- 23 Temmuz 2016
- 164
- 103
- 53
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.821
hakkında hayırlısı olur inşallah en büyük hazinemiz sabrımız kızlar bende bekliyorum bakalım şafak 2 olmadı tekrar dene diycezmerhaba;
düzenli olarak her gün test yaptım ancak ikinci çizgiyi 23. günüm olmasına rağmen göremedim, ayrı iki marka test kullandım hatta bir birinden bi birinden yaptım, yanılma olmasın diye, maaselef ikinci çizgiyi görmek nasip olmadı ,yumurta takibi yaptırmaya karar verdim, inşallah hayırlısı olur.
Cnm resmi cekip atsana bizeAz önce bi test yaptım ikinci çizgi resmen hayalet ama var acaba lar beynimi kemiryoumutlanmak istemiyorum dua bekliyorum lütfen
Cnm ovulasyon testti yumurtanin catladigini gosteriyor eger yumurtlama sorunun varsa hic bekleme dr git bende de varsi bu ay kilomen kullandim dr gozetimi altinda 4 tane yumurtam olustu catlama iynesi oldum birliktelik oldu bakalim nasibimizdr varsa gelir ins bebegimArkadaşlar benim yumurtamda çatlama sorunu var. Ben şimdi ovulasyon testi yaptığımda yumurtamin çatlayıp catlamadigini anlar miyim. Kafam çok karıştı çift çizgi yoksa yumurtanın büyüdüğünü mu gösterir.
Nolur yardımcı olun 2 yıldır istiyoruz ama bi kez kimyasal gebelik geçirdim bi türlü hamile kalamıyorum.
Eğer yumurtanın çatlamasıni gösteriyorsa bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum
Cnm resmi cekip atsana bize
Canim bender senin gibi düzenli adet görenlerdenim vajina akışını takip et gouslerindeki ağrıyı takip et ve diger günler yumurtlama ihtimali genelde adet düzeni olmayarda bende kullanıyorum ve ben ilk teste hep çift cizgiyi yapamiyorum umarım hamile kalırsın bol sansMerhaba hanımlar, biz de eşimle yeni yeni bebek istemeye başladık. Dolayısıyla yumurtlama testidir, ovulasyondur yeni yeni alışıyorum bu terimlere. Neyse bir sorum olacak benim. Şimdi ayın 13ünde adet oldum, takvim usulüne göre ayın 28inde yumurtlama günümmüş. Ama ben ovulasyon testleri aldım işimi garantiye alayım diye ve internette teste başlama günüm adetimin başladığı günden sonraki 12. gün diye gösteriyor. Ama sorum şu ki acaba ben atıyorum adet günümden 8 gün sonra veya 20 gün sonra yumurtlayamaz mıyım? Yani bu kadar kesin mi o tarihlerde yumurtlayacağım? Adetim düzenli ve günü kaçırmak istemiyorum dolayısıyla. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Canim benim de LH çift çizgi senin sonucu yazarmisin benim daha 7 gün var renklimeSimdi yaptigim test. Kizlaraninda cif cizgi cikti
Ben hep çift çizgiyi yakaliyorum yanlış yazmisimCanim bender senin gibi düzenli adet görenlerdenim vajina akışını takip et gouslerindeki ağrıyı takip et ve diger günler yumurtlama ihtimali genelde adet düzeni olmayarda bende kullanıyorum ve ben ilk teste hep çift cizgiyi yapamiyorum umarım hamile kalırsın bol sans
Cnm dr konustum ben en az catlama iynesinde 12 gun sonra test yapacakmisim eger istersem ovu testti simdi gebelik testti bile yapsan cif cizgi cikar bosuna ovulasyon testti yapma dedi hep cif cikacak dedi catlama iynesinden dolayi ben cuma gunu vuruldum iyneyi ins guzel haberleraliriz cnm test yapip kafani karistirmsCanim benim de LH çift çizgi senin sonucu yazarmisin benim daha 7 gün var renklime
Rabbim büyük inşallah bu ay hamile haberi ni alırız sonucu da yaz ki okuyanlar a bebek isteyenlere umut olsun Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın senin için dua edecem insalalh sonuç pozitif olurCnm dr konustum ben en az catlama iynesinde 12 gun sonra test yapacakmisim eger istersem ovu testti simdi gebelik testti bile yapsan cif cizgi cikar bosuna ovulasyon testti yapma dedi hep cif cikacak dedi catlama iynesinden dolayi ben cuma gunu vuruldum iyneyi ins guzel haberleraliriz cnm test yapip kafani karistirms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?