- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.541
Bence degerlerin gayett guzel massalahh rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinbe
benceee koyu olmasinin nedeniii bebis gibiii dualarim seninle.benimde hcg 138 olmusss:) 62den... demekki sagliklii gidiyoruz
amin insallahhhhh♡ şu cuma gunuuuu insallahhhhhh dualarim hepimizleeBence degerlerin gayett guzel massalahh rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Böle konuşmak şuan çok ferahlatıyor beniamin insallahhhhh♡ şu cuma gunuuuu insallahhhhhh dualarim hepimizlee
Cnm yaptin mi testBöle konuşmak şuan çok ferahlatıyor beni
HAYIR CANIM BENİM İŞTEYİM 6 BUÇUK GİBİ YAPCAM ÇIKMAZSA BİDE SABAH YAPCAMCnm yaptin mi test
Hcarkadaşlar benim ovulasyon testi 27 ve 28 inde koyu çıktı bugün idrar testi yaptım gebelik için tek çizgi çıktıerken mi acaba sizcede normalde. bi önceki gebeliğimde adetime 3 4 gün kala çıkmıştı idrar testinde hatta öğrendiğimde doktor nerdeyse 3.5 haftalık demişti o kadar erken belli olmuştu o yüzden acele ediyorum sanırım hata mı ediyorum yoksa olmadı diye düşünmeli miyim. yumurtlama tarihini bilince zaman hiç geçmiyor
Mrb seni yanıltmak istemem ama yumurtlama oluyor zaten yumurtlama bitince akinti sona eriyor bugün Şansın var hamile kalmak için. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinKızlar merhaba , bir sorum olacak şimdi ben pkoluyum çok düzenli olmasa da adet olabiliyorum. Ekim ayında hamile olduğumu öğrendim 6, hafta düşükle sonuclandı adet oldum düşük sonrasu yaklaşık 40 gün sınra hastalandım. Bugun adetimin 15. Günü yumurta akı kıvam geldi ıvulasyon testim dün silikti bugun de nobetteyim sabah cıkıcam. Şimdi yumurta catlamaya basladığının mı habercisi yoksa yumurtlamanın sona erdiğinin mi ? Bakalım kit yanıma getirdim nobette müsait olunca yapacağım. 3 gün nöbet iznim var değerlendireceğim inş. Rabbim kimsenin göbişini boş bırakmasın
Canim senin vücudun yeni toparliyor kendini düşük sonrası olduğu için olabilir. Ama bu ay inşallah bebek haberini alirizKızlar bende dün yakaladım 2.çizgiyi ama kasiklarimda çok ağrı var neden olabilir?
İnşallah askim ikimizde aynı anda hamiş kalırız kirven olacağım seninCanim senin vücudun yeni toparliyor kendini düşük sonrası olduğu için olabilir. Ama bu ay inşallah bebek haberini aliriz
Ama dün yaptığım test silikti akıntıdan 1 gün sonra yaptığım testler pozitif oluyo genellikle demekki bu catlayacağının habercisi inş hayyıırlısı ile hamile kalırız çok istiyorumHc
Mrb seni yanıltmak istemem ama yumurtlama oluyor zaten yumurtlama bitince akinti sona eriyor bugün Şansın var hamile kalmak için. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
İnşallah güzel haberlerini duyarız. akinti başladı test yaptım ilk testte çift çizgiyi yakaladim. İnşallah yakalrsin doğru zamanı ve hamileyim haberini verirsin. Ama akinti tamamiyle sona erdiğinde devam etmediğinde yumurtlama bitiyor die okudum ben yanılıyor da olabilirim.Ama dün yaptığım test silikti akıntıdan 1 gün sonra yaptığım testler pozitif oluyo genellikle demekki bu catlayacağının habercisi inş hayyıırlısı ile hamile kalırız çok istiyorum
Valla dört gözle bekliyorum naptınız acaba test işiniHAYIR CANIM BENİM İŞTEYİM 6 BUÇUK GİBİ YAPCAM ÇIKMAZSA BİDE SABAH YAPCAM
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahinsallahh canim isteyennn herkese hemennn nasip olsun insallah♡
merhabaaa pko ile insulin direnci alakasi olupta glifor kullananlar varmis bu konuda bilgin var mi acaba.ben oncesinde kullandim ama hamilelikte dusugu engelliyormus dogru mu kiKızlar merhaba , bir sorum olacak şimdi ben pkoluyum çok düzenli olmasa da adet olabiliyorum. Ekim ayında hamile olduğumu öğrendim 6, hafta düşükle sonuclandı adet oldum düşük sonrasu yaklaşık 40 gün sınra hastalandım. Bugun adetimin 15. Günü yumurta akı kıvam geldi ıvulasyon testim dün silikti bugun de nobetteyim sabah cıkıcam. Şimdi yumurta catlamaya basladığının mı habercisi yoksa yumurtlamanın sona erdiğinin mi ? Bakalım kit yanıma getirdim nobette müsait olunca yapacağım. 3 gün nöbet iznim var değerlendireceğim inş. Rabbim kimsenin göbişini boş bırakmasın
amin insallahhh canim cok sagolHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
ayyy hafdiiiii gozunaydinnn ayniyizzz:) hissetmistim zaten:) insallahhhh saglikla kucagina alllllllllllll canimmmmmmAskolarr hamileyimmm 5 haftalikk... Ovulasyon testi gebeligi gosteriyor regli gunumde uc gun dedigm gbi yaptim testi hep koyuydu idrar testi yaptm hemn ckti kan testinde de bgn 148 ckti allah isteyen herkese nasp etsinn
cokkkk mutlu oldummmmm♡ben de doktor gittim bugun saglikli artiyot dedi cok sevindim 2gun gecikmem 138 cikmis.Allahhh tum isteyenlere versinnnn.... gelsin hamislerrrr bebisler:)Askolarr hamileyimmm 5 haftalikk... Ovulasyon testi gebeligi gosteriyor regli gunumde uc gun dedigm gbi yaptim testi hep koyuydu idrar testi yaptm hemn ckti kan testinde de bgn 148 ckti allah isteyen herkese nasp etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?