Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

o iğnede HCG olduğunu duymuştum canım dr.unu arayabiliyorsan danış istersen
Cnm dr bana adetin gectiginde gel dedi yani adet olmazsan yada kan testti yaptir dedi ben oylesine yaptim zaten iynedendir kesin ama iste insan umut etmek istiyor ufacik bir seyden

Cnm dr bana adetin gectiginde gel dedi yani adet olmazsan yada kan testti yaptir dedi ben oylesine yaptim zaten iynedendir kesin ama iste insan umut etmek istiyor ufacik bir seyden

Sen çok gerildin ama ya yapma böyle azıcık sabır bak neler yaptın yumurtalarında gayet güzel gelişmiş birazcık rahatla da negatifleri çekme üzerine.. hadi oyalanacak bişeyler bul biraz topikten de uzaklaş olur mu?

elimde değil cnm valla dedigin gibi cok stres yaptim malesef olacaksada olmiycak kanim cekiliyor resmen

Canim bütün herkeste belirti olacak die bişey yok bende bekliyorum 5 gün var benimde rabbim çok büyük olmasa bile umidimiz şubatta geri başlayacak lütfen kendini üzme ve güzel düşün güzel olsun

Canim bütün herkeste belirti olacak die bişey yok bende bekliyorum 5 gün var benimde rabbim çok büyük olmasa bile umidimiz şubatta geri başlayacak lütfen kendini üzme ve güzel düşün güzel olsun
Beraber mi test yapicaz ins sonuclar pozitif olur cnm ne diyim deli gibi belim ve kasiklarim agriyor belki bir umut bir sey vardir die agri kesicide alamiyorum bakalim ne olacak

Ha bu arada benimde beş gün var içim titriyor resmen normalde de
Beraber mi test yapicaz ins sonuclar pozitif olur cnm ne diyim deli gibi belim ve kasiklarim agriyor belki bir umut bir sey vardir die agri kesicide alamiyorum bakalim ne olacak
Alma canım sabret bat 31 ocak benim bekliyorum heyacan ve korkuyla kendimi dinlememeye özen gösteriyorum bende de var üç gündür içim den gelen bi usume var ama bugun o usume biraz daha azaldı insalalh güzel haberini duyarım rabbim yardımcımız olsun

Hanımlar merhaba, bugün de ovulasyon testi yaptım çok şükür sonunda çok silikte olsa çizgi gördüm yarın mı şimdi ilişkiye girmemiz gerekiyor yoksa çizginin koyulaşmasını mı beklemeliyim?

Valla cnm resmen yorgan battaniyeyle dolaniyorum acayip bir sey karin agrin varmi cnm karnim belim cok agriyor birde hep kendimi islak issediyorum goguslerimde anlam veremedigim bir agri ama değişik beyaz pürüzsuz bir akinti geliyor krem gibi kistim yada mantar heranki bir seyim yoktu şükür bakalim bekliyoruz benimde 31 ocak cnm hayirli sonuclar aliriz ins

Hanımlar merhaba, bugün de ovulasyon testi yaptım çok şükür sonunda çok silikte olsa çizgi gördüm yarın mı şimdi ilişkiye girmemiz gerekiyor yoksa çizginin koyulaşmasını mı beklemeliyim?
Cnm iki cizgide ayni koyulukta olacak devam et test yapmaya ins çabuk. Görürsün çif çizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…