Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cnm bu gun8. Gunum dr bana adetimin 11. Gunu bir ilaca baslatti dupbaston die bu ilac yarin bitiyor bu ilac bittikten 3 gun sonra eger gebelik olusmazsa kesin adet oluyorsun uc aydir kulllaniyorum dr gozetimi altinda yani 5 gun sonra adet olmazsam test yap dedi dr yada gel dedi. Bakalim sabirsizlikla bekliyorum ins dedigin gibi vardir cnm benim beraber alalim guzel haberleri valla bende de o usume hic ama hic gitmedi ben biliyorum adet usumem bu

kanda ve idrarda ki lüteinleştirici hormon yani LH düzeyleri her kadında farklı olur,oyuzden herkadının ovulasyon testi de aynı kırmızılıkta olmaz,bu testiniz belki biraz kırmızılaşır ya da yarın silinmeye başlar,ki tam kırmızı görmeden silikleşen çok arkadaş var burada.tam kırmızı olmaması yumurtlamadıgınız anlamına da gelmez.bu tamamiyle ovulasyon için size lazım olan lh değeriyle alakalı yani belki siz bir başka kadına göre daha düşük lh ile çatlamayı yaşıyorsunuzdur,bu yuzden de sizin testiniz kıpkırmızı olmyordur. burda teknik şu olmalı,ortalama sizin testinizdeki gibi bir kırmızılık yakalandıgı andan itibaren gün aşırı ilişkiye başlanmalı eğer başka bir problem yoksa bu şekilde yaptıgınızda ovulasyon saatini tutturmamanız gibi bir durum söz konusu deil,sonuçta bu işler öyle sanılanın aksine 5dk ile 1gün ile kaçırılacak işler değil.yumurta 24saat sperm 72saate kadar yaşıyor.gün aşırı ilişki de dediğim gibi BAŞKA BİR PROBLEM YOKSA EĞER hamile kalmamanız için sebep yok :))) içinizi ferah tutun,herşey gönlünüzce olsun :))

inşallaah üşümen konusunda bu kez yanılıyordundur da güzel haber alırsın p.tesiye kadar :))

Ya maşallah ne kadar güzel açıklama yapmışsınız allah razı olsuun çok bilgilendirdiniiz inşallah dediğiniz gibiyze hamiş kalırım çok teşekkürleer

inşallaah üşümen konusunda bu kez yanılıyordundur da güzel haber alırsın p.tesiye kadar :))
Ins cnm ins sofiarya cnm sen ne is yapiyorsub merakimi mazur gor lutfen:) hastanede falan mi calisiyorsun anlatim tarzin ve bilgi verme tarzin cok net ve guzel kesin hastanede falan calisiyorsundur:)yaniliyormuyum yoksa

Ins cnm ins sofiarya cnm sen ne is yapiyorsub merakimi mazur gor lutfen:) hastanede falan mi calisiyorsun anlatim tarzin ve bilgi verme tarzin cok net ve guzel kesin hastanede falan calisiyorsundur:)yaniliyormuyum yoksa

:))) hemşireyim canım ben ,doğru tahmin :)) herturlu sorunuzda yanınızdayım bilin

:) inşallah olacak olacak bu ay olmazsa öteki ay olacak :)
Aynen canım kırmızı yi gören e kadar morel bozmak yok güzel düşünelim güzel olsun. Bu ay olmazsa morel bozmadan öbür aynı istekle anne olmaya çalışacaz pes etmek yok takı bebisler gelene kadar. Bende hala usuyorum içimden geliyor üşüme suan titreyerek yazıyorum resmen

Aynen çünkü yumurta yola çıkıyor ama ne zman catlayacagini biliyormusun bu aksam ve sonraki iki günu muhakak degerlendir ve ara vermen çokta bişey ifade etmiyor çünkü sperm 7gun önceden toparlanmaya başlıyor her günü değerlendirmekten bişey olmaz aksine çatlama anına denk gelebilir birde imkanın varsa sabahları değerlendir ozellikle

70 gün önceden hazırlanmaya basliyormus

:))) hemşireyim canım ben ,doğru tahmin :)) herturlu sorunuzda yanınızdayım bilin

Hemşiremm o zaman sana bir soru :) 10 yıl önceki sezeryan dikişleri neden şişer? O kesik olan çizginin altına sanki pipet yerleştirmişler gibi ama ağrı sızı yok. Sol tarafımda belimde var ağrı o da bugün başladı..

10 sene önceki mi?? yani enfeksiyon olması için açık bir yer olması lazım ki 10 senelik bi insizyon bölgesinde açık yer mumkunatı yok kalmaz.ayrıca enfeksiyona bağlı ağrı da olur ama ağrı sızı yok diyorsun.çok ilginç öyle kendiliğinden şişmiş he pipet kalınlıgında.kızarma falan var mı peki?

Hiç bir şey yok canım hafif bi şişlik var gözle görülen sadece.. Ele geliyor bayaa hatta son zamanlarda kendime güvenemiyorum her şey bana 'miş' gibi geldiği için eşimle kardeşime de kontrol ettirdim. DPO 8 deyim birkaç gündür beyaz kremsi akıntım da var. Böyle bi erken belirti olabilir mi acaba?

yani gebelik varsa bile ondan olduugunu sanmıyorum dikişyerindeki problemin.belirtiler konusunda benim herzaman soylediğim adeet gecikmesi yaşanmadan belirti olamayacagı,olan gorulen seylerin de hamileliğe yorulmaması gerektiği maalesef ( cunku bazen hepimiz hamileymişiz gibi birtkaım belirtiler yaşıyoruz ama sonuç negatif oluyor nedense.. tıbbi olarak gebeliğe vucudun tepki göstermesi için kanda hcg nin 5000 leri görmesi gerekir ki bu da yaklaşıkl 7-8 haftalık gebeliğe tekabul eder ( dpo dan sonra 8gün demişsin daha embriyo rahme düşmedi bile ya da düşmüşsede yani yeni implantasyon gerçkleşiyordur,belirtiler için henuz erken.. keşke ilişkiden sınra hemencecik öğrenebilmenin bir yolu olsa ama sene 2017 ve biz hala hamile oldugumuzu ancak adetimize bikaçgün kala şanslıysak o da öğrenebiliyoruz tıp bu konuda çaresiz

Cnm iste her gebelik ayni olmuyor benim onceki gebeligimde her belirti vardi ozellikle azimda tuaf bir acilik ve sol kasigimdaki nabiz gibi atan sey seyrime gibi birde ani hareketlerimde kasigim cok agrirdi ve etten nefret etmistim meger 6 haftalik hamileymisim. Bazen gic bir belirti olmuyor bazen oluyor hepsi farkli iste mesela bu sefer bende usume ve bel agrisindan baska bir sey yok onlarda adet belirtisi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…