- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.941
Ben 4 gündür yapıyorum ilk başta tek çizgi sonra baktığımda silik ikinci çizgi oluşuyor niye acaba ?
Günaydın kızlar BAT a son 6 zaman geçmek bilmiyor
Benim muamma kasım 26 gün aralık 33 gün... bakalım bu ay kaçıncı gün gelecek :)
ayyy gelmesin zaten amaç o :) dua edelim bebişler gelsin :)
İnşallah canımm aminn :)
Tamam canım yarın yapayım bakalım ne çıkacak sana resim atarım bende hiçbir belirtı yön sıfır sıfır
selam canım A Aynurmelek son lh testimi hem kendi merakım hem senin isteğin için az önce yaptım ve sonuç resimde ki gibi hayalet bir çizgiEki Görüntüle 1944608
Aynen benimki de böyle çıktı
aman bende şans olaydı zaten erkek olurdum inan ki....
Ben LH ile değerlendirmenin çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum canım. Tamam bu testle önceden öğrenenler var fakat hamile kalanlarda da negatif çıkanlar var. LH yumurta ve kist oluşumunda pozitif çıkıyor. Kafa karıştırmaya lüzum yok biz bat ı bekleyelim :)
tabi haklısın da ümit işte sende var mı bi belirti benim sadece kasıklarımda bi baskı hissi var sanki adet ağrısı olacak ama olmuyor gibi başka da bir şey yok oda adet belirtisi zaten
Yok canım herhangi bir belirti hissetmiyorum. Göğüs ucunda sızlama var ama o da klomenden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Ayrıca ısı takibi yapıyorum onunla da takip ediyorum canım.
Canim cok tskkur ederim allah ragzi olsun Allah gonlumuze göre versin 5 gün kaldı bakalım sonuç ne olacak yinede ümitsizliğe kapilma tekrar çOK tskkur ederimselam canım A Aynurmelek son lh testimi hem kendi merakım hem senin isteğin için az önce yaptım ve sonuç resimde ki gibi hayalet bir çizgiEki Görüntüle 1944608
Canim cok tskkur ederim allah ragzi olsun Allah gonlumuze göre versin 5 gün kaldı bakalım sonuç ne olacak yinede ümitsizliğe kapilma tekrar çOK tskkur ederim
Yapmadım dün yaptım gebelik testi negatfti bende bugün yapmadım kaldı 5 dedim bekleyim die dusundum eder beşinci gün inşallah beklenen olmaz yaparım. Yoksada umidimiz Şubat artık ilk gün bi deprosyona girip çıkıyorum ama Allah hepimize hayırlı vakitte sağlıklı sihatli hayırlı ömrü çok uzun evlatlar nasip etsinne demek canım benim yaaa benimde merakım vardı zaten bu arada sen yaptın mı bi daha test ....
Yapmadım dün yaptım gebelik testi negatfti bende bugün yapmadım kaldı 5 dedim bekleyim die dusundum eder beşinci gün inşallah beklenen olmaz yaparım. Yoksada umidimiz Şubat artık ilk gün bi deprosyona girip çıkıyorum ama Allah hepimize hayırlı vakitte sağlıklı sihatli hayırlı ömrü çok uzun evlatlar nasip etsin
Rabbim hayırlısı ni versin insalalh güzel haberlerini alırız... Bebis haberini duyarım insalhhhhhhhhhamin canım yaaa benimde tek umudum 18'inde ki silikleşme ve o gün kü ilişki
Rabbim hayırlısı ni versin insalalh güzel haberlerini alırız... Bebis haberini duyarım insalhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?