- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.901
Canim diğer çizgi ile ayni koyulata ama bat 31 ocak 6 gun var gebelik negatif. Sen yaptın mi ovulosyon
Evt cnm en sagdaki eveligun sabah sonraki aksam. 3. Ve 4. Siradaki dun sabah aksam. En soldakide bu sabaha ait
Koyu ciktigi gun yani pazartesi iliski oldu ama dun olmadi malesf bugun olucak bide insallaj gec kalmamisimdir.Testlerine göre çatlama olmuş son 2 testin silik değerlendirebildin mi?
Eminim çünkü üç aydır aynı dönemde yakalıyorum zaten ayıptır söylemesi akintidan flan anlıyorum. Birde silik çizgi ovulosyonda normal ama aynı çizgide yakalamış olamam kafamı karıştırdı bide burda bir hafta önce lh yapıp sonra saat günü gebeliğin öğrenen çok kişi var. Çok stersliyim zaman geçmiyor rabbim isteyen herkesin kucağıni doldursun.Ben ovülasyonla takip ettim 13. gün piki yakaladım 14. gün silindi. Ama ben pkoluyum benim zaten hep çift çizgi çıkıyor t ler silik olsada var hep. Sen eğer eminsen ov. nu yakaladığına tekrar yumurtluyor olamazsın.
Koyu ciktigi gun yani pazartesi iliski oldu ama dun olmadi malesf bugun olucak bide insallaj gec kalmamisimdir.
Eminim çünkü üç aydır aynı dönemde yakalıyorum zaten ayıptır söylemesi akintidan flan anlıyorum. Birde silik çizgi ovulosyonda normal ama aynı çizgide yakalamış olamam kafamı karıştırdı bide burda bir hafta önce lh yapıp sonra saat günü gebeliğin öğrenen çok kişi var. Çok stersliyim zaman geçmiyor rabbim isteyen herkesin kucağıni doldursun.
Canim ben bir çok sayfada okudum diyor ki lh cift çizgiyi gösterdiği gün yumurtlama olacagini gösterir yani yumurtlama yola çıkıyor dio yani testin pozitif gösterdiği günün ertesi gününü muhakak degerlendirKoyu ciktigi gun yani pazartesi iliski oldu ama dun olmadi malesf bugun olucak bide insallaj gec kalmamisimdir.
Cok sagl cnm yardmci oldgn icn ben 11 aydr gebelik istiyrm olmuyo 3 ay klomen kullandm catlatma ignesyle brlkte olmadi bu ayda kullandm doktr yumrtalar gelismems dedi adetin 17. Gnu tekrr gttm doktra yumurta 20 mm olms o gun eve gelnce ovu yaptm iste pozitftiKoyu çıkması yumurtlamanın 24-36 saat içerisinde gerçekleşeceğini gösteriyor. Endişe etme günlerin gayet güzel bugünü hatta yarını da değerlendirirsen süper olur
Merhaba arkadaşlar ben hamile kalmak istiyorum 7 aylik evliyim fakat olmuyor bende ovülasyon testi aldim adetimin 14. Gunu fakat 4 gundur yapiyorum pozitif cikmadi bugun dr a gittim yumurta falan yok ya yarın yumurtlarsin yada sonra yani daha yumurtlama olmamis bende cok istedigim icin klomen verdi adet olunca baslayacagim birde benim onceden yumurta kivaminda akintim olurdu simdi oda yok kafam karisiyor ama adetlerimde duzenli adet oluyorsam yumurtluyorum demek degilmibana bir yardimci olun
testini paylaşır mısın canım
testini paylaşır mısın canım
Yani suan hazirda bir yunurta yok adetimin 14. Gunu normalde 28 gunde adet oluyorsam yunurta olusmasi gerekmezmi hormonlar normal tsh sadece 4 cikti onada.ilac verdi 1 olmasi gerekmis oda 2 ye dustu
Yani suan hazirda bir yunurta yok adetimin 14. Gunu normalde 28 gunde adet oluyorsam yunurta olusmasi gerekmezmi hormonlar normal tsh sadece 4 cikti onada.ilac verdi 1 olmasi gerekmis oda 2 ye dustu
Canim ben başka test alamam çeşit yok anlatamam da çünkü yurt disindayim yeni geldiğim için dil bilmiyorum bunları bile çat pat fransizcamla zor anlatyiHadi inşallah burda bir çok kişinin ov. testleriyle hamileliğini öğrendiğini okudum canım. İstersen prodiktörün erken gebelik testinden yap 6 gün öncesine kadar olanı çıkmış. Yada sabırla bir kaç gün daha bekle. Hayırlı haberlerini alırız inşallah :)
Koyu çıkması yumurtlamanın 24-36 saat içerisinde gerçekleşeceğini gösteriyor. Endişe etme günlerin gayet güzel bugünü hatta yarını da değerlendirirsen süper olur
Canim burdan birisi bal tarcin corek otu karisimi önerdi kiz arkadsimla biz yaptık yemeye başladık onda çikolata kisti vardı önce soğan suyu ictik sonra bu karışmıyorum yemeye başladık ve incir yigecek Karışma destek verdik istersen dene belki faydası olurHic yoktu cnm bisey demedi benimde yasim 35 artik istiyorum cok banada yardimci olun kasiklarimda batma var atesim yuksek 2 ay once sogan kuru denedim olmuyor iste
Sagl cnm koyu cktigi gun iliski oldu pazartesi gnu. Dun test silindi ama iliski olmadi malesf bide bugn oluck.Canim ben bir çok sayfada okudum diyor ki lh cift çizgiyi gösterdiği gün yumurtlama olacagini gösterir yani yumurtlama yola çıkıyor dio yani testin pozitif gösterdiği günün ertesi gününü muhakak degerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?