Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ne bileyim daha önce böyle bişey yaşamadım psikolojik bir çok belirti yaşıyoruz belki kendimizi dinleyerek ama böyle bir belirti olabileceğini düşünmedim bile.. Hayırlısı olsun inşallah beklemekten başka çaremiz yok

Mrb ben renkli gecikmeden de belirtiler olduğunu düşünüyorum çünkü daha önce anne olmadığı için bazı belirtiler saptamaya çalışıyoruz deneyimli anne olanlar daha önce hemen anliyorlar. Benim okuduğum kadarıyla söylüyorum sperm birleşiğinde orda bi harakatlilik olduğu için ovulosyon dan birkaç gün sınra hafif akinti ların olmasi normalmis ve beraberinde gelen gous agrisi zigot parcalnirken. Bazen kendini iyi gozlemek lagzim tabi bunlar benim öğrendiklerim. 4 sene kist tedavisi gördüm ve kist patladigi için ameliyat oldum. Haliyle hastanede çok vakit gecirince insan bişeyler ogreniyor. Yinede goruslerini bizimle de paylaştığın için tskkurler

sıcak bir süt iç bakalım:)

canım arkadaşlarım,hepimiz belirtilere çok dikkat ediyoruz.gerçeği bilmeme rağmen bazen ben bile acaba diyorum.. ama işte hepimizin deneyimlediği gerçeklerde var,yani birçogumuzun hep beli ağrıdı kasıkları agrıdı memeleri şişti ama noldu adet olduk,olmayanlarımız gebe oldugunu öğrenenlerimiz de bu belirtileri ona bağladılar,,gebeymişim oyuzden böyle dediler ama bu tamamıyle tesadufi,yani senin önceki gebeliğinde ağzında acı tat olması gibi tesadufi... he bilimsel olarak tek bir durum var belki kayda değer değerlendirilebilecek o da akıntı,çunku eğer gebelik oluşmazsa hormon mekanızması tersine döner ve ovulasyonöncesi salgılanan östrojen tekrardan salgılanmaya başlar ve bu da akıntıyı keser,çunku ostrojen tekrar kanda artmaya başlayınca progestron hormonu kanda hızla düşer bebek için kalınlaşan rahim iç tabakası bozulur incelir ve son olarakta adetle atılır.eğer gebelik olursa progestron kanda artmaya devam eder rahim tabakası düzenli olarak kalınlaşır ve akıntı adet yaklaşıyor olsa bile devam eder.. bu.. yani olabilecek tek tıbbi belirti akıntımızı kontrol etmek.. he diyeceksiniz ki hiç akıntısı olmadan gebe kalanları da duyduk okuduk,haklısınız.. tıbta hiçbirşey kesin değildir oyuzden hiçbirşeye %100 diyemezsiniz,, amaaaann bunlar çok teknik ve ccan sıkıcı durumlar,pozitif bilimlerin bu çok gerçekçi soğukluğuınu ben sevmiyorum,umut etmek daha iyi hissettiriyor.. :)))

Canim umut ediyoruz peki bişey sora bilirmiyim LH testi renkliye bir hafta var ken aynı koyulukta cikiyorsa bu lh hormonun yüksek olduğunu mu yoksa başka bi yumurta daha mı oluştu anlamına geliyor cvp içın tskkur ederim şimdiden. Ya bide her ay migdem bulanirdi migde bulantım kayboldu en azından ümit ederdim migdem bulaniyor die oda kayboldu

lh hormunu vücutta sürekliliği olan bir hormon değil,yükselir ve düşer,prolaktin gibi değil mesela sürekli yüksek olsuın.oyuzden lh hormonu yükskliği diye bir durum yok.ovulasyon tarihinde kırmızı çizgi oldu silindi sonra adete bir hafta kala tekrar mı kıpkırmızı oldu??

Benim 4 gündür beyaz kremsi akıntım var canım. 21 gün progesteron hormon testi yaptırdım o da böyle ne dersin? Ateşim de 36.7 ye çıktı bu sabah..

Eklentiler

• upload_2017-1-27_16-57-34.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 30
Benim 4 gündür beyaz kremsi akıntım var canım. 21 gün progesteron hormon testi yaptırdım o da böyle ne dersin? Ateşim de 36.7 ye çıktı bu sabah..
Eki Görüntüle 1945086

çok güzel çıkmış sonuç.,kesin kesin yumurtlamışsın,klomen mi kullanmıştın buay??beyaz kremsi losyon gibi akıntı progestoronun halen yüksek seyrettiğini ve rahim kalınlıgının korundugunu gösterir.. nekadar kaldı adet olmana?

5 gün günde 1 tane klomen kullandım canım. Benim Bat biraz karışık hormonlu spiral vardı o yüzden regli olmuyordum. 22 ekimde çıkarttım 7 kasım-3 aralık-5 ocakta oldu adetlerim. o yüzden ortalama 28-30 gün desek 1-2 şubat falan gösteriyor takvim. 5 veya 6 gün var yani

Evet ovulosyon gunu yakaladım 17 si idi iki gün önce yine yaptım yine ikiside aynı koyulukta yani çizginin biri diğerinden silik degil

Cnm bu testti dr mu istedi sen mi yaptirdin

Yok tatlım benim doktorum benden hiç bir şey istemiyor. Bana bir daha ki ay adetin 3-4. günü gel klomeni 2 katına çıkarıp çatlatma iğnesi ile tedaviye devam ederiz dedi. Benim de kafama takıldı acaba çatlama sorunu mu var yumurtalarda diye.. Kendim gidip özel bi hastanede yaptırdım. En azından gittiğimde sonucu da sokarım gözüne diye

Anladim cnm bende keske pazartesi gitseydim yumurta catlamis mi catlamamis mi ogrenirdim 4 tane yumurta vardi ama catlayan oldu mu bilmiyorum valla bazen iynede bile catlama olmuyormus

Stresten kendimi hamur isine verdim:))pogaca yapiyorum sanki anam ben bu sonucu ogrenene kadar 9 doguracam olmayan çocuğu

Kızlar ben aynı zamanda Ateş Ölçme topiğini de takip ediyorum. Oradaki arkadaşlar vasıtasıyla bir program indirdim benimle birlikte aynı zamanda onlarda takip ediyorlar ovülasyon günlerini.. Benim ateş tablom böyle isterseniz sizde üye olup takip edebilirsiniz. Ateş topiğinin 1. sayfasında detaylı anlatımı var.

Anladim cnm bende keske pazartesi gitseydim yumurta catlamis mi catlamamis mi ogrenirdim 4 tane yumurta vardi ama catlayan oldu mu bilmiyorum valla bazen iynede bile catlama olmuyormus

Sen iğne olduğun için sonuç zaten yüksek çıkardı herhalde emin değilim ama..

Stresten kendimi hamur isine verdim:))pogaca yapiyorum sanki anam ben bu sonucu ogrenene kadar 9 doguracam olmayan çocuğu
Banada gönder akşam tesadüfen dikkatimi çekti gobekten asagisi alt karin ve kasık bölgemde şişlik vardı şimdi wcden çıktım leke var adete 4 gün var morelim bozuldu isyan bayrağını ilk çekenım

Banada gönder akşam tesadüfen dikkatimi çekti gobekten asagisi alt karin ve kasık bölgemde şişlik vardı şimdi wcden çıktım leke var adete 4 gün var morelim bozuldu isyan bayrağını ilk çekenım

Yerleşme kanaması olabilir ümidi kesmek yukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…