- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #51.121
Anam gitmesin demiyorum bir daha kurban olurum ben ona annemm:)birakma bu paranoyak anneniyavyummm
Kiz bir kram. Uyku yok hala pogaca yiyorum 57 kiloydum bu 8 gündür 10 kilo aldim:)) sanirim
- Aynen yaaa deme artık hadi yat uyu sen bence unut unut
Ay çok sesli güldüm ben delirdi valla ne diyim hayırlısı mevlam nasip etmiycekse ne yapsak ne desek boşvalla bu gidişle ya bakırköyde doğurucaz ya erenköyde
valla bu gidişle ya bakırköyde doğurucaz ya erenköyde
Aynen valla okursem hamilelige oyruyorum ama belirtiler yok dedirtiyor nasil bi pskolojideyim henüz çözemedimvalla bu gidişle ya bakırköyde doğurucaz ya erenköyde
Ay çok sesli güldüm ben delirdi valla ne diyim hayırlısı mevlam nasip etmiycekse ne yapsak ne desek boş
Kizzz yerlere yattim gulmekten ayyy herif iste o zaman beni bosar:))kesin4 yumurtanda döllensinde gör senay yoksa ondan mı bu kadar yiyosun sen?
Aaaaa ne diyorsun su iç o zaman bırak o elinde ki pagacayi ve sakinleş hadi tatlımKiz bir kram. Uyku yok hala pogaca yiyorum 57 kiloydum bu 8 gündür 10 kilo aldim:)) sanirim
Aynen valla okursem hamilelige oyruyorum ama belirtiler yok dedirtiyor nasil bi pskolojideyim henüz çözemedim
40 kere soyle de olsun4 yumurtanda döllensinde gör senay yoksa ondan mı bu kadar yiyosun sen?
Eki Görüntüle 1945241 adam yatti ben tikiniyorum üzerimde mont donuyorum yemin ederim kombi son ayarda ama ben isinmiyorum:)
:)))anam koca yattigi an uyuyor nasil uyuyor anlamiyorum horluyor die zaten yastik yorganimi alip salona geciyorum her gecebırak o poğaçayı da git goncan ısıtır seni hadi
Sanada iyi geceler cnmmSana katılıyorum canım ben de yatıyorum öptüm hepinizi kızlar yarın güzel olsum hepinizi çok seviyorum kızlar
Kuzum günaydın nie erken yaptin ki bekle biraz sabırlı ol bazen çıkmıyor gec dollenmeden dolayi erken testte gebelik günü nu bekle cnm benim üzülme lütfenGünaydın kızlar klasik bir balık burcu olarak yine sabirsız davranıp sabah sabah hcg testi yaptım elbette ki fos çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?