- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #51.061
Cnm lekelenmen ne renk acik kirmizi mi benim de oyle olmustu az az iki gun sürdü o zaman cnm benim ins yerleşme kanamasidir adetse zaten yogunlasir kanama ins bebekren kaynaklaniyordur stres yapma dur bekleyelim görelimBanada gönder akşam tesadüfen dikkatimi çekti gobekten asagisi alt karin ve kasık bölgemde şişlik vardı şimdi wcden çıktım leke var adete 4 gün var morelim bozuldu isyan bayrağını ilk çekenım
Canim ben bugun renk koru oldum ama kırmızı değil pembede değil koyu bi renk kırmızı ile koyu kahve arası bi renk bide Karnım çok agriyorCnm lekelenmen ne renk acik kirmizi mi benim de oyle olmustu az az iki gun sürdü o zaman cnm benim ins yerleşme kanamasidir adetse zaten yogunlasir kanama ins bebekren kaynaklaniyordur stres yapma dur bekleyelim görelim
Afiyet olsun eline sağlık çay yaptın mi gelelim bariiEki Görüntüle 1945121 acmalar pismeye hazir hayde gelin beraber yiyelim kizlar:)
Yaptim yaptim cnm gel :)Afiyet olsun eline sağlık çay yaptın mi gelelim barii
Dur panik yapma cnm bakalim ne olacak ins yerlesme kanamasidirCanim ben bugun renk koru oldum ama kırmızı değil pembede değil koyu bi renk kırmızı ile koyu kahve arası bi renk bide Karnım çok agriyor
5 gün günde 1 tane klomen kullandım canım. Benim Bat biraz karışık hormonlu spiral vardı o yüzden regli olmuyordum. 22 ekimde çıkarttım 7 kasım-3 aralık-5 ocakta oldu adetlerim. o yüzden ortalama 28-30 gün desek 1-2 şubat falan gösteriyor takvim. 5 veya 6 gün var yani
Yok tatlım benim doktorum benden hiç bir şey istemiyor. Bana bir daha ki ay adetin 3-4. günü gel klomeni 2 katına çıkarıp çatlatma iğnesi ile tedaviye devam ederiz dedi. Benim de kafama takıldı acaba çatlama sorunu mu var yumurtalarda diye.. Kendim gidip özel bi hastanede yaptırdım. En azından gittiğimde sonucu da sokarım gözüne diye
Evet ovulosyon gunu yakaladım 17 si idi iki gün önce yine yaptım yine ikiside aynı koyulukta yani çizginin biri diğerinden silik degil
Canim ben bugun renk koru oldum ama kırmızı değil pembede değil koyu bi renk kırmızı ile koyu kahve arası bi renk bide Karnım çok agriyor
Eki Görüntüle 1945121 acmalar pismeye hazir hayde gelin beraber yiyelim kizlar:)
Kızlar ben aynı zamanda Ateş Ölçme topiğini de takip ediyorum. Oradaki arkadaşlar vasıtasıyla bir program indirdim benimle birlikte aynı zamanda onlarda takip ediyorlar ovülasyon günlerini.. Benim ateş tablom böyle isterseniz sizde üye olup takip edebilirsiniz. Ateş topiğinin 1. sayfasında detaylı anlatımı var.
Eki Görüntüle 1945096
klomeni bi problem oldugu için kullanmadın ozaman galiba,spiral vardıysa eğer.. şansın artsın diye mi kullandın spiralden sonra.. hormonlu spiralin en bariz sıkıntısı hormon kesilince yani spirali çıkartınca denge allaha emanet gidio adeetlerde karışıyo boyle..
ben işte bir tek bu ateş olayından hiç anlamam kendi içinde bir felsefesi var bu işin, bi de vucut ısısı dediğin olayı etkileyen okadar çok değişken var ki orda 0.1 derecelik oynamalarla iş yürütmek iğneyle kuyu kazmak gibi geliyor bana. yalnız itiraf ediyimm hiç anlamadıgım bir mevzu oldugu içinde öyle geliyor olabilir bilemedim
spiral rahim duvarında incelmeye neden oluyor geçen ay devlet hastanesinde tahlil yaptırdım oda bana ostrojen verdi incelme nedeniyle.. Sonuçlarla özele gittim, yine hazır bir şekilde dr istemeden yani.. bir de pkoluyum canım yeterince yumurtalar gelişemiyordu. Klomen deneyelim dedi özeldeki dr da.. 13. gün 15mmlik bir yumurtam ve 3cmlik bir kistim vardı. Klomenin yan etkisini yaşadım yani..
Eki Görüntüle 1945121 acmalar pismeye hazir hayde gelin beraber yiyelim kizlar:)
[Ben ovülasyon testleriyle takip etmeye başladım ama araştırdığım kadarıyla bu testlerden çok ısının önemi çok fazla. Şimdi hem ısı takibi yapıyorum hemde ov. testi. Sabah gözümü açmadan dereceyi sokuyorum ağzımaaynı saatte ölçülmesi şartı var işte o biraz zorluyor h.sonları falan
işte benim de tek aklımda olan bu yanetki olayı,yani kist mevzusu,iğneden sonra çok ağrım olmustu hep tedirgindim yazdım buralara hatta surekli.. ama bugun geçti,sadece adet olacak mısım gibi karnımın alt kadranında böyle sızlanmalar oluyor,biri içimi kazıyo sanki.. hakkımızda hayırlsı neyse o olsun ya valla,gerisi hikaye
[
hee ağızdan mı ölçüyosunuzzzz,o mantıklıymışşş.. ama bu ovulasyonda ki yükselme oyle 1-2 derece olmuyo dimi daha küçük oynamalar oluyor,ben yazanlardan öylw anladım.nebileyim hep böyle 36.5-36.8 gitmiş sonra 37.2 falan olmuş mesela yani 0.5birim yükselmiş ovulasyon olmuş, ayy bana şoyle bi 38felan olacakkii ben anca anlarımmmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?