- 22 Ekim 2011
- 277
- 183
- 103
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #51.101
ben çalışıyorum bu insanlarla biliyorum kimin ne oldugunu,sırf kadındogumda değil her branşta kadın doktor tercih etmem,kadın düşmanı olarak algılanmayayım ama valla kadın doktor düşmanıyım .ben hayatımda bukadar komplekslibu kadar burnu havada kadınları başka meslekte görmedim... ohh iyi yapıosun sen de :)
Tskkur ederim canım bakalım suan günlük Ped var ama sonra ne olur bilemem hayırlısıcanımm yerleşme kanamasının olabileceği günlerdesin yani adetine 4-5gün vaarsa tam implantasyon zamanları bu zamanlar... kanamanın rengi çokta önemli değil herkeste değişir,önemli olan taze kanama olması,taze kan olacak,bi de miktarı önemli taş çatlasın çamaşırını bozuk 1lira kadar büyüklükte kirletmiş olması lazım..yani tabii bunlar genel bilgiler yine sylüyorum.. 9ay boyunca şakır şakır adet görüp çocuk doguran kadınlarda gördüm..
Güzel sonuçları bekliyorum hayırlısı ileOo kizlar kaynatiyorsunuz bende geldim benim dr erkek bende asla kadin dr tercih etmiyorum valla dr süper bir dr kadinlarda daha cok ilgeleniyorlar istedigim zaman arayip konusabiliyorum birde cok net bilgi veriyor her ince ayrıntısına kadar saolsun benimki hic karışmaz ben netten buldum dr 6 yildir onlayim ikikz gebelik oldu bizde sorun yok ama cok sukur sperm sorunuda yok benim kurtajdan sonra yumurtlama sorunu oldu bakalim bu ay kilomen kullandim guzel yumurtam oldu sonuçu merak ediyorum bakam ne olacak
Kizlar ayaklarim donuyor yaa corab var ve ben hala donuyorum karnim cok ağrıyor belimde allahim yaaa valla bunalima girdim resmen ha adet olucam ha oldum die
Sıcak su torbası varsa onu kullan ayaklarına yoksa da şişeye sıcak su koy havluya sar ayaklarının altına koy canım benimKizlar ayaklarim donuyor yaa corab var ve ben hala donuyorum karnim cok ağrıyor belimde allahim yaaa valla bunalima girdim resmen ha adet olucam ha oldum die
Canim bende öyle hiserdrken öğlen titriyordum üzerm kat katken ama renk gördüm işte belki yerlesme diyolar ama insalalh hamissindirKizlar ayaklarim donuyor yaa corab var ve ben hala donuyorum karnim cok ağrıyor belimde allahim yaaa valla bunalima girdim resmen ha adet olucam ha oldum die
Cnm ben zaten umutlu degili ki adet olucam diyorum kesinCanim bende öyle hiserdrken öğlen titriyordum üzerm kat katken ama renk gördüm işte belki yerlesme diyolar ama insalalh hamissindir
Kiz yas 34 esimde yaslandin artik ondan usuyorsun diyor:)diye diye getireceksin kırmızıları kuzum yaa.. bende üşüyorum bugün ama benim adet öncesi sendromum diil bu hava gerçekten soğuk bence
Kimpiyi cevirdim en sonra dayadim ayaklarimiSıcak su torbası varsa onu kullan ayaklarına yoksa da şişeye sıcak su koy havluya sar ayaklarının altına koy canım benim
Hepimizde durumlar aynı herhalde bende donuyorum ,aynen şuan ayaklarımda Petek'te ısınsın diyeKimpiyi cevirdim en sonra dayadim ayaklarimi
Ben biliyorum adet olacağımi artik kesin eminim burnumda koca bir sivilce cikmis :))adet belirtileri tamam ilacta bitiyor sabah
:) valla esimde. Ayni şeyi soyluyor40 defa söyledin zateninşallah utandırır seni de gelmez
Benim. Dr cok umutlu konuştu birde 4 tane yumurtam oluştu 22mm ikisi biri 19mm digeri 18mm çoğul gebelik bile olabilir dedi ben tekine bile raziyim birak cogulu duruma göre tek bilem yok ay artik isi sakaya vurmaya basladim kendi kendime kafayi yedi:)aglamak yok gülmeye devam
Anam gitmesin demiyorum bir daha kurban olurum ben ona annemm:)birakma bu paranoyak annenineye göre yok dediğini bir anlasam.. hamileliğin erken belirtileri adetle aynıdır o yüzden hep senin beklediğin gibi adet bekler herkes.. deme artık deme olucağı varda da geri gitcek çocuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?