetin gecmemis ki tabiki cikabilir.benim de siliktiii ...bebissss var gibi duruyor hcg dimi bu.:) kanda baktirre bii:)
ne demekkkk canimmm benim ben deee ayniiiii ne sorsam cavabim oldu hep o yuzden seve sevee takip ediyorum yardimci oluyorsam ne guzel . adet gecince koyulasti benimde boyleydi merak etmee insallah bebisin seninle bu arada adet belirtisine benziyor zaten :) ooh cok seviniyorum yaaaaaaa boyleeeee oldukcaaaa.haber bekliyorum senden :)İlk 3 4 dk sonra bu şekildeydi umarım yanlış yere yazıp sormamışımdır yanlış olduysa k bakmayın bu ay ovulasın testi ile deneme yaptığım için herşeyi buraya soruyorum
Evet hcg :) o kadar belim karnım ağrıyorduki hiç beklemiyordum inşallah Perşembe'ye kadar adet olmam o zaman müsaitim test yaptırabilmek için . Bu arada ne zaman bi soru sorsam dönüş yapıyorsunuz çok teşekkür ederim size canı gönülden :)
ve cok degisik ama birisi anlatti mi ya da hamileyim dedi mi gozlerim doluyor inan kimin duasi kime gecer belli olmaz ama benim gonlum rahatladi burda destekle duayla.ben de denedikce ogrendikce sizlerlee paylasicam :) bir de ovulasyon testi var mi denesene :) ben cok net goruyorum merak etmeee bebis el salliyor bize burdayim diye:)İlk 3 4 dk sonra bu şekildeydi umarım yanlış yere yazıp sormamışımdır yanlış olduysa k bakmayın bu ay ovulasın testi ile deneme yaptığım için herşeyi buraya soruyorum
Evet hcg :) o kadar belim karnım ağrıyorduki hiç beklemiyordum inşallah Perşembe'ye kadar adet olmam o zaman müsaitim test yaptırabilmek için . Bu arada ne zaman bi soru sorsam dönüş yapıyorsunuz çok teşekkür ederim size canı gönülden :)
insallahhhh canim benim sagliklaaa.tamam haber bekliyorum♡Şuan dışarıdayım mesaim sabah 7 de başlıyor bu testi anca yaptım sabah :) eve geçerken daha hassas bir test almayı düşünüyorum inşallah beraber alırız kucağımıza hiç beklemiyordum birden umut oldu çooook saolun :)
10. gündeki silik çıkmıştı dün 13. gündü pozitifi gördüm çok heyecanlıyım yacanim kacinci gunundesin ? beninde oyle oldu cok.ama ilk anki koyuluk pozitif demek :) denedikce anlayacaksin zaten :)
bugunu yarini ve obur gunu degerlendir canimm.insallahhhhhhhh gonlunce olsun10. gündeki silik çıkmıştı dün 13. gündü pozitifi gördüm çok heyecanlıyım ya
simdi ennn koyu olduktan sonra siliklestiginde catlamis oluyor.bugun bi ovulasyon yap .bugunu de degerlendir bencee yarin dur obur gun devam :)dün pozitifi görünce acaba yarınmı denesek dedik ama benim aklımda bin tane soru ya şöyle olursa ya böyle olursa diye diye adamda baktı kaçarı yok denedikbugün yok yarın tekrar çalışıcaz mantıklı deme
hımmmmm çok mantıklı o zaman ikna etmek lazım beyefendiyisimdi ennn koyu olduktan sonra siliklestiginde catlamis oluyor.bugun bi ovulasyon yap .bugunu de degerlendir bencee yarin dur obur gun devam :)
sesliiii guldummm cok tatlisinn:) denedim onayladimmm insallah sendeen de haberler bekliyoruz♡ kesinliklee ikna etttt kacari yok bugunun:)hımmmmm çok mantıklı o zaman ikna etmek lazım beyefendiyitişikkirlir sipirmin
cok sukurr hadiiiiicanjm gozunaydin.DARISI TUN ISTEYENLEREEEEEEE♡ geliyor hamişlerrrArkadaşlar bende predictor gebelik testi alıp yaptım ikinci çizgi koyu çıktı ilk denemem de oldu ovulasyon testi ile mükemmel bişey gerçekten Allah isteyen herkese versin :))
cok sukurr hadiiiiicanjm gozunaydin.DARISI TUN ISTEYENLEREEEEEEE♡ geliyor hamişlerrr
Tebrik ederim saglıcakla kucagına alırsın inşallahevet inşallah bunda bir sorun olmadan kucağımıza alırız hayırlı olsun tüm hamilelerin bebekleri :)
daha koyu yada ayni olmasi lazim canim . yakin zanlardadir takipte ol :) boyleMerhaba arkadaslar. Temmuz ayinda yumurtlama gununu test ile tespit etmeye calismistim ama cok takip edemeyip birakmistim. Gecen zaman icinde ne yazik ki guzel haber alamadik, bugun bir sonraki adetime 18 gun var, testi deneyeyim dedim. Sonuc ekteki gibi. Tecrubeli arkadaslardan bir yardim alabilir miyim? Test cizgisinin daha koyu mu olmasi gerekiyor? Yoksa bu henuz baslangic midir?
canım benim çok teşekkür ederim Allah gönlümüze göre versin inşallahs
sesliiii guldummm cok tatlisinn:) denedim onayladimmm insallah sendeen de haberler bekliyoruz♡ kesinliklee ikna etttt kacari yok bugunun:)
Ama ben umutlaniyorum hemen, hemen olsun istiyorum :) Dun iliski oldu, bugunu bos geceriz diye dusunuyoduk, aklima gelmisken test yapayim dedim. Iyi bari, bugunu bos gecmek aklimda soru isareti birakmayacak bu sekilde, henuz catlamamis gibi gorunuyor teste gore :)daha koyu yada ayni olmasi lazim canim . yakin zanlardadir takipte ol :) boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?