Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hakkında hayırlısı olur inşallah en büyük hazinemiz sabrımız kızlar bende bekliyorum bakalım şafak 2 olmadı tekrar dene diycez

Adetim hep düzensiz 34/36 günde bir oluyorum.Geçen ay acaba hamile miyim diye testlerimi yaptırdim sonuç negatif. 47 günün sonunda adet oldum. Şimdi ben de evde yapılan testlerden aldım. Bakalım biz de çizgiyi görebilecek miyiz.

Arkadaşlar benim yumurtamda çatlama sorunu var. Ben şimdi ovulasyon testi yaptığımda yumurtamin çatlayıp catlamadigini anlar miyim. Kafam çok karıştı çift çizgi yoksa yumurtanın büyüdüğünü mu gösterir.

Nolur yardımcı olun 2 yıldır istiyoruz ama bi kez kimyasal gebelik geçirdim bi türlü hamile kalamıyorum.

Eğer yumurtanın çatlamasıni gösteriyorsa bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum

Cnm ovulasyon testti yumurtanin catladigini gosteriyor eger yumurtlama sorunun varsa hic bekleme dr git bende de varsi bu ay kilomen kullandim dr gozetimi altinda 4 tane yumurtam olustu catlama iynesi oldum birliktelik oldu bakalim nasibimizdr varsa gelir ins bebegim

Cnm ben cizgiyi resmi acar acmaz gordum valla adet gunun gectimi ne kadar var kesin gec dollenme falan var bir iki gun icinde gene yap cnm kan testtide ver bence varrr ayy allahim ins guzel haberlerle gelirsin cnm

Sadece umut cnm hic bir belirtin varmi ayy kurban oldugim allahim bizide sevindirsin cuma xatlama iynesi yaptirdim hala karnim balon gibi gerci umudum yok ama mevlam buyuk rabbim canimiza can katsin ins

Canim bender senin gibi düzenli adet görenlerdenim vajina akışını takip et gouslerindeki ağrıyı takip et ve diger günler yumurtlama ihtimali genelde adet düzeni olmayarda bende kullanıyorum ve ben ilk teste hep çift cizgiyi yapamiyorum umarım hamile kalırsın bol sans

Ben hep çift çizgiyi yakaliyorum yanlış yazmisim

Bende önce soğan suyu içtim içim temizlensin die sonra adet başlangıcı bal tarcin corek otu tüketim biri burdan tavsiye etmişti suan ovulosyon sonrası hiç kesilmeyen çift taraflı gous ağrısı yaşıyorum sizliyor sanki kasımda hafif sizliyor belimde çok agriyor eğilemiyorum. Bugün LH yaptım ikiside aynı koyulukta gebelik testi yaptım kiz arkadsim hayalet çizgiyi gördü ben görmedim adetime yedi gün var benim gibi olanlar yardımcı olabilir mi

Canim benim de LH çift çizgi senin sonucu yazarmisin benim daha 7 gün var renklime
Cnm dr konustum ben en az catlama iynesinde 12 gun sonra test yapacakmisim eger istersem ovu testti simdi gebelik testti bile yapsan cif cizgi cikar bosuna ovulasyon testti yapma dedi hep cif cikacak dedi catlama iynesinden dolayi ben cuma gunu vuruldum iyneyi ins guzel haberleraliriz cnm test yapip kafani karistirms

Rabbim büyük inşallah bu ay hamile haberi ni alırız sonucu da yaz ki okuyanlar a bebek isteyenlere umut olsun Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın senin için dua edecem insalalh sonuç pozitif olur

Günaydın kafam karıştı bu gebelik mi gebelik ise kaç gün gecikmeli ve yine gebelik ise hayırlı uğurlu olsun rabbim bizede nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…