Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kiz arkadsim 5 haftalik hamile beni bilmiyorum paylaşmak istedim

Zaten bu ay corek otu bal tarcin yedim ama yumurtam nerde ozaman gecmi olacak acaba

Zaten bu ay corek otu bal tarcin yedim ama yumurtam nerde ozaman gecmi olacak acaba
Canim kaç günde adet görüyorsun düzenli mi düzensiz mi eğer düzensiz ise adet bitimi sonrası testte baslayacakmisin ben ovulosyon hesaplayica hesapliyorum ama o hesabın bigün öncesi yakalıyorum bigün sonrası siliklesiyor

Tatlım ben 28 gunde bir oluyorum ve 4 gundur 1 gun arayla test yaptim 1 haftada ama yok sat 12 ocak duzenli adetlerim silik hep testler zaten gidincede dogrulandi dr a yumurtlamamisim

Tatlım ben 28 gunde bir oluyorum ve 4 gundur 1 gun arayla test yaptim 1 haftada ama yok sat 12 ocak duzenli adetlerim silik hep testler zaten gidincede dogrulandi dr a yumurtlamamisim
Tedavi olacaksın yumurta geliştirmek için ilaç kullanacaksın senin için dua edecem insalalh güzel sonuçlarını duyariz

Tedavi olacaksın yumurta geliştirmek için ilaç kullanacaksın senin için dua edecem insalalh güzel sonuçlarını duyariz
Banada bu ay doktr yumurtalarn gelismemis yeteri kadr dedi klomen kullanmistm bide. Ama 17. Gnu doktra tekrr gtti 1 yumurta vardi 20 mm boyutunda.

Tamam canım yarın yapayım bakalım ne çıkacak sana resim atarım bende hiçbir belirtı yön sıfır sıfır

Bendeki belirti de erken pskolojik mi die düşünmeye başladım ama lh işte güveniyor acaba diyorum sabah sonucu bekliyorum hayırlı haber vermek nasip olsun insallh
Valla bende hiç yok dur bakalım yarın lh yapayım ne çıkacak merak ediyorum şans yok bende ama belli mi olur bekleyelim bat 1 subat

Bendeki belirti de erken pskolojik mi die düşünmeye başladım ama lh işte güveniyor acaba diyorum sabah sonucu bekliyorum hayırlı haber vermek nasip olsun insallh

Benim de 7 gün var ov. Testi yaptım senin için ama t hiç yok hatta t nin olmadığı ilk testim bu :) hatta yanlışlıkla hcg mi yaptım dedim

Benim de 7 gün var ov. Testi yaptım senin için ama t hiç yok hatta t nin olmadığı ilk testim bu :) hatta yanlışlıkla hcg mi yaptım dedim
Canimmm çok tskkur ederim allah ragzi olsun Rabbim kucagumizi doldursun hayırlısı ne dusunecem imi ne hisedecegimi bilemedim karıştım valla bu ikinci yumurtlama olamaz heralde..

Kızlar birşey sorucam, bugün adetimin 12.günü, iki gün önce telefonumda ki yumurtlama uygulamasına göre yumurtlama haftama başladım güya ikş gğn sonra yumurtlama günüm. Ama bir haftadır ovulasyon testi yapıyorum hala tek çizgi normal mi sizce bu? Adetim düzenli bu iki güne yumurtlamam lazım ama silik çizgi çıkması gerekmez miydi bugünlerde? Kaç gün önce ikinci çizgi çıkmaya başlıyor sizde? Korkmaya başladım yumurtlamıyor muyum diye =/

Mrb canım panik yapama mesala 28 günde adet goren biri için 12 diyor ama 13 günü de cikmadi ise benim cikmamisti ve kaçırdım die düşünürken 14.gün iki kopkoyu çizgiyi yakaladim ama çift çizgiyi yskaladigin günün ertesi gününü muhakak degerlendir çift çizgi yola cikacaganin habercisiymis panik yapma kötü düşünme

İçimi rahatlattın canım ya çok sağolasın.. İlk defa bu ay yapıyorum ovulasyon testini hesapladığım gün geldi dayandı hala çizgi yok korkuyordum. Bakalım bikaç gün içinde çizgi oluşması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…