- 26 Kasım 2015
- 530
- 333
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.881
Bu aksamı değerlendireceğim nasipse de yarın 24 saat nobetim var ancak cuma aksamını değerlendirebilirim.bakalım hayırlısı allahtan :) tesekkür ettimbu akşam ve yarın mutlaka değerlendir imkan olursa yarından sonra da garanti olsun :)
hayırlısı olsun inşallah :)Bu aksamı değerlendireceğim nasipse de yarın 24 saat nobetim var ancak cuma aksamını değerlendirebilirim.bakalım hayırlısı allahtan :) tesekkür ettim
Adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım testi 6 gün sonra gülen yüz gördüm akşam tekrardan yaptım hala vardı gülen yüz o günleri degerlendirdik normalde dün hasta olmam gerekiyordu test yapmak istemiyodum çünkü sürekli negatif görmek moralimi bozuyodu zaten kasik agrilarim vardı ara ara geliyodu yinede yaptım positif cikti emin olmak için 3 tane yaptım 3 tane side positif gösterdi doktordan randevu alacam şimdi inşallah Allahın sizlerde nasip ederayy nasıl yaa çok sevindim hayırlı olsun anlatırmısın ne zaman yaptın test nasıl çıktı hangi gün ilişki yaşadın burdakilere hem moral olur hem yol gösterir :)
Adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım testi 6 gün sonra gülen yüz gördüm akşam tekrardan yaptım hala vardı gülen yüz o günleri degerlendirdik normalde dün hasta olmam gerekiyordu test yapmak istemiyodum çünkü sürekli negatif görmek moralimi bozuyodu zaten kasik agrilarim vardı ara ara geliyodu yinede yaptım positif cikti emin olmak için 3 tane yaptım 3 tane side positif gösterdi doktordan randevu alacam şimdi inşallah Allahın sizlerde nasip eder
Allah'tan umut kesilmez bendede hiç hiç belirti yoktu gerçekten umudunu yitirme geceleri uyuyamiyodum düşünmekten ama günü vakti gelince oluyor canimbenim 14. gün 17 ocak yani çift çizgi idi 15.gün 18 ocak silinmiş idi o 2 gün değerlendirdik şimdi bat a 7 gün var ama hiç belirti yok umudumda yok açıkcası bu ay yine fos sanırım
benim 14. gün 17 ocak yani çift çizgi idi 15.gün 18 ocak silinmiş idi o 2 gün değerlendirdik şimdi bat a 7 gün var ama hiç belirti yok umudumda yok açıkcası bu ay yine fos sanırım
Çok sevindim sağlıcakla kuAdetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım testi 6 gün sonra gülen yüz gördüm akşam tekrardan yaptım hala vardı gülen yüz o günleri degerlendirdik normalde dün hasta olmam gerekiyordu test yapmak istemiyodum çünkü sürekli negatif görmek moralimi bozuyodu zaten kasik agrilarim vardı ara ara geliyodu yinede yaptım positif cikti emin olmak için 3 tane yaptım 3 tane side positif gösterdi doktordan randevu alacam şimdi inşallah Allahın sizlerde nasip eder
Çok yoruldum yaa 9 yıllık evliyim ben geçen sene bi bebek kaybettim bu yüzden sabrımda az kaldı moralimde.....Allah'tan umut kesilmez bendede hiç hiç belirti yoktu gerçekten umudunu yitirme geceleri uyuyamiyodum düşünmekten ama günü vakti gelince oluyor canim
ne bileyim hep hüsran olunca umutsuz bakıyorumGayet güzel günleri değerlendirmişsin neden bu kadar umutsuz bakıyorsun ki?
ne bileyim hep hüsran olunca umutsuz bakıyorummoralim sıfır....
Gayet güzel günleri değerlendirmişsin neden bu kadar umutsuz bakıyorsun ki?
Moral bozmak yokDaha bat a da var hatta bende 18-19 u değerlendirdim. Beraber bekleyelim
Mrb canım benim de 17 ocak ovulosyonu yakaladım benimde 6 gun var dün LH yaptım çift çizgi vardı gebelik yaptım negatif 10 gündür iki gousumde sizliyor ara ara kasik agrisi var. LH varsa yaprmisin senin ne çıkıyorbirde geçen sene ki kaybettiğim bebekte hamile olduğumu bilmiyorsum ama belirtileri vardı kasık batmaları göğüs ucu hassasiyeti kalp çarpıntısı gibi ama bunda hiçbirşey yok...... adetime 7 gün var.....
Mrb canım benim de 17 ocak ovulosyonu yakaladım benimde 6 gun var dün LH yaptım çift çizgi vardı gebelik yaptım negatif 10 gündür iki gousumde sizliyor ara ara kasik agrisi var. LH varsa yaprmisin senin ne çıkıyor
Mrb canım benim de 17 ocak ovulosyonu yakaladım benimde 6 gun var dün LH yaptım çift çizgi vardı gebelik yaptım negatif 10 gündür iki gousumde sizliyor ara ara kasik agrisi var. LH varsa yaprmisin senin ne çıkıyor
Canim diğer çizgi ile ayni koyulata ama bat 31 ocak 6 gun var gebelik negatif. Sen yaptın mi ovulosyonLH da koyu çift çizgiyi yakalayanlar gebelik testinde pozitifi gördüklerini söylüyorlar canım. Senin çizgin silik mi?
Evt cnm en sagdaki eveligun sabah sonraki aksam. 3. Ve 4. Siradaki dun sabah aksam. En soldakide bu sabaha aitÜzerinde günler yazmıyor ama en soldaki bugün ise bir öncekinde silinme olmuş. soldan ikinci düne mi ait?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?