Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bu akşam ve yarın mutlaka değerlendir imkan olursa yarından sonra da garanti olsun :)
Bu aksamı değerlendireceğim nasipse de yarın 24 saat nobetim var ancak cuma aksamını değerlendirebilirim.bakalım hayırlısı allahtan :) tesekkür ettim

Kizlar mrb bende 3 gundur bu testleri tekrarliyorm en soldakini bugun yaptim bu testleride yorumlayablirmisinz acaba ?

ayy nasıl yaa çok sevindim hayırlı olsun anlatırmısın ne zaman yaptın test nasıl çıktı hangi gün ilişki yaşadın burdakilere hem moral olur hem yol gösterir :)
Adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım testi 6 gün sonra gülen yüz gördüm akşam tekrardan yaptım hala vardı gülen yüz o günleri degerlendirdik normalde dün hasta olmam gerekiyordu test yapmak istemiyodum çünkü sürekli negatif görmek moralimi bozuyodu zaten kasik agrilarim vardı ara ara geliyodu yinede yaptım positif cikti emin olmak için 3 tane yaptım 3 tane side positif gösterdi doktordan randevu alacam şimdi inşallah Allahın sizlerde nasip eder

benim 14. gün 17 ocak yani çift çizgi idi 15.gün 18 ocak silinmiş idi o 2 gün değerlendirdik şimdi bat a 7 gün var ama hiç belirti yok umudumda yok açıkcası bu ay yine fos sanırım

benim 14. gün 17 ocak yani çift çizgi idi 15.gün 18 ocak silinmiş idi o 2 gün değerlendirdik şimdi bat a 7 gün var ama hiç belirti yok umudumda yok açıkcası bu ay yine fos sanırım
Allah'tan umut kesilmez bendede hiç hiç belirti yoktu gerçekten umudunu yitirme geceleri uyuyamiyodum düşünmekten ama günü vakti gelince oluyor canim

Gayet güzel günleri değerlendirmişsin neden bu kadar umutsuz bakıyorsun ki?

Çok sevindim sağlıcakla ku

Allah'tan umut kesilmez bendede hiç hiç belirti yoktu gerçekten umudunu yitirme geceleri uyuyamiyodum düşünmekten ama günü vakti gelince oluyor canim
Çok yoruldum yaa 9 yıllık evliyim ben geçen sene bi bebek kaybettim bu yüzden sabrımda az kaldı moralimde.....

birde geçen sene ki kaybettiğim bebekte hamile olduğumu bilmiyorsum ama belirtileri vardı kasık batmaları göğüs ucu hassasiyeti kalp çarpıntısı gibi ama bunda hiçbirşey yok...... adetime 7 gün var.....
Mrb canım benim de 17 ocak ovulosyonu yakaladım benimde 6 gun var dün LH yaptım çift çizgi vardı gebelik yaptım negatif 10 gündür iki gousumde sizliyor ara ara kasik agrisi var. LH varsa yaprmisin senin ne çıkıyor

LH da koyu çift çizgiyi yakalayanlar gebelik testinde pozitifi gördüklerini söylüyorlar canım. Senin çizgin silik mi?

LH da koyu çift çizgiyi yakalayanlar gebelik testinde pozitifi gördüklerini söylüyorlar canım. Senin çizgin silik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…