- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #51.001
Ay ins canim rabbim ne olur olsub artik hayırlısıylaAynen canım çizgi var ama hayırlısı insalalh bebis habercisidir
Valla cnm resmen yorgan battaniyeyle dolaniyorum acayip bir sey karin agrin varmi cnm karnim belim cok agriyor birde hep kendimi islak issediyorum goguslerimde anlam veremedigim bir agri ama değişik beyaz pürüzsuz bir akinti geliyor krem gibi kistim yada mantar heranki bir seyim yoktu şükür bakalim bekliyoruz benimde 31 ocak cnm hayirli sonuclar aliriz ins
Canim resmen beni anlatmışin bide ayiptir söylemesi özel bölgede ara ara sizlama var. Birde benim de renklim yaklasinca tek taraflı gous agrisi yaşardim ama bu defa ikiside sizliyor bende de var islaklik belim eğilince ağrıyor. Hayırlısi okudum kadariyla herkesi ateş başarmış bende her ay terliyordum bu ayda Üşüyorum hayırlar olsun insalalh 31 de yada birinde hersey belli olacak haberdar et benide.
Tmm cnm benim haber ederim bu saatte tikindim iyice nasil uyuycam bilmiyor um bu ay hormon ilaci aldigimdan mi ne hic doymuyorum yaCanim resmen beni anlatmışin bide ayiptir söylemesi özel bölgede ara ara sizlama var. Birde benim de renklim yaklasinca tek taraflı gous agrisi yaşardim ama bu defa ikiside sizliyor bende de var islaklik belim eğilince ağrıyor. Hayırlısi okudum kadariyla herkesi ateş başarmış bende her ay terliyordum bu ayda Üşüyorum hayırlar olsun insalalh 31 de yada birinde hersey belli olacak haberdar et benide.
Ins cnm seni bilmem ama ben hep adetimde usurum cnm umut yok icimde hic eylulde hamile kaldim daha dogrusu bilmiyordum hamile oldugumu 19 agustosta adet oldum 14 eylulde hamile oldugumu öğrendim 6 haftalik ondaki beirtim afedersin esim bana hep ates gibisin ne kadar sicaksin tenin tenimi yakiyor derdi yani misal gece uyudugumda elim yada ayagim bir yerine gelse bana bu ne sicaklik derdi soba gibisin diyordu ilkkez basima boyle bir sey gelmisti isin tuaf tarafi ben o sicakligi hic hissetmiyordum sonra 8 eylulde kanamam oldu dedim adet oldum iki gin sürdü ve azimda aci bir tat vardi göğüslerim karincalaniyordu ama aci yoktu ve sol kasigim cok agriyordu damar gibi atiyordu ben tabi hamile oldugumu bilmiyorum deprosyon ilaclari kullandim birde filmfalan cekildim gebe oldumu ogrendigimde sevinemedim bile kurtaj olmak zorunda kaldim simdi cok pismanim keske dr dinlemeseydim allaha siginip dogursaydimHerkesi ateş basmazmis usuyenler de oluyormuş biz insalalh usuyenlerdenizdir
Ins cnm seni bilmem ama ben hep adetimde usurum cnm umut yok icimde hic eylulde hamile kaldim daha dogrusu bilmiyordum hamile oldugumu 19 agustosta adet oldum 14 eylulde hamile oldugumu öğrendim 6 haftalik ondaki beirtim afedersin esim bana hep ates gibisin ne kadar sicaksin tenin tenimi yakiyor derdi yani misal gece uyudugumda elim yada ayagim bir yerine gelse bana bu ne sicaklik derdi soba gibisin diyordu ilkkez basima boyle bir sey gelmisti isin tuaf tarafi ben o sicakligi hic hissetmiyordum sonra 8 eylulde kanamam oldu dedim adet oldum iki gin sürdü ve azimda aci bir tat vardi göğüslerim karincalaniyordu ama aci yoktu ve sol kasigim cok agriyordu damar gibi atiyordu ben tabi hamile oldugumu bilmiyorum deprosyon ilaclari kullandim birde filmfalan cekildim gebe oldumu ogrendigimde sevinemedim bile kurtaj olmak zorunda kaldim simdi cok pismanim keske dr dinlemeseydim allaha siginip dogursaydim
Ins Cnm bekleyip gorucez hayirlisiyla:)belki hamilesindir cnm yaaa insüzülme ne olur Rabbim bi bebek daha verecek sana en kısa sürede gör bak :) asıl bende hiçbir belirti yok deli olacam adet olduğum zaman bile daha çok belirti oluru şimdi ne adet belirtisi ne bebek belirtisi yok :)
AHHHHH KEŞKE KEŞKEEEE o kadar çok istiyorum kiIns Cnm bekleyip gorucez hayirlisiyla:)belki hamilesindir cnm yaaa ins
Ins Cnm bekleyip gorucez hayirlisiyla:)belki hamilesindir cnm yaaa ins
Ins benim usume hala devam ediyor gene gömüldüm yataga:)bunun sonu adet kesinAHHHHH KEŞKE KEŞKEEEE o kadar çok istiyorum ki
Ins benim usume hala devam ediyor gene gömüldüm yataga:)bunun sonu adet kesinAHHHHH KEŞKE KEŞKEEEE o kadar çok istiyorum ki
Ins benim usume hala devam ediyor gene gömüldüm yataga:)bunun sonu adet kesin
Valla ben bakaniyorum bile cnm icim gitti gördüm kapattim hemen tvhaberlerde izliyorum millet bebeğini öldürüyor Rabbim vermesin böylesine evlat diye dua edyorum benim bebeğim olsa ayağı taşa değse içim acır millet tövbe tövbe
Ahh keske cnm ins azin bal yesin:)))hiç belli olmaz benim içime bir his var sen bu ay boş değilsin gibi geliyor bana :)
Valla ben bakaniyorum bile cnm icim gitti gördüm kapattim hemen tv
Ahh keske cnm ins azin bal yesin:)))
Sanirim gene adet olucam karnim belim agriyor ve usumeye basladim dundwn bu tarafa catlama iynesinin 7. Gunu bu gun ama acikcasi net bir sekilde umudum yok gecen aydaki gibi butun belirtiler basladi ilacimin bitmesine aten 2 gun kaldi gebelik olusmazsa ilactan uc gun sonra yani 5 gun aonra adet olmam gerek ve olucam da cunku butun belirtiler basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?